35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A uzasadnienie uniewaznienia wyroku smierci na Burego?" DZialal w sytuacji wyzszej koniecznosci, zmuszajacego do podejmowania dzialan nie zawsze jednoznacznych etycznie?" Mordy na cywilach, kobietach, dzieciach to cel wyzszy?moremi wrote:Czytałam uzasadnienie postanowienia IPNu w tej sprawie. Rozmawiałam też o tym z prokuratorem, który prowadził badania. Jedynie moja prababcia nie dowiedziała się jak naprawdę zginął jej mąż.
Smutna i skomplikowana jest nasza historia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 19:17
-
To chyba bedziemy rodzic w jednym terminieefcia wrote:Jak to Burszta napisała? ze jest w 3 dniu ciąży, to ja w 2

Ostatnio szarlotka sie tu przewijala -Dziobak narobiłaś mi ochoty i tez wczoraj upieklam, ale w odróżnieniu do Dorbie jeszcze mi na dzisiaj zostało
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1d7e42f38e0.jpg
Szarlotka wyglada niebiansko, moje ulubione ciasto
efcia lubi tę wiadomość
-
Z cyklu moje dziecko. Sawuar wiwr

Jedzac parowke nabijamy kawalki parowki na widelec i prowadzimy je do do ust. Jezeli parowka spadnie, nalezy druga reka podniesc ja, nabic z powrotem na widelec i doniesc do otworu gebowego.
Nie wiem skad u mojego dziecka taaaaka ogromna wiedza na temat eleganckiego jedzenia. Gjeny jak nic!
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, gosia7122, malgos741, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Bozia3, Mimbla, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
-
I tak najważniejszych jest tych kilka do zapłodnienia komórek.BISCA wrote:Wczoraj dostalismy wyniki badania nasienia
Jeden z parametrow gorszy niz ostatnio : 17 % prawidlowo zbudowanych zolnierzykow
Ostatnio bylo 34%
Reszta OK
Co Wy na to ?
Może jakaś infekcja w ciągu ostatnich trzech miesięcy. Nie wiem. Nie zawracaj sobie głowy.
I tak sobie przypomniałam - gdzie się podziewa Beates?
iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Mam jajko wielkości 22mm endo 8mm, dziś estradiol do oceny i decyzja czy jutro czy w środę iui - doktor ma dzwonić, mam nadzieję że na środę bo będzie lekarz Morki... za tydzień ocena poowulacyjna + progesteron.. dostałam receptę na Ovitrelle ...
Już dzisiaj powinnaś wziąć ovitrelle, a jutro zabieg. W Gyncentrum mówią, że przy stymulacji pęcherzyki lubią pękać szybciej - przy wielkości nawet 19-21mm. Ale co gin to teoria... Kurdę, trzymam kciuki oby nie pękły za prędko
malgos741, nick nieaktualny, efcia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niewazne, wazne ze z palemka.kkisia wrote:Bezalkoholowego chyba
Ona w ciazy jest
I na lezaku lezy nad basenem albo gdzie. W kostiumie.
Ja dzis do pracy poszlam w kamizelce z pseudo owcy, bo tak pizga...
nick nieaktualny, efcia, moremi, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Niewazne, wazne ze z palemka.
I na lezaku lezy nad basenem albo gdzie. W kostiumie.
Ja dzis do pracy poszlam w kamizelce z pseudo owcy, bo tak pizga...
Zdradziłaś merynosa?
nick nieaktualny, Dziobak, efcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Jakze bym smiala? Zeby mi pasnik pusty stal? Toc on by sie obrazil... Zgodzil sie na pseudo owce, cieszac sie, ze to nie z niego kamizelka.macduska wrote:Zdradziłaś merynosa?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość