35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Leżę sobie spokojnie na kanapie aż tu nagle słyszę jakieś dziwne szczekanie.
Pies? Nie pies?
Na tyle to było dziwne, ze wstałam i CO widzę przez okno??? Mój mąż w ten sposób przeganiał obcego psa z naszego podwórka.
16 lat po ślubie a ten człowiek nadal mnie zaskakuje...macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Spie.... Oddalił się szybko w sobie wiadomym kierunku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:57
BISCA, Bursztyn, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, macduska, efcia, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale bardziej z napisem Norge czy bardziej z krysztalami Swarowskiego? Bo ja juz nie wiem
Ja to sie chyba nie znam na dlugopisach. Mozesz chciec cos innego?BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Dawno nie oplulam monitora. Ale zeby kawom? Goroncom? Wiesz Reni jak sie ciezko kawe wymywa z klawiatury???
moremi, dorbie, BISCA, Reni, efcia, iwcia77, kkisia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry
Waciak mistrz
Magda, Ty się na Dziobaka nie oglądaj. Ona nawet na Białorusi miałaby cudowny poród i super zarcieSebastian fajny
No i Lucky. Super, że zostalaś zdiagnozowana i trzymam kciuki za dalszą część ciąży. Zagladaj tutaj częściej. Pewnie też masz heparyne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:15
anna maria, Dziobak, dorbie, BISCA, Sabina, Bozia3, Magdala, macduska, ania.g, kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, Luna76, Mega, Mimbla, Lucky lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Ale bardziej z napisem Norge czy bardziej z krysztalami Swarowskiego? Bo ja juz nie wiem
Bez Sv.tez moze bycDziobak wrote:Ja to sie chyba nie znam na dlugopisach.
Dziobak wrote:Mozesz chciec cos innego?
a jesli nie, to dlugopis
albo alternatywnie 6 cyfrowka na koncie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 17:35
BISCA, Bozia3, kapturnica, efcia, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Leżę sobie spokojnie na kanapie aż tu nagle słyszę jakieś dziwne szczekanie.
Pies? Nie pies?
Na tyle to było dziwne, ze wstałam i CO widzę przez okno??? Mój mąż w ten sposób przeganiał obcego psa z naszego podwórka.
16 lat po ślubie a ten człowiek nadal mnie zaskakuje...macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Nie ma sprawy. Kiedy się pakować?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 18:04
Bozia3, dorbie, Aasiula, BISCA, macduska, kapturnica, kkisia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A co Ty taka w goracej wodzie kapana ?!?
Poczekaj chwile, zastanow sie porzadnie. Toc w Norwegii zimno, ciemno, gadajo w dziwnym jezyku ....
Jak juz Ci tak na wyjezdzie zalezy, to ten, tak sie sklada, ze u nas wolny pokoj .... A ja kocham rosol
Wacia, Ty sie nie daj na zadne zabojadowe propozycje skusic! U mnie bedzie Ci najlepiej!BISCA, dorbie, macduska, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja dzisiaj skromnie.
Tylko rogaliki drozdżowe mam w planach.
Kurde, nawet nie mogę powiedzieć, że myszy będa mieć, bo jak to u ciężarnej myszyDziobak, moremi, macduska, gretka, efcia, iwcia77, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jeden pokoj dla calej Waciakowej rodziny? Ja tu ich wszystkich biore z dobrodziejstwem inwentarza. Zakladam, ze samotna Wacia nie bedzie tak dobrze gotowac, jak szczesliwa Wacia.
Wacia, Ty sie nie daj na zadne zabojadowe propozycje skusic! U mnie bedzie Ci najlepiej!
Proponuje losowaniemacduska lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Morka, a czytałaś Oklarnika Katarzyny Bondy?
Chodzi o Podlasie i Białoruś
Już wcześniej pisałam, że autorka pisze o historiach wciąż żywych na tych terenach. Mój pradziadek został zamordowany przez "bandę Burego", podobnie jak pozostali furmani. Babcia autorki znowu zginęła w 7 miesiącu ciąży. Dlatego nie ulegam kultowi "żołnierzy wyklętych". Nie można w jednym szeregu stawiać Łupaszki, Burego i np. Pileckiego.Dziobak, dorbie, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!