35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:O, to nie wiedziałam. Powiem ci , że zupełenie nie znam tej hostorii i na mnie bardzo mocne wrazenie wywarło. A ksiązka oprócz tej historii jest generalnie o komunistach i układach w PRL i dziś. Także chyba Cię rozumiem i nie wiem czy bym chciała ją przeczytać. Ale jakby co to mam na czytnik
Tez mam w rodzinie historie z lasem w tle. Moj dziadek, ktory byl w AK zostal zastrzelony w okresie tzw 'ujawniania'.
Bardzo chcialabym przeczytac ta ksiazke. Dorbie moglabys udostepnic, przeslac czy co? Prosze.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
malgos741 wrote:Mam jajko wielkości 22mm endo 8mm, dziś estradiol do oceny i decyzja czy jutro czy w środę iui - doktor ma dzwonić, mam nadzieję że na środę bo będzie lekarz Morki... za tydzień ocena poowulacyjna + progesteron.. dostałam receptę na Ovitrelle ...
Mam lekki nerw, ze nie poszlam dzis podgladac. Jestem tylko jeden dzien do tylu.
Na wszelki wypadek zapodam dzis seks.Aasiula, pierwiastka, Sabina, moremi, malgos741, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ale mi sie geba cieszy, jedna moja ovufrendka zaszła w cionże
a to tutuł jej wykresu
"48 cs, IV st. endo, 16 m-cy po laparo, po 2 ivf, naturalsik!"
ha wiec palec bozi istnieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:17
pierwiastka, Magdala, Aasiula, malgos741, BISCA, Bozia3, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Tez mam w rodzinie historie z lasem w tle. Moj dziadek, ktory byl w AK zostal zastrzelony w okresie tzw 'ujawniania'.
Bardzo chcialabym przeczytac ta ksiazke. Dorbie moglabys udostepnic, przeslac czy co? Prosze.Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie jak mnie dziś w pracy zaskoczyli
Mam drukarkę w biurku w szafce tak niziutko prawie na podłodze. Często muszę zmieniac papier - rozmiar jak drukuję recepty czy inne druki i się wkurzałam bo jak miałam kucac to brzuch mi się kurczył. Wyjęłam drukarkę z tej szafki i postawiłam na koszu na śmieci. I śmiałam się do pielęgniarek, że sprzataczka myślała, że ją wyjęłam do czyszczenia kurzu za drukarką i mi ją schowała znowu do biurka. A dzis przychodze do pracy i dostałam szafkę na ta drukarke i to jeszcze z półeczką na papiermalgos741, anna maria, BISCA, pierwiastka, macduska, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Reni, Heretyczka, kkisia, Sabina, Aasiula, ania.g, efcia, Dziobak, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:może bym sie skusila
Malgos a do kiedy ma termin ważności, bo może któraś ma wcześniej w "planach" owulkeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:10
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnydorbie wrote:A wiecie jak mnie dziś w pracy zaskoczyli
Mam drukarkę w biurku w szafce tak niziutko prawie na podłodze. Często muszę zmieniac papier - rozmiar jak drukuję recepty czy inne druki i się wkurzałam bo jak miałam kucac to brzuch mi się kurczył. Wyjęłam drukarkę z tej szafki i postawiłam na koszu na śmieci. I śmiałam się do pielęgniarek, że sprzataczka myślała, że ją wyjęłam do czyszczenia kurzu za drukarką i mi ją schowała znowu do biurka. A dzis przychodze do pracy i dostałam szafkę na ta drukarke i to jeszcze z półeczką na papier
Miły gest. Fajnych masz współpracowników.dorbie, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Widzimy sie
hehehe
Oczywisciedorbie, Aasiula lubią tę wiadomość