35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:To trzymam kciuki za szybką @.
A czy tak długie fazy lutealne nie są wynikiem jakichś nieprawidłowości?
Nic nigdy nie miałam zdjagnozowane i dopiero z rok mam takie długie i skąpe cykle
W kolejnym zbadam sobie hormony to zobaczymygin składał takie zmiany na karb wieku i stresu bo zbiegło się to z początkiem starań i innymi problemami rodzinnymi
efcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Dziendobry.
Milo sie czyta poranne rozmowki forumowe
Budzik mi zadzwonil dzis znienacka cham jeden. W ogole nie bylam przygotowana.
A w pracy malarze i smierdzi. Trzeba otwierac okna. Wtedy jest zimno.
Wczorajsza naprawa boilera sie udala. Okazali sie, ze rozne przyciski byly zablokowanw (przywalone) gratami i dlatego nie dzialal. Brawo oni!
Dzis juz na pewno ide na podglad. Na 20.30.
Trzymam za Kisie i caluje urodzinowo Marcela od Ani.
Kibicuje reszcie.
Ide cos zjesc. W tym smrodzie to nie bedzie jak zawsze.ania.g, moremi, kkisia, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, macduska, pierwiastka, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
pierwiastka wrote:Podejrzewam, gin dał mi luteinę na skrócenie cyklu bez badań ofkors
Nic nigdy nie miałam zdjagnozowane i dopiero z rok mam takie długie i skąpe cykle
W kolejnym zbadam sobie hormony to zobaczymygin składał takie zmiany na karb wieku i stresu bo zbiegło się to z początkiem starań i innymi problemami rodzinnymi
, brak jakichkolwiek badań poza badaniem nasienia), a jak trafiłam do kliniki, to raz dwa, monitoring na cyklu stymulowanym clo (zalecone przez poprzedniego gina), badania hormonów i po pierwszej stymulacji trafienie. Szkoda czasu i kasy na "próbowanie". Jeżeli gin nie zleca badań, nie robi monitoringu, nie bada przy tym estradiolu i progesteronu, nie zleca nawet badania nasienia (zdarza się baaaaaardzo często), to nawet się nie zastanawiaj. Jeżeli przyczyną jest wiek, to należy wspomóc organizm, a nie stawiać diagnozę, że to jest przyczyną.
Magdala, dorbie, kkisia, Sabina, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, malgos741, macduska, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:Duplo? A stanęłaś kiedyś na zwykłe Lego? Mieliśmy teorię, że te klocki wypełzaja w nocy na dywan. Ile by nie sprzątać to zawsze na jakiś się nadepneło.
ALe tak dla Morki najszybciej będą duplo
A potem po 2-3 latach odnajdywało się jakiś element w video czy innych drukarkach, u nas kiedyż papaier nie chodził i okazało się, że było tam full chrupków kukurydzianychkrycha.stara, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Hello! 20 minut temu wyszlam na 15-minutowa przerwe. Ciekawe, kiedy zauwaza, ze mnie nie ma i zaczna szukac?
Krycha pamietasz jak wczoraj zwialas i skonczylas przy garach? Przywoluje Cie do porzadku.krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
krycha.stara wrote:Ide, ide, wydrukuje tylko bardzo wazny dokument. Nie moja wina, ze sie papier w drukarce zacial. Nie trza bylo tam pchac chrupkow!
Powyciagaj. No. To lunch juz masz.efcia lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyJa,tak ja Bursztyn jestem w 4 dniu ciąży. I już mam.mdłości i zawroty głowy. Drogie brawo czy to normalne?
Do domu chcę. A tu do emerytury jeszcze W pizdu I trochęsandra80, Aasiula, efcia, kkisia, macduska, pierwiastka, BISCA, ania.g, Magdala, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Dorbie fajnie, ze o Tobie pomyślelirzadkość
a brzuch masz super ♡
Morka Ty teżslicznosci krągłości
Kkisia kciuki nadal trzymamI za Ciebie i za Malgos i Asiule i Mege
macie nam zaciazyc w tym cyklu. Zrozumiano?
a ja ide po kawę, bo noc znowu mało spana. Młoda kaszle . Znowu.
Zdrowia dla cory. Ona czesto Ci choruje jakos.Sabina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dzien dobry bardzo
Aniu brawa dla Marcela za pierwsze kroki i wszystkiego naj z okazji roczku, niech rosnie zdrowo
Lucky,nie znamy sie ale serdecznie gratulujewszystkie forumowe dzieci przecie nasze som
Malgos zaciskam co sie da
Miłegokkisia, malgos741, Lucky, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc i czolem
Marcel - rosnij zdrowo! Wszystkiego Najlepszego a dla Mamy sil:-)
kciukam nieustannie
co Was troche podgonie z czytaniem- to cos wyskoczy i nawet nie zdaze sie odezwac...( przyznam ze juz juz ostatnio mialam ale kwasy na watku mnie zniechecily)
co do gina -Morka dobrze prawi- nie ma co werzyc jednemu ginowi- czas leci nieublaganie- ja od stycznia 2014 u paru- wizyta 2.11- w klinice - to bedzie 6 gin!malgos741, pierwiastka, kkisia, BISCA, ania.g, Magdala, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
gretka