X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne brzuszki widzę :-D

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Was wykończył ten poniedziałek. Prawie wszystkie spią :-)

iwcia77, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudne te wasze ciaze <3 - ja z tej nostalgii za brzuchem i moja ciaza dalam projekt do zrobienia osobistego albumu foto z czasu mojej ciazy. robota introligatoryjna :) nie tam zadne komputerowe albumy :) jak juz bedzie gotowy to pokaze wam fotke :). musze wydrukowac tez na pamiatke streszczenie mojego porodu napisanego przez wacie i caffe :D do dzis sie smieje jak je czytam :)

wczoraj Ivo zasnal o 22 - o 4 steknal , ze chce smoka i dalej odlecial...spal do 10..cala noc we wlasnym lozeczku. wstalam dzis jak nowonarodzona. Pierwsza noc spedzona po ludzku :D. dzis Ivo aniol! ani razu nie zaplakal. smial sie caly dzien :-O zastanawialam sie czy mu alojz do mleka czego nie dosypal ;D

tesciowa dochodzi do siebie, nadal czekamy na wyniki histopatologiczne, prawdopodobnie wyjdzie ze szpitala jeszcze w tym tygodniu.

ja jutro mam wizyte u lekarza rodzinnego -ide po skierowanie do specjalisty od trzustki

ps- dostalam w koncu @ :D , wiem, ze to nie jest powod do dumy na tym forum , ale mi w koncu wszystko wraca do normy po porodzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 23:45

Heretyczka, moremi, kkisia, BISCA, Sabina, Aasiula, Reni555, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, dorbie, Bursztyn, gretka, efcia, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ku pamieci :D

od 10 stycznia dotycz Iwci:

termin porodu się zbliża,
    iwcia zadowolona,
    wody płodowe się sączą,
    szpital,
    skurcze,
    leżenie w szpitalu,
    poruszenie na forum,
    dupa ze skurczy,
    poruszenie na forum,
    znowu skurcze,
    poruszenie na forum,
    zatrzymanie akcji porodowej,
    panika na forum,
    znowu skurcze,
    na forum wprowadzono dyżury,
    organizowano też wyprawę do iwci w celu pacyfikacji szpitala, bo ekspertki stwierdziły, że powinna być już cesarka.. ,
    skurcze,
    poruszenie na forum,
    o 2 w nocy iwcia urodziła kluskę ,
    dzisiaj rano - poruszenie i radość na forum

Magdala, moremi, Mimbla, kkisia, BISCA, Sabina, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, dorbie, Bursztyn, efcia, Lucky, Dziobak, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe napisala : :D

Przebiegał pod znakiem porodu Iwci która o 6 rano w sobotę zelektryzowała wszystkich wiadomościa, że odeszły jej wody.

Zycie rodzinne w naszych domach zamarło. Dzieci głodne i nieubrane, mężowie zaniedbani, wiatr hulał po pustych lodówkach a całe forum siedziało przed monitorem, zaopatrzone w chipsy i popkorn.

Po jakiś 5 godzinach okazało się że nie, nie tak łatwo to nie będzie i zaczęły się dłużyzny.

Zniecierpliwone forumowiczki jęły rodzacej i jej męzowi udzielać złotych rad coby natychmiast zrobili włoską awanturę domagając się ekspresowej cesarki.
    Włoska słuzba zdrowia działa jak się okazało z angielską flegmą i Iwcia urodziła dopiero dzisiaj nad ranem.
    Relację zapoda sama. Teraz spi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 23:31

Magdala, moremi, kkisia, BISCA, Sabina, kapturnica, Aasiula, Reni555, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, dorbie, Bursztyn, efcia, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- to jest pamiatka na cale zycie- dzieki <3

Bozia3, BISCA, macduska, Sabina, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, dorbie, efcia, Lucky, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie - wyslij mi też proszę tę książkę na maila..:) dzięki

dorbie lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    no to dzisiaj balsam, odżywka, olejek...nic tylko leżeć, pachnieć i czekać na @ :D

Kiedys przeczytalam, ze jesli FL trwa dluzej niz 18 dni, to ciaza.
    Zatestuj, bo Cos sie chyba kroi ;-)
    Kciuki

Aasiula, pierwiastka, moremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wiedzmy :)

Nastepny dzien przetrwac
    Jeszcze 3 i bedzie wszystko wiadomo

Sabina, Aasiula, kapturnica, Reni, pierwiastka, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, paszczakin, Bursztyn, Magdala, gretka, efcia, Lucky, Luna76, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry kobitki,
    Powiedzcie mi czy Wy tez macie kryzysowe wstawanie rano??Kurde w nocy do malego noł problem ale po 6tej mlodego z lozka sciagac i takie tam to oczy na zapalki musze wsadzac taka krzywa wstaje.Kurde a jeszcze nawet listopada nie ma a tak szaro , buro i ponuro.Bleh! Nie mam energii zadnej jak zadzwoni mi alarm w telu.
    Iwcia chyba dla kazdej z nas to pamiatka.Ja jak przeczytalam kiedys na spokojnie to jak tu komentowano moje oczekiwanie na porod to az sie lza zakrecila.Emocje zapisane na watku sa nadal zywe.
    Co ja to mialam jeszcze...A wiem!Anna M dziekuje za priv <3 Gosia odpisalam Tobie rowniez .

Reni555, Sabina, Aasiula, moremi, dorbie, Bursztyn, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry wiedzmy :)

Nastepny dzien przetrwac
    Jeszcze 3 i bedzie wszystko wiadomo

A my czekamy z Toba 8)

kkisia, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Dorbie fajnie, ze o Tobie pomyśleli :) rzadkość :) a brzuch masz super ♡
    Morka Ty też :) slicznosci krągłości :)
    Kkisia kciuki nadal trzymam :) I za Ciebie i za Malgos i Asiule i Mege :) macie nam zaciazyc w tym cyklu. Zrozumiano? ;)

a ja ide po kawę, bo noc znowu mało spana. Młoda kaszle . Znowu.

Aasiula, kkisia, pierwiastka, moremi, kapturnica, dorbie, malgos741, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Ja w drodze przejąć wartę na ovu ;-)

Jak już mi się kiedyś uda zajść i będę rodzić, to zapisze sobie Wasze oczekiwania w pamiętniku
    Warto zebrać ten szał

Sabina, Aasiula, kkisia, pierwiastka, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Bozia3, macduska, malgos741, Bursztyn, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bry
    Ja w drodze przejąć wartę na ovu ;-)

Jak już mi się kiedyś uda zajść i będę rodzić, to zapisze sobie Wasze oczekiwania w pamiętniku
    Warto zebrać ten szał
    Potem to kiedyś publikujemy :)
    Iwcia działo się, oj działo :)

Aasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, Reni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie dobrze,że Ci sprzątaczka nie wyrzuciła drukarki!
    U mnie są takie nadgorliwe, że jak obok śmietnika stały oparte o szafkę teczki z dokumentami,to mi je wyrzuciły. Dostały opieprz.
    Mam karton pod oknem na makulaturę i tam dorzucam plastikowe butelki. Ostatnio na pudełku znalazłam kartkę z pytaniem czy to jest do wyrzucenia

pierwiastka, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, dorbie, BISCA, malgos741, Sabina, efcia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kiedys przeczytalam, ze jesli FL trwa dluzej niz 18 dni, to ciaza.
    Zatestuj, bo Cos sie chyba kroi ;-)
    Kciuki
    tylko że u mnie ona potrafi tak sobie i bez ciąży trwać 20 kilka dni :/
    ale dla pewności zainwestuje w jakiegoś test i zrobie po pracy, tak dal spokoju świętego ;D

Aasiula, moremi, BISCA, sandra80, malgos741, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Głowa mnie strasznie boli , zimno mi :(
    Zostaje w domu w łożku dzisiaj .

Iwcia oj pamietam , pamietam :)
    Kciuki za potrzebujące :)

pierwiastka, malgos741, Sabina, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry Dziouchy

Mordor za oknem masakryczny, oczy przecierałam tak nieostro wszystko widać było a tu się okazuje że moje oczysko w pożonsiu tylko obraz za oknem jakiś taki nieostry i rozmyty
    kryzys
    kawa
    studenty
    jak ja nie cierpie wtorków!

Aasiula, sandra80, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dziewczyny- to jest pamiatka na cale zycie- dzieki <3
    Iwcia - super pomysł z tym albumem, relacje mistrzowskie.
    Z Ivo wspaniale, przespana noc w łóżku, noc pełnowartosciowego wypoczynku. Tak to opisałaś, że czuję się szczęśliwa razem z tobą. Aż się wzruszyłam :-)
    Zdrówka dla teściowej i za ciebie i twoją trzustkę trzymam kciuki.
    No i jeszcze @- ciesz się, ciesz. Wyreguluje ci się to zaraz będziesz mogła zachodzić w cionżę. Takie ładne dzieci robisz flircik.gif

dorbie, malgos741, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Dorbie, brzuch śliczny aż miło patrzeć :)
    Kisiel kochany, czekam razem z Tobą <3
    A dziś za oknem u mnie tuman :D (tak mówią na mgłę na Ukrainie)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 08:18

kkisia, dorbie, Bozia3, sandra80, Aasiula, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 11867 11868 11869 11870 11871 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ