35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Kkisiel, jak sie czujesz?
Czuje sie calkowice normalnie
Bol brzucha poszedl w las
Zostal tylko syf gigant
No dobra nie mam wcale apetytu
Wszystko mi smierdzi
Nawet wczoraj ugotowalam sobie rosol i tez smierdzial
Bete robie w piatek , choc nie powiem kusi zeby jakiego testa kupic i zrobicmalgos741, dorbie, moremi, Aasiula, ania.g, Sabina, Magdala, Alis, Mimbla, paszczakin, pierwiastka, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Chłodno dzisiaj, troche brakuje mi słońca no ale taka pora roku. W te szalone upały takie dni to było marzenie a teraz człowiek marudzi
Sto lat dla Marcela! Niech zdrowo rośnie!
Zgagę mam jak nie wiemcukier rano tez wyskoczył jak Filip z konopi
pewnie za wcześnie zjadłam kolacje. Jutro gin, w czwartek szalona diabetolog
po cichu liczę ze pozwolą mi zluzowac dietę bo mam juz dość i czuje ze potrzebuje energii.
Trzymam kciuki za wszystkie!
Miłego dnia!dorbie, Sabina, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Czuje sie calkowice normalnie
Bol brzucha poszedl w las
Zostal tylko syf gigant
No dobra nie mam wcale apetytu
Wszystko mi smierdzi
Nawet wczoraj ugotowalam sobie rosol i tez smierdzial
Bete robie w piatek , choc nie powiem kusi zeby jakiego testa kupic i zrobic
Nie rób testa, bądź wytrwała
Do piatku jeszcze 3 dni, już niecałekkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Pani zrobiła mi kontrolę i malo nie urodziłam z tego śmiechu
U mnie żadnego Mordoru nie ma, za to dzisiaj Kraina Deszczowcow. Ale na placu przed balkonem biega chłopiec z niebieskim balonikiem i jakoś nie mam ochoty narzekać.
Ale mogę. No więc w nocy nie mogłam znaleźć kapci, bo mój mąż zakopal je pod łózeczko. Gdzie oczywiście nie sięgam. Czy jak powtorzy taką akcję, to mogę go skaleczyć?malgos741, Reni, dorbie, Sabina, Magdala, paszczakin, pierwiastka, BISCA, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Pani zrobiła mi kontrolę i malo nie urodziłam z tego śmiechu
U mnie żadnego Mordoru nie ma, za to dzisiaj Kraina Deszczowcow. Ale na placu przed balkonem biega chłopiec z niebieskim balonikiem i jakoś nie mam ochoty narzekać.
Ale mogę. No więc w nocy nie mogłam znaleźć kapci, bo mój mąż zakopal je pod łózeczko. Gdzie oczywiście nie sięgam. Czy jak powtorzy taką akcję, to mogę go skaleczyć?
może robi tak jak ja
idę, leżą męża klapki ...zawsze! ale to zawsze się o nie potknę, bo wyskakują mi znienacka, a że są twarde zawsze zaboli, więc jak już zasyczę i odpowiednio wyrażę swoją niechęć do nich, dostają kopa. Potem on chodzi i szuka klapkaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 09:51
kkisia, moremi, dorbie, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, paszczakin, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sto lat i szczęśliwości
dla Marcela..
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Już wiem na którą jutro... 12.40... trzymać co się da
moremi, kkisia, dorbie, kapturnica, Aasiula, ania.g, gretka, efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, BISCA, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:może robi tak jak ja
idę, leżą męża klapki ...zawsze! ale to zawsze się o nie potknę, bo wyskakują mi znienacka, a że są twarde zawsze zaboli, więc jak już zasyczę i odpowiednio wyrażę swoją niechęć do nich, dostają kopa. Potem on chodzi i szuka klapka
Ale jego twarde. I zawsze, ale to zawsze zostawia klapki i buty przy drzwiach wejściowych w taki sposób, że osoba wchodzaca wchodzi na te buty/klapki. A ja teraz szczególnie nie mam ochoty skakać przez nie, to też dostają kopa. I też chodzi i szukaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 10:07
Reni, kkisia, dorbie, Sabina, kapturnica, Magdala, Aasiula, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, malgos741, pierwiastka, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Marcelowi sto lat, a i Tobie Aniu wszystkiego najlepszego.
Pamiętam jak pisałas o mleczku pszczelim (pewnie dlatego taki słodki chlopak wyszedł) i jak kryłaś się z pozytywnym testem do 4 miesiąca.kkisia, dorbie, Sabina, kapturnica, Aasiula, ania.g, efcia, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pierwiastka wrote:No więc udało mi się olać test, dosłownie i w przenośni, ale jakoś dumna z tego powodu nie jestem
A czy tak długie fazy lutealne nie są wynikiem jakichś nieprawidłowości?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Moje są mięciutkie
Ale jego twarde. I zawsze, ale to zawsze zostawia klapki i buty przy drzwiach wejściowych w taki sposób, że osoba wchodzaca wchodzi na te buty/klapki. A ja teraz szczególnie nie mam ochoty skakać przez nie, to też dostają kopa. I też chodzi i szuka
efcia, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jak co dojdą klocki lego duplo albo drewniane, to kapcie będą przyjemnością
Duplo? A stanęłaś kiedyś na zwykłe Lego? Mieliśmy teorię, że te klocki wypełzaja w nocy na dywan. Ile by nie sprzątać to zawsze na jakiś się nadepneło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 10:29
moremi, Aasiula, ania.g, dorbie, kkisia, Sabina, efcia, Mimbla, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość