35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cudne te wasze ciaze
- ja z tej nostalgii za brzuchem i moja ciaza dalam projekt do zrobienia osobistego albumu foto z czasu mojej ciazy. robota introligatoryjna
nie tam zadne komputerowe albumy
jak juz bedzie gotowy to pokaze wam fotke
. musze wydrukowac tez na pamiatke streszczenie mojego porodu napisanego przez wacie i caffe
do dzis sie smieje jak je czytam
wczoraj Ivo zasnal o 22 - o 4 steknal , ze chce smoka i dalej odlecial...spal do 10..cala noc we wlasnym lozeczku. wstalam dzis jak nowonarodzona. Pierwsza noc spedzona po ludzku. dzis Ivo aniol! ani razu nie zaplakal. smial sie caly dzien
zastanawialam sie czy mu alojz do mleka czego nie dosypal
tesciowa dochodzi do siebie, nadal czekamy na wyniki histopatologiczne, prawdopodobnie wyjdzie ze szpitala jeszcze w tym tygodniu.
ja jutro mam wizyte u lekarza rodzinnego -ide po skierowanie do specjalisty od trzustki
ps- dostalam w koncu @, wiem, ze to nie jest powod do dumy na tym forum , ale mi w koncu wszystko wraca do normy po porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 23:45
Heretyczka, moremi, kkisia, BISCA, Sabina, Aasiula, Reni555, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, dorbie, Bursztyn, gretka, efcia, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
ku pamieci
od 10 stycznia dotycz Iwci:
termin porodu się zbliża,
iwcia zadowolona,
wody płodowe się sączą,
szpital,
skurcze,
leżenie w szpitalu,
poruszenie na forum,
dupa ze skurczy,
poruszenie na forum,
znowu skurcze,
poruszenie na forum,
zatrzymanie akcji porodowej,
panika na forum,
znowu skurcze,
na forum wprowadzono dyżury,
organizowano też wyprawę do iwci w celu pacyfikacji szpitala, bo ekspertki stwierdziły, że powinna być już cesarka.. ,
skurcze,
poruszenie na forum,
o 2 w nocy iwcia urodziła kluskę ,
dzisiaj rano - poruszenie i radość na forum
Magdala, moremi, Mimbla, kkisia, BISCA, Sabina, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, dorbie, Bursztyn, efcia, Lucky, Dziobak, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe napisala :
Przebiegał pod znakiem porodu Iwci która o 6 rano w sobotę zelektryzowała wszystkich wiadomościa, że odeszły jej wody.
Zycie rodzinne w naszych domach zamarło. Dzieci głodne i nieubrane, mężowie zaniedbani, wiatr hulał po pustych lodówkach a całe forum siedziało przed monitorem, zaopatrzone w chipsy i popkorn.
Po jakiś 5 godzinach okazało się że nie, nie tak łatwo to nie będzie i zaczęły się dłużyzny.
Zniecierpliwone forumowiczki jęły rodzacej i jej męzowi udzielać złotych rad coby natychmiast zrobili włoską awanturę domagając się ekspresowej cesarki.
Włoska słuzba zdrowia działa jak się okazało z angielską flegmą i Iwcia urodziła dopiero dzisiaj nad ranem.
Relację zapoda sama. Teraz spi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 23:31
Magdala, moremi, kkisia, BISCA, Sabina, kapturnica, Aasiula, Reni555, pierwiastka, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, dorbie, Bursztyn, efcia, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:no to dzisiaj balsam, odżywka, olejek...nic tylko leżeć, pachnieć i czekać na @
Kiedys przeczytalam, ze jesli FL trwa dluzej niz 18 dni, to ciaza.
Zatestuj, bo Cos sie chyba kroi
KciukiAasiula, pierwiastka, moremi, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wiedzmy
Nastepny dzien przetrwac
Jeszcze 3 i bedzie wszystko wiadomoSabina, Aasiula, kapturnica, Reni, pierwiastka, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, malgos741, paszczakin, Bursztyn, Magdala, gretka, efcia, Lucky, Luna76, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien bry kobitki,
Powiedzcie mi czy Wy tez macie kryzysowe wstawanie rano??Kurde w nocy do malego noł problem ale po 6tej mlodego z lozka sciagac i takie tam to oczy na zapalki musze wsadzac taka krzywa wstaje.Kurde a jeszcze nawet listopada nie ma a tak szaro , buro i ponuro.Bleh! Nie mam energii zadnej jak zadzwoni mi alarm w telu.
Iwcia chyba dla kazdej z nas to pamiatka.Ja jak przeczytalam kiedys na spokojnie to jak tu komentowano moje oczekiwanie na porod to az sie lza zakrecila.Emocje zapisane na watku sa nadal zywe.
Co ja to mialam jeszcze...A wiem!Anna M dziekuje za privGosia odpisalam Tobie rowniez .
Reni555, Sabina, Aasiula, moremi, dorbie, Bursztyn, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Dorbie fajnie, ze o Tobie pomyślelirzadkość
a brzuch masz super ♡
Morka Ty teżslicznosci krągłości
Kkisia kciuki nadal trzymamI za Ciebie i za Malgos i Asiule i Mege
macie nam zaciazyc w tym cyklu. Zrozumiano?
a ja ide po kawę, bo noc znowu mało spana. Młoda kaszle . Znowu.
Aasiula, kkisia, pierwiastka, moremi, kapturnica, dorbie, malgos741, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Ja w drodze przejąć wartę na ovu
Jak już mi się kiedyś uda zajść i będę rodzić, to zapisze sobie Wasze oczekiwania w pamiętniku
Warto zebrać ten szałSabina, Aasiula, kkisia, pierwiastka, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Bozia3, macduska, malgos741, Bursztyn, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bry
Ja w drodze przejąć wartę na ovu
Jak już mi się kiedyś uda zajść i będę rodzić, to zapisze sobie Wasze oczekiwania w pamiętniku
Warto zebrać ten szał
Iwcia działo się, oj działoAasiula, kkisia, kapturnica, malgos741, Reni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorbie dobrze,że Ci sprzątaczka nie wyrzuciła drukarki!
U mnie są takie nadgorliwe, że jak obok śmietnika stały oparte o szafkę teczki z dokumentami,to mi je wyrzuciły. Dostały opieprz.
Mam karton pod oknem na makulaturę i tam dorzucam plastikowe butelki. Ostatnio na pudełku znalazłam kartkę z pytaniem czy to jest do wyrzuceniapierwiastka, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, dorbie, BISCA, malgos741, Sabina, efcia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kiedys przeczytalam, ze jesli FL trwa dluzej niz 18 dni, to ciaza.
Zatestuj, bo Cos sie chyba kroi
Kciuki
ale dla pewności zainwestuje w jakiegoś test i zrobie po pracy, tak dal spokoju świętegoAasiula, moremi, BISCA, sandra80, malgos741, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
bry Dziouchy
Mordor za oknem masakryczny, oczy przecierałam tak nieostro wszystko widać było a tu się okazuje że moje oczysko w pożonsiu tylko obraz za oknem jakiś taki nieostry i rozmyty
kryzys
kawa
studenty
jak ja nie cierpie wtorków!Aasiula, sandra80, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwcia77 wrote:dziewczyny- to jest pamiatka na cale zycie- dzieki
Z Ivo wspaniale, przespana noc w łóżku, noc pełnowartosciowego wypoczynku. Tak to opisałaś, że czuję się szczęśliwa razem z tobą. Aż się wzruszyłam
Zdrówka dla teściowej i za ciebie i twoją trzustkę trzymam kciuki.
No i jeszcze @- ciesz się, ciesz. Wyreguluje ci się to zaraz będziesz mogła zachodzić w cionżę. Takie ładne dzieci robiszdorbie, malgos741, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dorbie, brzuch śliczny aż miło patrzeć
Kisiel kochany, czekam razem z Tobą
A dziś za oknem u mnie tuman(tak mówią na mgłę na Ukrainie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 08:18
kkisia, dorbie, Bozia3, sandra80, Aasiula, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4