35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo tam dziewcYny? Widze że chlopak nowy jest fajny
trzyman kciuki za pozytywne wiadomosci.
Troche mi was brakuje ale zupełnie nie mam czasu. Jestem podłamana i gdyby nie widik kajtka chyba bym w depresje qpadła. Kajtek już ma 5 kg i jest zacałowany.
Minęło prawie 3 tyg od pożaru,dach już jest nowy a ubezpieczenie sie nie oodezwało..chyba sie sprawa w sądzie zakońxY...
Wszyshkie śDziobak, macduska, ania.g, Aasiula, Magda*, kkisia, BISCA, Mega, gretka, malgos741, Sabina, dorbie, iwcia77, Bursztyn, kapturnica, satori, Bozia3, krycha.stara, efcia, Luna76, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za waszą troskę, mieliśmy trochę oszczędności na czarną godzinę,więc przeznaczyliśmy na dach,tzn wiąźbe,dachowke. Do środka się nie leje,no a roboty masa..nie ma instalacji,ogrzewania, pomieszczeń, łazienek.. widok jak po wojnie. Cały dach wpadł do środka.
Tu tylko potrzebna kasa więc ja nie odpuszcze,jutro zaraz dzwonię do ubezpieczenia. Spokoju im nie dam. Bo spaliło się nie z naszej winy. Musimy oszczędzać i damy radę..wygrzebiemy się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:14
Mega, Magda*, Magdala, Dziobak, gosia7122, Sabina, iwcia77, Bursztyn, ania.g, kapturnica, malgos741, satori, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle gdzie Morek? Sprawdzam czy się rozpakowała.
Mam pytanie do mam,bo ja *&^%"H" nie matka i brakuje mi mleka tak ok 19,akurat po kąpieli dzieć głodny i się wścieka. Musiałam odpalić nan pro 1,wczoraj i dzisiaj i jest ok. Kajtek śpi już drugą godzinęa ja czekam na nową dostawę mleka żeby w nocy pociumkał.
Czy mogę go ten raz dkarmičWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:35
malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry wieczor
Magda, gratuluje robaczka, uroczy
Kiska, zaciskam nadal co się da
Bisca, za Ciebie tez
Peppa
Efcia, szkoda że tym razem nie wyszło
za Morka tez czymam, tak na wszelki wypadek
i za te co poczebujom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:58
Mega, Sabina, Magda*, kkisia, iwcia77, peppapig, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
sprawozdanie z łikendu takie: grzybów niet, grzybiarzów jak mroofkof
pospacerowałam, dotleniłam się, upiekłam ciasto z żurawiną i porzeczkami a niedzielnie zaszalałam z golonką na obiad
teraz relaks i mentalne przygotowanie do kolejnego poniedziałku a że na samą myśl o prasowaniu żołądek mi się na supeł robi to zadowalam siem kubkiem zwykłej czarnej herbaty...no starość, frustracja i na dodatek w dołkuMega, Sabina, Magda*, macduska, kkisia, iwcia77, peppapig, Aasiula, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyPepcia, zwiększ ilość płynów i spróbuj ściągnąć mleko albo przystawic Kajtka między karmieniami, nie całą porcje.
A co ile go karmisz? Z dwóch piersi?
Jak będziesz dokarmiać, to musisz w tym czasie ściągnąć mleko ile się da, bo jak wydłuży ci się okres między karmieniami, to bedziesz jeszcze mniej mleka produkowac i powoli skonczysz karmić.
Żeby zwiększyć ilosc mleka musisz częściej ściągać lub karmic. Broń boże rezygnowac z karmienia i że jakies karmienie wypadnie. Dużo pić kilka litrówiwcia77, peppapig, Aasiula, ania.g, kapturnica, krycha.stara, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie głodomor ciągnie mleko ile wlezie. Przystawiam go do piersi co 2 godziny czasem uśnie na 3. Ja pije dużo głównie wody,robię domowy kompot. Na poczatku ściągałam mleko aventem potem ładnie się układało,teraz jedno karmienie brakuje. Zwykle jedna pierś to jedno karmienie.z Mam nadzieję,że się unormuje bo chcę karmić.
Ciekawe czy tylko ja nie śpię? Kapta a Maxio co ile je?
Dobrego dnia bo rano zupełnie nie mam czasu,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 04:37
Aasiula, BISCA, ania.g, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Właśnie głodomor ciągnie mleko ile wlezie. Przystawiam go do piersi co 2 godziny czasem uśnie na 3. Ja pije dużo głównie wody,robię domowy kompot. Na poczatku ściągałam mleko aventem potem ładnie się układało,teraz jedno karmienie brakuje. Zwykle jedna pierś to jedno karmienie.z Mam nadzieję,że się unormuje bo chcę karmić.
Ciekawe czy tylko ja nie śpię? Kapta a Maxio co ile je?
Dobrego dnia bo rano zupełnie nie mam czasu,A w nocy budzi mi sie do zarcia co 3godziny ale dzisiejszej nocy przespal od 22do prawie 3ciej zjadl i spal do wpol do 7mej i znow karmienie.Dostawiam do ejdnej piersi jedynie przy karmieniu..Nie dokarmiam niczym (czasem dam mu troche koperkowej herbatki z dodatkiem trochu glukozy na odmiane)i przystawiam co chwile jesli trzeba .Rob jak Dorbie pisze nie omijaj karmien bo cycki beda mniej produkowac pokarmu, a kryzysy laktacyjne co jakis czas sie zdarzaja i trzeba je przetrzymac i dostawiac malego co chwile. Trzymaj sie Peppciolek wspolczuje przejsc bo to tez sie odbija na malym.
A to ,ze sie wscieka niekoniecznie musi wynikac z braku pokarmu.Jesli ma wieksz apetyt po kapieli moze sciagac szybciej mleko a pozniej juz jest produkowane na biezaco podczas ssania i wyplywa wolniej stad byc moze sie wscieka ,ze musi wiecej sie pomeczyc by zjesc.Pokarm na bank masz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 08:40
kkisia, ania.g, efcia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość