35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:deprecha to nie wiem, bo to, to juz powazne. Ale mnie bejbi blues rabal do jakis 3-4 miechow po porodzie. I zaczal sie ksiazkowo- 4dzien po porodzie.
MA-SA-KRA-LNIE niestabilna bylam
A co, zle Ci Kapturu? jak co, to mi mozsz smarkac w rekaw, bylam tam..
Nie, nie Paszczulku. Odpukac w niemalowane wrota daje rade mimo ,ze czasem maly daje popalic.Mysle ,ze znacznie jest lepiej niz przy starszym bo maly w nocy daje mi sie wyspac duzo bardziej a to najwazniejsze .
Na wrzesniowkach czytam ,ze praktycznie kazda placze, wpada w zlosci i kieruja sie do psychologow bo nie daja rade.Ot i tak zapytalam . Chyba wiekszosc z nich uwazala ,ze macierzynstwo to jak z reklamy gerbera wyglada wszyscy zawsze usmiechnieci
.
krycha.stara, Aasiula, BISCA, Bozia3, paszczakin, efcia, iwcia77, kkisia, Bursztyn, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
A co, zle Ci Kapturu? jak co, to mi mozsz smarkac w rekaw, bylam tam..
Smarkne pewnie nie raz jak moj pojedzie do roboty.Zajedwabiscie sie obawiam jak tu ogarne to wszystko zwlaszcza rano .Ehh ale nie pierwsza i nie ostatni jestem wiec jak sie chcialo to trzeba dac rade .
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A Ty czekolade mozesz? Ja w tym krotkim okresie karmienia to ani kawy z kofeina, ani czekolady nie wciagalam..
A i tak mlodemu bylo zle po moim mleku..
tak se teraz mysle, ze moze bylo mu zle, bo wlasnie bez kawy i czekolady?Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:To jest wlasnie ten paradoks, ze masz to wyczekane, piekne, a siedzisz i nad nim ryczysz.. nawet z tego powodu, ze piekne...
Ale patrzysz na swoja kuchnie i ryczysz.
Idziesz sie kapac i ryczysz.
Chlop spojrzy - ryczysz.
Dziecko sie budzi - ryczysz.
Cos w ten desen.krycha.stara, Alis, kapturnica, Aasiula, BISCA, kkisia, Bozia3, efcia, Bursztyn, ComeToMeBaby, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Jezzzu, dziobak przepraszam, zapomnialam sie o te ksiazki zapytac meza.. Zaraz mu maila wysle.
A powiedz mi, jakich Ty szukasz? Po angielsku tez moga byc?Polskich chetnie, ale nie koniecznie. Obyczaj, reportaz, biografie, kryminal, te klimaty.
Bede wdzieczna. -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Lucky!!! Kurcze wierzę w takie przyciąganie myślami....Kilka dni ostatnie o Tobie myślałam i o Promyku - co tam u Was słychać - czy poddałaś się i zrezygnowałaś - bo zniknęłaś zupełnie w pewnym momencie...
!! Bardzo się cieszę - pamiętam, jak mi kibicowałaś w moim zachodzeniu i super, że Tobie się też udało!!! Cuda się zdarzają!!!!
I jeszcze jedno - dla tych, co to tylko palec Boziowy uznają - super przykład!!!!
przecie jej zespół antycośtam wynalezli i leczyli....krycha.stara, Reni lubią tę wiadomość
-
Jakiś czas temu wspominałyście odcinki serialu "Przyjaciółki"
Nadrabiałam 5 sezon, więc nie byłam w temacie, wczoraj oglądałam 6 sezon.
Nooo powiem Wam, że i mi się oko zaszkliło. Cieszę się, że pokazali macierzyństwo bez lukrowania, bez gerberowania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 11:22
kapturnica, Dziobak, efcia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Widzisz Bozia? To juz czwarta osoba tak zrozumiala. Wez rutinoscorbin, bo masz niewyrazne posty
No i Paszczak więcej kawy niech wypije, bo też jakaś przymulona z rana ahahahahakapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Jakiś czas temu wspominałyście odcinki serialu "Przyjaciółki"
Nadrabiałam 5 sezon, więc nie byłam w temacie, wczoraj oglądałam 6 sezon.
Nooo powiem Wam, że i mi się oko zaszkliło. Cieszę się, że pokazali macierzyństwo bez lukrowania, bez gerberowania -
Lucky wrote:Dziewczyny wpadam na chwilę, bo chyba trochę przestałam się bać o to co dalej i czy 'dalej' nadejdzie
Jesteśmy w 18tc. Bez wspomagaczy, bez ivf, ale dzięki rozpoznanemu przeze mnie a potwierdzonemu przez dobrego lekarza zespołowi fosfolipidowemu. Po włączeniu leczenia zaszłam w ciągu 6 mcy. Pomyśleć że tyle czasu zmarnowaliśmy....
Trzymam kciuki za wszystkie, myślę o Was często, wspieram, bo wiem ile nerwów i łez to wszystko kosztuje
Mocne buziaki!Gratuluję i spokojnej ciąży
Aasiula, Bozia3, Lucky, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Ja chyba na wpadke nie mam co liczyc. A szkoda, tak by bylo prosciej. Jednak "swiadome podjecie dzialania", ktore w naszym przypadku oznacza IVF jest zwiazane z wiekszym przemysleniem sytuacji..
A tak, jak by bylo, to jakos by to bylo
A przy DECYZJI, jak sie czlowiek zastanawia to glupoty wymysla- czy ja se poradze z dwojka, gdzie jeden bedzie wiecznie biegal, a drugi wymagal ciaglego przytulania? Czy Adasiowa opieka nie ucierpi przez potencjalna ciaze (mozna wielkie dzieci targac z brzuchem?). A pozniej, jak znowu wroce do pracy to jak te nedzne 3h wieczorne na dwojke dzieci podziele, jak mi malo czasu z jednym malym Adasiem?krycha.stara, Aasiula, Simba, paszczakin, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Dzis to chyba malo kto nie jest przymulony paCZajac za okno..
ja nie jestem
słońce mnie oślepia, bo odbija mi się w monitorze
teraz dopiero widzę jaki jest uje.any, jak stół Durczoka
kapturnica, Simba, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześc dziewczyńy
przed wczoraj narobiłam larum o jakieś niepewne testy ovu
okazało się, że te rossmanowe były felerne
bo kupiłam w aptece niemieckie dokładńiejsze
i te juź pięknie pokazały proces do dwóch grubych krech
a więc
trzymajcie kciukikrycha.stara, ania.g, kapturnica, BISCA, efcia, malgos741, Dziobak, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Efcia
Kisiel, trzymam cały czas
Kapta, ja miałam deprechę krótko terminową od razu po wyjściu ze szpitala z Marcelem i to wyłącznie przez te pindy z oddziału. Przez tydzień łzy same mi leciały a po dwóch tygodniach nie było już śladu po jakichkolwiek smutkach.
Upolowałam sobie fajną kurtkę ciążową na olx za 40 zł. Dziś mają wysłać. Pierwszy raz skusiłam się na wysyłkę i nie pomacałam bo nie będę po nią jechać 2 godz.krycha.stara, Dziobak, kapturnica, Simba, paszczakin, efcia, kkisia, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4