35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a wlasnie odnosnie badan- bo zglupialam i zastanawiam sie czy to mozliwe, czy tak sie zmienia, czy to blad....otoz- LH:FSH- powszechnie wiadomo ze najlepiej jak kolo 1. i na jesieni 2014 u mnie 0,6 w czerwcu 2015 - 0,5 i uwaga uwaga- bo robilam ostatnio badania tutaj u siebie- to co brakuje mi do kliniki- przyslali, ale ten sam lab i dodatkowo dostalam z maja 2014- i uwaga! LH:FSH- wtedy- 1,2 - co wsazywalo by na Pcos- czy to wogole mozliwe??? ( fakt faktem usg z styczen 2014- jest uwaga o b, duzej ilosci grobnych pecherzykow w obrazie jajnikow......)gretka
-
Reni wrote:Plan zajęć OF
Malgos741 21.10
Luna76 21.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Mega 22.10 egzamin
Asiula 23.10 egzamin
KKisia 23.10 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Satori 26.10 egzamin
Gretka 02.11
Kometa 03.11
Yesenia 03.11 egzamin
Ania.G 06.11
Bisca listopad http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Gretka 27 dni do zakończenia Visanne
Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
Reni 16.12
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gifReni, gretka, kkisia, BISCA, iwcia77, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Czuje sie calkowice normalnie
Bol brzucha poszedl w las
Zostal tylko syf gigant
No dobra nie mam wcale apetytu
Wszystko mi smierdzi
Nawet wczoraj ugotowalam sobie rosol i tez smierdzial
Bete robie w piatek , choc nie powiem kusi zeby jakiego testa kupic i zrobicAasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zmień lepiej gina. Większość z nas poleca jednak kliniki. Badaja Cię kompleksowo i szybko wdrażają wszelkie procedury. Ja się rok bujałam u zwykłego gina (trzy poronienia, stymulacja clo przy cienkim endometrium
, brak jakichkolwiek badań poza badaniem nasienia), a jak trafiłam do kliniki, to raz dwa, monitoring na cyklu stymulowanym clo (zalecone przez poprzedniego gina), badania hormonów i po pierwszej stymulacji trafienie. Szkoda czasu i kasy na "próbowanie". Jeżeli gin nie zleca badań, nie robi monitoringu, nie bada przy tym estradiolu i progesteronu, nie zleca nawet badania nasienia (zdarza się baaaaaardzo często), to nawet się nie zastanawiaj. Jeżeli przyczyną jest wiek, to należy wspomóc organizm, a nie stawiać diagnozę, że to jest przyczyną.
Na początku grudnia endokrynolog zobaczy wyniki to zdecyduje co dalej robimy
Tzn czy on coś zaleci czy klinika od razu, taki mam planjeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
gretka wrote:a wlasnie odnosnie badan- bo zglupialam i zastanawiam sie czy to mozliwe, czy tak sie zmienia, czy to blad....otoz- LH:FSH- powszechnie wiadomo ze najlepiej jak kolo 1. i na jesieni 2014 u mnie 0,6 w czerwcu 2015 - 0,5 i uwaga uwaga- bo robilam ostatnio badania tutaj u siebie- to co brakuje mi do kliniki- przyslali, ale ten sam lab i dodatkowo dostalam z maja 2014- i uwaga! LH:FSH- wtedy- 1,2 - co wsazywalo by na Pcos- czy to wogole mozliwe??? ( fakt faktem usg z styczen 2014- jest uwaga o b, duzej ilosci grobnych pecherzykow w obrazie jajnikow......)
1,2 nie wskazuje na pco, to dobry wynik. Nie wiem dziewczyny czy u Was lekarze przykładają aż tak dużą wagę do tego stosunku? U mnie żaden gienek nie zwracał na to uwagi a jak zapytałam jednego (mam 0,53) to powiedział, że jest ok.moremi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Niestety dziwnym trafem, jestem przymulona po weekendzie. Nie przez alkohol chyba jednak, tylko przez to przestawienie zegara biologicznego. Rano się nie dobudzam, nocą bym pracowała. Jestem ciągle wymęczona. No i płaczliwa dzisiaj. 39 dc.....Przypływu jeszcze ciągle nie ma.
Gin, otrzymawszy wczoraj wieczorem na maila wyniki mojej bety i PRG + opis relacji jak sobie zredukowałam ilości PRG (sama bez porozumienia z nim, od środy) każe mi dziś do siebie zadzwonić po 16.00....
Coś czuję że dostanie mi się ochrzan że nie zadzwoniłam nawet w zeszłym tygodniu, po ani jednej becie. Ani skonsultować jak się czuję i czeo ile biorę....No, realnie to muszę przyznać mu rację. Ale fizycznie to wszystko było momentami nie do zniesienia a PRG był taki wysoki, że nie umiałam inaczej...
A poza tym napisałam mu maila z tymi wynikami z konta gdzie mam strasznie głupią sygnaturę, z czego zdałam sobie sprawę dzisiaj rano budząc się o godzinie 7.00.
no to zasłaniam kurtynę, przepraszam za ten bełkot, dziękuję za uwagę...postaram się wrócić wieczorem
Sabina, macduska, Reni, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, Aasiula, BISCA, ania.g, malgos741, Magdala, paszczakin, iwcia77, SolarPolar, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:1,2 nie wskazuje na pco, to dobry wynik. Nie wiem dziewczyny czy u Was lekarze przykładają aż tak dużą wagę do tego stosunku? U mnie żaden gienek nie zwracał na to uwagi a jak zapytałam jednego (mam 0,53) to powiedział, że jest ok.
Widocznie przywiazuje wage- bo na kartce z wynikami- u mnie jest osobna pozycja LH/FSH- w pl zdaje sie trzeba samemu liczyc.gretka -
Luna76 wrote:Ja czuje sie podobnie. Ból podbrzusza minął, ale ciagle zwracam uwagę na zapachy. Poza tym kompletnie nic. Aha, głowa mnie boli codziennie, ale przed @ tak mam
I nudnosci ale to akurat u mnie zwiastuje @
-
taka nuda przez tą pogodę dzisiaj, że zajęłam się programami wyborczymi
kuźwa starzeję się
wypełniłam barometr wyborczy, latarnika wyborczego i już wiem na kogo głosować
muszę tylko popatrzeć kto ładniejszy i nie bedzie mnie irytował jak go pokażą w telewizji czy w prasie, bo w sumie jeden ch.j, wszyscy kłamią i obiecują a potem kał robią. Ważne, żeby mnie nie irytowali na wizjiSabina, sandra80, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Mimbla, ania.g, malgos741, iwcia77, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:taka nuda przez tą pogodę dzisiaj, że zajęłam się programami wyborczymi
kuźwa starzeję się
wypełniłam barometr wyborczy, latarnika wyborczego i już wiem na kogo głosować
muszę tylko popatrzeć kto ładniejszy i nie bedzie mnie irytował jak go pokażą w telewizji czy w prasie, bo w sumie jeden ch.j, wszyscy kłamią i obiecują a potem kał robią. Ważne, żeby mnie nie irytowali na wizji
Oglądałaś starcie Kopacz-Szydło? Która ładniejsza bo sama nie wiem?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/727d40a70567.jpgiwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Oglądałaś starcie Kopacz-Szydło? Która ładniejsza bo sama nie wiem?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/727d40a70567.jpg
nie wiem
oglądałam na trzeźwo (dałam radę 10 min), nie chciałam pić, bo na jednym mogłoby się nie skończyć
Do Kopaczki oszustki już się przyzwyczaiłam, ale ta druga mówi jakby miała mega hemoroida w dupie, albo miała się co najmniej popłakać. Poza tym przy niej zawsze będzie stał facet z włosem w nosie, a jego nie zdzierżęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:48
Mimbla, Sabina, kapturnica, iwcia77, sandra80, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry drugi raz.Przyszełłam se pomarudzic troche =Jak chcecie zjeVac ,że mam co chciałam to ani mi się ważta!.Będę się chwile użalać nad sobą ...
Uwaga!! Zaczynam
Pogoda chVjowa ,że psa z kulowa noga nie wygoniłby.Leje , mokro i sennie.A moje dziecko co ??? od wpól do7mej nie spi z lekkimi drzemkami po kilka minut.Nosz ku...Nic nie idzie zrobić bo co chwile marudzi i ględzi.Teraz jakimś cudem udało mi się go dopiero spacyfikowac i zasnął ale i tak się kręci.Słyszałyscie o skokach rozwojowych ??? Jedna laska na wrzesniowkach na fb dodala to http://naforum.zapodaj.net/thumbs/03c32a46639f.jpg I ze moze to dzialac tydzien w tył i tydzien w przód.
Fak cały taki tydzien i racice wyciagnE!
Dobra pomarudziłam ,pouzalalam sie nad soba jak mi zle i Zbieram dupe w troki i ide cokolwiek do jedzenia przygotowac bo kichy mi hejnal grajOM.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:48
Reni, kkisia, Aasiula, ania.g, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny karmiace i te co karmily.Macie jakies przepisy na salatki czy surowki co mozna jest przy kp ?? Wacia nadrzedny kucharzu forumowy poratuj potrzebujaca!!
Bo ja juz pomyslu nie mam wiecznie buraki ,marchew,seler , pietrucha , salata ,ogorki i pomidory.Brakuje mi brokula,kalafiora ,kapusty itp. Jessu jakbym wciela salatke z kukurydza a tu chVjnia z grzybnia!iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny