35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie, teściowa nie bedzie sama a i Ivo skorzystapaszczakin wrote:no takie rzeczy, to chyba lekarz powinien, nie?
a z domem to chyba sie dobrze sklada Iwcia.. Bedziecie wyprowadzeni, a Wasz mieszkanie sie na spokojnie sprzeda..
Bozia3, efcia, Dziobak, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam w sobotę, doczytałam wczorajszy dzien, nie był wcale wesoły....
Iwcia
trzymajcie sie
Kkisia
nie tak miało byc
nie uciekaj....
Młoda ma ciagle podwyższona akcje serca, teraz. Rano 97 uderzen na minutę, a gorączki nie ma
Wczoraj byliśmy u znajomych sie odstresować.....
Lecę teraz obiad szykować
Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Przeciez mówilam, że 30 urodzę. Nie śpieszy mi siępaszczakin wrote:to Ty jeszcze nie urodzilas?

dorbie, Heretyczka, efcia, Mega, iwcia77, BISCA, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry bardzo

u nas 15 stopni i słooooooooońce
a ja bede siedzieć w garach, w planach mielone ze szpinakiem i sernik - mniam
milego wekendowania
Kkisia
wróć do nas, tak jak Paszacza pisze - chociaż na ploty
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Kkisiel szkoda ,ze usunełas konto.Ale rozumiem Cię ,że musisz ochłonąć po tym wszystkim.
Iwcia współczuje jeszcze raz bo czekaja Was ciezkie dni ale dobrze,ze macie mozliwosc zamieszkania z nia wspolnie.
A my po pierwszym spacerze w miescie.Wcisłam wozek do mojego pudelka i w miescie sie troche polansowalismy z malym.Nie narobil matce siary bo ladnie zasnął
Mega, dorbie, beates, iwcia77, BISCA, ania.g, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość

-
Tak, dokladniepaszczakin wrote:Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Wielki! Adaś zaczął nosić ciuchy na 80 ( choć wiem, że miarą mierze nierówna. Skansynawskie są zniżone) i waży 10 kg. Mikrus jakiś! Na forum wszystkie chłopaki większe są.Bozia3 wrote:trudno mi to ocenić jakoś...kupuję mu ciuchy na 86-92, a waży coś ponad 12 kg - więc niewiele jak na ten wzrost...wygląda na to, że będzie wysoki i szczupły...
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry w ogóle! U nas jesień, ponuro i wieje. Jedziemy poprawić sobie humory na szopingu.
Iwka, to chyba jest bardzo dobre wyjście z tą przeprowadzka. Upieczecie kilka pieczeni na jednym ogniu. Trzymam kciuki!
Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzbry
a ja nie rozumiem usuwania konta
NIE ROZUMIEM! no chyba, że ktoś na zawsze chce się usunąć, ale wtedy wypadałoby powiedzieć nara
a jeśli na jakiś czas, to po co usuwać???????? można poprostu na jakiś czas zamilknąć
Kkisia wybacz, ale nie rozumiem i jest mi z tą niewiedzą źle
iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Witajcie kochane! Nie chce mi się zabrać za sprzątanie, jeszcze nic nie robiłam, a w domu burdel

wyproś je i weź się za sprzątanie
Bursztyn, Mega, moremi, iwcia77, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Pada deszcz....
Kiska konto usunela, widze...a taka podobno byla wczoraj spokojna i wyluzowana, co wydawalo sie dosc nienaturalne, przynajmniej dla mnie. Jakos mnie jej reakcja nie dziwi. To jest jednak cholerny stres, mozna gadac co sie chce, ale w takim przypadku chyba kazdy albo wiekszosc przezywa w srodku...sa oczekiwania, nadzieje, plany a potem rozczarowanie, zal, zlosc i wiele innych.
Kiska, wspieram mentalnie i wysylam Ci pozytywne wibry, wracaj kiedy bedziesz gotowa
Strasznie jestem zmeczona, pojde chyba do wyra ksiazke poczytac, maz na delegacji, pogoda rozpaczliwa, brakuje mi mojego Leona.
Milego dnia kobity.
Bozia3, Magda*, kapturnica, Mega, beates, iwcia77, gosia7122, malgos741, Dziobak, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
no ale co się zamartwiasz i szukasz problemów?? jak ci nie pomoże - to nie zaszkodzi przecież...więc jeśli lekarz zalecił - to zażywaj....yesenia wrote:Reni tylko tak myślę czy to w czymś mi pomoże , jak nie dochodzi u mnie do zapłodnienia to i Luteina nie potrzebna