35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Czytałam uzasadnienie postanowienia IPNu w tej sprawie. Rozmawiałam też o tym z prokuratorem, który prowadził badania. Jedynie moja prababcia nie dowiedziała się jak naprawdę zginął jej mąż.
Smutna i skomplikowana jest nasza historia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:17
-
efcia wrote:Jak to Burszta napisała? ze jest w 3 dniu ciąży, to ja w 2
Ostatnio szarlotka sie tu przewijala -Dziobak narobiłaś mi ochoty i tez wczoraj upieklam, ale w odróżnieniu do Dorbie jeszcze mi na dzisiaj zostało
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1d7e42f38e0.jpg
Szarlotka wyglada niebiansko, moje ulubione ciastoefcia lubi tę wiadomość
-
Z cyklu moje dziecko. Sawuar wiwr
Jedzac parowke nabijamy kawalki parowki na widelec i prowadzimy je do do ust. Jezeli parowka spadnie, nalezy druga reka podniesc ja, nabic z powrotem na widelec i doniesc do otworu gebowego.
Nie wiem skad u mojego dziecka taaaaka ogromna wiedza na temat eleganckiego jedzenia. Gjeny jak nic!moremi, kkisia, Heretyczka, iwcia77, macduska, kapturnica, Aasiula, gosia7122, malgos741, Sabina, efcia, BISCA, Bozia3, Mimbla, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wczoraj dostalismy wyniki badania nasienia
Jeden z parametrow gorszy niz ostatnio : 17 % prawidlowo zbudowanych zolnierzykow
Ostatnio bylo 34%
Reszta OK
Co Wy na to ?
Może jakaś infekcja w ciągu ostatnich trzech miesięcy. Nie wiem. Nie zawracaj sobie głowy.
I tak sobie przypomniałam - gdzie się podziewa Beates?iwcia77, kkisia, malgos741, Sabina, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Mam jajko wielkości 22mm endo 8mm, dziś estradiol do oceny i decyzja czy jutro czy w środę iui - doktor ma dzwonić, mam nadzieję że na środę bo będzie lekarz Morki... za tydzień ocena poowulacyjna + progesteron.. dostałam receptę na Ovitrelle ...
Już dzisiaj powinnaś wziąć ovitrelle, a jutro zabieg. W Gyncentrum mówią, że przy stymulacji pęcherzyki lubią pękać szybciej - przy wielkości nawet 19-21mm. Ale co gin to teoria... Kurdę, trzymam kciuki oby nie pękły za prędkomalgos741, Sabina, efcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Bezalkoholowego chyba
Ona w ciazy jestI na lezaku lezy nad basenem albo gdzie. W kostiumie.
Ja dzis do pracy poszlam w kamizelce z pseudo owcy, bo tak pizga...kkisia, efcia, moremi, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Niewazne, wazne ze z palemka.
I na lezaku lezy nad basenem albo gdzie. W kostiumie.
Ja dzis do pracy poszlam w kamizelce z pseudo owcy, bo tak pizga...
Zdradziłaś merynosa?kkisia, Dziobak, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość