35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Podejrzewam, gin dał mi luteinę na skrócenie cyklu bez badań ofkorsmoremi wrote:To trzymam kciuki za szybką @.
A czy tak długie fazy lutealne nie są wynikiem jakichś nieprawidłowości?
Nic nigdy nie miałam zdjagnozowane i dopiero z rok mam takie długie i skąpe cykle
W kolejnym zbadam sobie hormony to zobaczymy
gin składał takie zmiany na karb wieku i stresu bo zbiegło się to z początkiem starań i innymi problemami rodzinnymi
efcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny
-
Dziendobry.
Milo sie czyta poranne rozmowki forumowe
Budzik mi zadzwonil dzis znienacka cham jeden. W ogole nie bylam przygotowana.
A w pracy malarze i smierdzi. Trzeba otwierac okna. Wtedy jest zimno.
Wczorajsza naprawa boilera sie udala. Okazali sie, ze rozne przyciski byly zablokowanw (przywalone) gratami i dlatego nie dzialal. Brawo oni!
Dzis juz na pewno ide na podglad. Na 20.30.
Trzymam za Kisie i caluje urodzinowo Marcela od Ani.
Kibicuje reszcie.
Ide cos zjesc. W tym smrodzie to nie bedzie jak zawsze.
ania.g, moremi, kkisia, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, macduska, pierwiastka, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zmień lepiej gina. Większość z nas poleca jednak kliniki. Badaja Cię kompleksowo i szybko wdrażają wszelkie procedury. Ja się rok bujałam u zwykłego gina (trzy poronienia, stymulacja clo przy cienkim endometriumpierwiastka wrote:Podejrzewam, gin dał mi luteinę na skrócenie cyklu bez badań ofkors
Nic nigdy nie miałam zdjagnozowane i dopiero z rok mam takie długie i skąpe cykle
W kolejnym zbadam sobie hormony to zobaczymy
gin składał takie zmiany na karb wieku i stresu bo zbiegło się to z początkiem starań i innymi problemami rodzinnymi
, brak jakichkolwiek badań poza badaniem nasienia), a jak trafiłam do kliniki, to raz dwa, monitoring na cyklu stymulowanym clo (zalecone przez poprzedniego gina), badania hormonów i po pierwszej stymulacji trafienie. Szkoda czasu i kasy na "próbowanie". Jeżeli gin nie zleca badań, nie robi monitoringu, nie bada przy tym estradiolu i progesteronu, nie zleca nawet badania nasienia (zdarza się baaaaaardzo często), to nawet się nie zastanawiaj. Jeżeli przyczyną jest wiek, to należy wspomóc organizm, a nie stawiać diagnozę, że to jest przyczyną.
Magdala, dorbie, kkisia, Sabina, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, malgos741, macduska, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJasne i na różniaste samochodziki i inne pojazdy metalowe i plastikowe i drewniane. Zawsze gdzies się znajdywały mimo ciągłego sprzatania. he, he czek amnie to samo znowumacduska wrote:Duplo? A stanęłaś kiedyś na zwykłe Lego? Mieliśmy teorię, że te klocki wypełzaja w nocy na dywan. Ile by nie sprzątać to zawsze na jakiś się nadepneło.

ALe tak dla Morki najszybciej będą duplo
A potem po 2-3 latach odnajdywało się jakiś element w video czy innych drukarkach, u nas kiedyż papaier nie chodził i okazało się, że było tam full chrupków kukurydzianych
krycha.stara, efcia, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Hello! 20 minut temu wyszlam na 15-minutowa przerwe. Ciekawe, kiedy zauwaza, ze mnie nie ma i zaczna szukac?

Krycha pamietasz jak wczoraj zwialas i skonczylas przy garach? Przywoluje Cie do porzadku.
krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
krycha.stara wrote:Ide, ide, wydrukuje tylko bardzo wazny dokument. Nie moja wina, ze sie papier w drukarce zacial. Nie trza bylo tam pchac chrupkow!

Powyciagaj. No. To lunch juz masz.
efcia lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyJa,tak ja Bursztyn jestem w 4 dniu ciąży. I już mam.mdłości i zawroty głowy. Drogie brawo czy to normalne?
Do domu chcę. A tu do emerytury jeszcze W pizdu I trochę
sandra80, Aasiula, efcia, kkisia, macduska, pierwiastka, BISCA, ania.g, Magdala, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Dorbie fajnie, ze o Tobie pomyśleli
rzadkość
a brzuch masz super ♡
Morka Ty też
slicznosci krągłości 
Kkisia kciuki nadal trzymam
I za Ciebie i za Malgos i Asiule i Mege
macie nam zaciazyc w tym cyklu. Zrozumiano? 
a ja ide po kawę, bo noc znowu mało spana. Młoda kaszle . Znowu.
Zdrowia dla cory. Ona czesto Ci choruje jakos.
Sabina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dzien dobry bardzo

Aniu brawa dla Marcela za pierwsze kroki i wszystkiego naj z okazji roczku, niech rosnie zdrowo
Lucky,nie znamy sie ale serdecznie gratuluje
wszystkie forumowe dzieci przecie nasze som 
Malgos zaciskam co sie da
Miłego
kkisia, malgos741, Lucky, BISCA, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc i czolem

Marcel - rosnij zdrowo! Wszystkiego Najlepszego a dla Mamy sil:-)
kciukam nieustannie
co Was troche podgonie z czytaniem- to cos wyskoczy i nawet nie zdaze sie odezwac...( przyznam ze juz juz ostatnio mialam ale kwasy na watku mnie zniechecily)
co do gina -Morka dobrze prawi- nie ma co werzyc jednemu ginowi- czas leci nieublaganie- ja od stycznia 2014 u paru- wizyta 2.11- w klinice - to bedzie 6 gin!
malgos741, pierwiastka, kkisia, BISCA, ania.g, Magdala, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
gretka
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH