X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dziewcYny? Widze że chlopak nowy jest fajny :) trzyman kciuki za pozytywne wiadomosci.
    Troche mi was brakuje ale zupełnie nie mam czasu. Jestem podłamana i gdyby nie widik kajtka chyba bym w depresje qpadła. Kajtek już ma 5 kg i jest zacałowany.
    Minęło prawie 3 tyg od pożaru,dach już jest nowy a ubezpieczenie sie nie oodezwało..chyba sie sprawa w sądzie zakońxY...
    Wszyshkie ś

Dziobak, macduska, ania.g, Aasiula, Magda*, kkisia, BISCA, Mega, gretka, malgos741, Sabina, dorbie, iwcia77, Bursztyn, kapturnica, satori, Bozia3, krycha.stara, efcia, Luna76, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie ściskam,Wacia dzieki za pamięć...

macduska, gosia7122, Magda*, kkisia, BISCA, Mega, malgos741, Aasiula, Sabina, iwcia77, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, beates lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Wszystkie ściskam,Wacia dzieki za pamięć...

Pepa na pewno Wam nic nie trzeba?

Aasiula, ania.g, kkisia, peppapig, iwcia77, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa trzymaj sie.Dobry wieczor.Walcze z mloda bo spac nie chce.

peppapig, efcia lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Pepa na pewno Wam nic nie trzeba?
    No właśnie to samo pomyślałam.

Aasiula, peppapig, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa <3 < 3 <3

peppapig lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za waszą troskę, mieliśmy trochę oszczędności na czarną godzinę,więc przeznaczyliśmy na dach,tzn wiąźbe,dachowke. Do środka się nie leje,no a roboty masa..nie ma instalacji,ogrzewania, pomieszczeń, łazienek.. widok jak po wojnie. Cały dach wpadł do środka.
    Tu tylko potrzebna kasa więc ja nie odpuszcze,jutro zaraz dzwonię do ubezpieczenia. Spokoju im nie dam. Bo spaliło się nie z naszej winy. Musimy oszczędzać i damy radę..wygrzebiemy się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:14

Mega, Magda*, Magdala, Dziobak, gosia7122, Sabina, iwcia77, Bursztyn, ania.g, kapturnica, malgos741, satori, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gdzie Morek? Sprawdzam czy się rozpakowała.
    Mam pytanie do mam,bo ja *&^%"H" nie matka i brakuje mi mleka tak ok 19,akurat po kąpieli dzieć głodny i się wścieka. Musiałam odpalić nan pro 1,wczoraj i dzisiaj i jest ok. Kajtek śpi już drugą godzinę :-) a ja czekam na nową dostawę mleka żeby w nocy pociumkał.
    Czy mogę go ten raz dkarmič

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:35

malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, Morka wcięło. Być może rodzi.

Sabina, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor

Magda, gratuluje robaczka, uroczy :)
    Kiska, zaciskam nadal co się da
    Bisca, za Ciebie tez ;D
    Peppa <3
    Efcia, szkoda że tym razem nie wyszło
    za Morka tez czymam, tak na wszelki wypadek ;D
    i za te co poczebujom :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:58

Mega, Sabina, Magda*, kkisia, iwcia77, peppapig, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kciuki w razie ;) dobrej nocy :-)

Sabina, Magda*, iwcia77, Aasiula, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawozdanie z łikendu takie: grzybów niet, grzybiarzów jak mroofkof o.O

pospacerowałam, dotleniłam się, upiekłam ciasto z żurawiną i porzeczkami a niedzielnie zaszalałam z golonką na obiad

teraz relaks i mentalne przygotowanie do kolejnego poniedziałku a że na samą myśl o prasowaniu żołądek mi się na supeł robi to zadowalam siem kubkiem zwykłej czarnej herbaty...no starość, frustracja i na dodatek w dołku ;D

Mega, Sabina, Magda*, macduska, kkisia, iwcia77, peppapig, Aasiula, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepcia, zwiększ ilość płynów i spróbuj ściągnąć mleko albo przystawic Kajtka między karmieniami, nie całą porcje.
    A co ile go karmisz? Z dwóch piersi?
    Jak będziesz dokarmiać, to musisz w tym czasie ściągnąć mleko ile się da, bo jak wydłuży ci się okres między karmieniami, to bedziesz jeszcze mniej mleka produkowac i powoli skonczysz karmić.
    Żeby zwiększyć ilosc mleka musisz częściej ściągać lub karmic. Broń boże rezygnowac z karmienia i że jakies karmienie wypadnie. Dużo pić kilka litrów

iwcia77, peppapig, Aasiula, ania.g, kapturnica, krycha.stara, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepcia trzymajcie się <3
    Jeżeli możemy Wam jakoś pomóc, choć się tak zapierasz, to wal jak w dym. Myślimy o Was <3

iwcia77, peppapig, Aasiula, malgos741, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 19 października 2015, 18:38

dorbie, peppapig, macduska, Aasiula, BISCA, ania.g, pierwiastka, kapturnica, kkisia, krycha.stara, efcia, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie głodomor ciągnie mleko ile wlezie. Przystawiam go do piersi co 2 godziny czasem uśnie na 3. Ja pije dużo głównie wody,robię domowy kompot. Na poczatku ściągałam mleko aventem potem ładnie się układało,teraz jedno karmienie brakuje. Zwykle jedna pierś to jedno karmienie.z Mam nadzieję,że się unormuje bo chcę karmić.
    Ciekawe czy tylko ja nie śpię? Kapta a Maxio co ile je?
    Dobrego dnia bo rano zupełnie nie mam czasu,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 04:37

Aasiula, BISCA, ania.g, kapturnica, kkisia, efcia, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza!!!! :)
    Wstawać śpiochy :)
    Dzien dobry :) , dobrego tygodnia wam życzę :D.

BISCA, pierwiastka, malgos741, kkisia, kapturnica, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga!
    Jak mi się nie chce wstawać!

Bry i miłego hmmmm.... poniedziałku!

BISCA, Aasiula, malgos741, kkisia, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helloł :)

Magda gratulacje, śliczny synek :)
    Peppa pij te herbatki pobudzające, mi pomagały.
    Kisia i Luna ja tam wierzę :)
    Morka jak tam?

kkisia, efcia, Luna76 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Właśnie głodomor ciągnie mleko ile wlezie. Przystawiam go do piersi co 2 godziny czasem uśnie na 3. Ja pije dużo głównie wody,robię domowy kompot. Na poczatku ściągałam mleko aventem potem ładnie się układało,teraz jedno karmienie brakuje. Zwykle jedna pierś to jedno karmienie.z Mam nadzieję,że się unormuje bo chcę karmić.
    Ciekawe czy tylko ja nie śpię? Kapta a Maxio co ile je?
    Dobrego dnia bo rano zupełnie nie mam czasu,
    W dzien je ciągle XD A w nocy budzi mi sie do zarcia co 3godziny ale dzisiejszej nocy przespal od 22do prawie 3ciej zjadl i spal do wpol do 7mej i znow karmienie.Dostawiam do ejdnej piersi jedynie przy karmieniu..Nie dokarmiam niczym (czasem dam mu troche koperkowej herbatki z dodatkiem trochu glukozy na odmiane)i przystawiam co chwile jesli trzeba .Rob jak Dorbie pisze nie omijaj karmien bo cycki beda mniej produkowac pokarmu, a kryzysy laktacyjne co jakis czas sie zdarzaja i trzeba je przetrzymac i dostawiac malego co chwile. Trzymaj sie Peppciolek wspolczuje przejsc bo to tez sie odbija na malym.
    A to ,ze sie wscieka niekoniecznie musi wynikac z braku pokarmu.Jesli ma wieksz apetyt po kapieli moze sciagac szybciej mleko a pozniej juz jest produkowane na biezaco podczas ssania i wyplywa wolniej stad byc moze sie wscieka ,ze musi wiecej sie pomeczyc by zjesc.Pokarm na bank masz. <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 08:40

kkisia, ania.g, efcia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 11852 11853 11854 11855 11856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ