35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed chwilą byłam z psem. Po okolicy biega pies z pobliskiego domu. Biega bez nadzoru i zaczepia psy. Mało tego często się stroszy i szykuje do ataku.
Dzisiaj aż 2 razy przyatakował mojego. Na szczęscie miałam go na smyczy.
Za pierwszym razem uciekaj piesku, a sio, buda i kopa w powietrze. Podziałało.
Za drugim razem znowu nas dojrzał i biegnie nastroszony ewidentnie gotowy do ataku. Cóż. Stop, idź stąd, uciekaj nie zadziałało, więc sięgnęłam po mocniejszy kaliber. Wypier.alaj!.. załatwiło sprawę.
Dzięki Hera! Jak to wiele rzeczy może się w życiu przydać.macduska, malgos741, Dziobak, Sabina, kapturnica, efcia, BISCA, iwcia77, kkisia, Mega, Magdala, Bozia3, Mimbla, Lucky, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Morek, Ty wiesz co
Brzuch dzisiejszy.macduska, malgos741, Dziobak, Sabina, ania.g, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, kkisia, Luna76, Aasiula, gosia7122, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie czytałam. Nie mogę się do tego zabrać.
Już wcześniej pisałam, że autorka pisze o historiach wciąż żywych na tych terenach. Mój pradziadek został zamordowany przez "bandę Burego", podobnie jak pozostali furmani. Babcia autorki znowu zginęła w 7 miesiącu ciąży. Dlatego nie ulegam kultowi "żołnierzy wyklętych". Nie można w jednym szeregu stawiać Łupaszki, Burego i np. Pileckiego.
Ja tez nie jestem fanka zolnierzy wykletych.dorbie lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie i czekam na dalszy ciąg...
efcia, ComeToMeBaby, Sabina, BISCA, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:To sie nie zabieraj. Sprawa furmanow jest kluczowa w tej powiesci. Przerazajace.
Ja tez nie jestem fanka zolnierzy wykletych.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mam jajko wielkości 22mm endo 8mm, dziś estradiol do oceny i decyzja czy jutro czy w środę iui - doktor ma dzwonić, mam nadzieję że na środę bo będzie lekarz Morki... za tydzień ocena poowulacyjna + progesteron.. dostałam receptę na Ovitrelle ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:44
dorbie, Reni, moremi, efcia, macduska, ania.g, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, Bursztyn, kapturnica, iwcia77, kkisia, Luna76, Aasiula, pierwiastka, gosia7122, Mega, Magdala, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie czytałam. Nie mogę się do tego zabrać.
Już wcześniej pisałam, że autorka pisze o historiach wciąż żywych na tych terenach. Mój pradziadek został zamordowany przez "bandę Burego", podobnie jak pozostali furmani. Babcia autorki znowu zginęła w 7 miesiącu ciąży. Dlatego nie ulegam kultowi "żołnierzy wyklętych". Nie można w jednym szeregu stawiać Łupaszki, Burego i np. Pileckiego. -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Mam jajko wielkości 22mm endo 8mm, dziś estradiol do oceny i decyzja czy jutro czy w środę iui - doktor ma dzwonić, mam nadzieję że na środę bo będzie lekarz Morki... za tydzień ocena poowulacyjna + progesteron.. dostałam receptę na Ovitrelle ...
efcia, macduska, kkisia, iwcia77, Luna76, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDziobak wrote:To sie nie zabieraj. Sprawa furmanow jest kluczowa w tej powiesci. Przerazajace.
Ja tez nie jestem fanka zolnierzy wykletych.
Takich "kombatantów" to wszędzie mozna znaleźć. Jak dziadkowie opowiadali co się wtedy działo to włos się na głowie jeżył.Dziobak, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Jak to Burszta napisała? ze jest w 3 dniu ciąży, to ja w 2
Ostatnio szarlotka sie tu przewijala -Dziobak narobiłaś mi ochoty i tez wczoraj upieklam, ale w odróżnieniu do Dorbie jeszcze mi na dzisiaj zostało
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1d7e42f38e0.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:58
ania.g, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, Bursztyn, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, dorbie, Mega, megan8, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Takich "kombatantów" to wszędzie mozna znaleźć. Jak dziadkowie opowiadali co się wtedy działo to włos się na głowie jeżył.
Dziobak lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
malgos741 wrote:Mam jajko wielkości 22mm endo 8mm, dziś estradiol do oceny i decyzja czy jutro czy w środę iui - doktor ma dzwonić, mam nadzieję że na środę bo będzie lekarz Morki... za tydzień ocena poowulacyjna + progesteron.. dostałam receptę na Ovitrelle ...
super! trzymam kciuki
Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dokładnie. I najwięcej chyba się działo na wschodzie.
W naszej okolicy dłuuugo po wojnie działała grupa byłych partyzantów- bandytów. Mojego męża dziadka pobili do nieprzytomności bo nie chciał im oddać kożuchów. Smaczku dodaje fakt, że dokładnie wiedzieli ile powinno ich być. Czyli Ci bandyci to musieli być ludzie z niedalekich okolic...
Jak tak o tym czytam, słucham to myslę, że teraz byłoby niewiele lepiej. Wystarczyłoby dać niektórym ludziom broń i poczucie bezkarnosci. Mielibyśmy powtórkę z rozrywki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:08
-
nick nieaktualny