35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWydawało mi się wtedy, że mam duży brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 22:16
pierwiastka, malgos741, Dziobak, kkisia, Sabina, Luna76, efcia, kapturnica, moremi, macduska, Magdala, Aasiula, anna maria, BISCA, ComeToMeBaby, Heretyczka, Bozia3, Mimbla, Niuta, Simba, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ale w środę to może być już po ptokach. Jajko może pęknąć już w każdej chwili.
musi się słuchać
Dziś lekarz zbadał mi estradiol żeby zobaczyć na jakim poziomie i nie jest za wysoki więc dziś jeszcze Gonal ostatni zastrzyk, jutro rano ovitrelle i w środę iui
Prosze Pani proszę mnie wpisać na 21.10 na wizytę... jutro będę wiedzieć na którą godzinę...
efcia, dorbie, Dziobak, moremi, macduska, kkisia, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Nie pęknie
musi się słuchać
Dziś lekarz zbadał mi estradiol żeby zobaczyć na jakim poziomie i nie jest za wysoki więc dziś jeszcze Gonal ostatni zastrzyk, jutro rano ovitrelle i w środę iui
Prosze Pani proszę mnie wpisać na 21.10 na wizytę... jutro będę wiedzieć na którą godzinę...
zaciskammalgos741, macduska lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Zaczęło się od niedzieli czyli robota, dziś zrobiłam następne cele : sprowadzić auto do nowego mechanika i kupić mamie nową kuchnię .... ale jestem z siebie zadowolona
efcia, Dziobak, moremi, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Nie pęknie
musi się słuchać
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Fajny brzusio! Morka ja już myślałam, że cię pozbierało do porodu
malgos741, dorbie, kkisia, Sabina, efcia, Luna76, Magdala, Aasiula, BISCA, iwcia77, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Małgoś, trzymam kciuki z całych sił, szyjke też zaciskam, a i kegle ćwiczę
Dorbie, super Twój brzuchteż dzisiaj przegląd moich brzuchów robiłam i też mi się wydawało, że wcześniej był duży. Za to między 8 a 9 miesiącem nie widać jakiejś specjalnej różnicy.
Ale jak widać - jeszcze mi nie opadłmalgos741, kkisia, dorbie, efcia, pierwiastka, Aasiula, Magdala, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Małgoś, trzymam kciuki z całych sił, szyjke też zaciskam, a i kegle ćwiczę
Dorbie, super Twój brzuchteż dzisiaj przegląd moich brzuchów robiłam i też mi się wydawało, że wcześniej był duży. Za to między 8 a 9 miesiącem nie widać jakiejś specjalnej różnicy.
Ale jak widać - jeszcze mi nie opadł
A ja tak będę lawirować pomiędzy 2015 a 2016 rokiemSabina, pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:09
efcia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017