35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa Marcel właśnie zrobił swoje dwa samodzielne pierwsze kroki
Zatkało mnie
Do tego dziś właśnie kończy rok
Ale mam prezent
dorbie, BISCA, Bozia3, sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, kkisia, moremi, Lucky, efcia, gretka, paszczakin, pierwiastka, Dziobak, iwcia77, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dobry,
Ja u dentysty. Pozniej jade n'a spotkanie i do biura. Ale najchetniej wrocilabym do domu pod koldre.
Oby do wieczora. Mam swietny plan : zjem reszte grzybowej i o 20 h45 do lozka, z ktorego bede ogladac fajny program
Udanego piatkumalgos741, ania.g, Sabina, macduska, kkisia, moremi, pierwiastka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczyny
Ovitrelle podane z rana
Ivcia ja pamiętam i to jak, trzy dni na telefonie, do tego jeszcze koleżankę, która meszka we Włoszech zapytałam czy dobrą masz opiekę bo długo to trwa.... prawie rodziłam z tobąBISCA, ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, macduska, kkisia, moremi, efcia, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry dzień.
U nas ktoś za oknem mleko chyba rozlał.
Ja w tym tygodniu na lenistwo nie mogę sobie pozwolić niestety. Tydzień pełen wrażeń się zapowiada, środa gin, czwartek hsg, sobota urodziny mojego A. dla 30-stki dzieci, także ten tego chcę już poniedziałku następnego!!!
Pierwiastka testuj!
Trzymam kciuki za Was wszystkiemalgos741, dorbie, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, moremi, efcia, Mimbla, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dorbie ja tam słyszałam z prywatnego źródła że gniazdko już wijesz
dorbie, Aasiula, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry kobitki,
Powiedzcie mi czy Wy tez macie kryzysowe wstawanie rano??Kurde w nocy do malego noł problem ale po 6tej mlodego z lozka sciagac i takie tam to oczy na zapalki musze wsadzac taka krzywa wstaje.Kurde a jeszcze nawet listopada nie ma a tak szaro , buro i ponuro.Bleh! Nie mam energii zadnej jak zadzwoni mi alarm w telu.
No ja własnie się tego boję, że zaraz po porodzie będe musiała zawozić dzieci do szkoły, no może nie od razu ale po tygodniu czy jakoś tak, jak mój mąz będzie miał na 6.00 -
Kisia zaciskam wszystko co się da żeby się udało...
kkisia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dorbie ja tam słyszałam z prywatnego źródła że gniazdko już wijesz
Co tam oni wiedzą, mniej niz Wy na forum
Ostatnio w Olsztynie byłam w ostatni weekend sierpnia :-0
Ale świat jest małymalgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:
Co tam oni wiedzą, mniej niz Wy na forum
Ostatnio w Olsztynie byłam w ostatni weekend sierpnia :-0
Ale świat jest małydorbie, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzisiaj będzie senny dzień. Coś czuję, że bez drzemki się nie obejdzie.
Będę musiała wdrożyć system ..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6ee99fb99b8.pngania.g, kapturnica, malgos741, dorbie, kkisia, macduska, moremi, Magdala, Mimbla, pierwiastka, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość