X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no takie rzeczy, to chyba lekarz powinien, nie?

a z domem to chyba sie dobrze sklada Iwcia.. Bedziecie wyprowadzeni, a Wasz mieszkanie sie na spokojnie sprzeda..
    Dokładnie, teściowa nie bedzie sama a i Ivo skorzysta :)

Bozia3, efcia, Dziobak, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Idę dalej spać ;-)

to Ty jeszcze nie urodzilas? ;) ;)

moremi, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam w sobotę, doczytałam wczorajszy dzien, nie był wcale wesoły....
    Iwcia <3 trzymajcie sie
    Kkisia <3 nie tak miało byc :( nie uciekaj....

Młoda ma ciagle podwyższona akcje serca, teraz. Rano 97 uderzen na minutę, a gorączki nie ma :(
    Wczoraj byliśmy u znajomych sie odstresować.....
    Lecę teraz obiad szykować :)

Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?

efcia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to Ty jeszcze nie urodzilas? ;) ;)
    Przeciez mówilam, że 30 urodzę. Nie śpieszy mi się ;-)

dorbie, Heretyczka, efcia, Mega, iwcia77, BISCA, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo :-)
    u nas 15 stopni i słooooooooońce :-) a ja bede siedzieć w garach, w planach mielone ze szpinakiem i sernik - mniam

milego wekendowania

Kkisia <3 wróć do nas, tak jak Paszacza pisze - chociaż na ploty

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mam zorganizowaną pomoc :)

i jak sie sprawdza?

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisiel szkoda ,ze usunełas konto.Ale rozumiem Cię ,że musisz ochłonąć po tym wszystkim.
    Iwcia współczuje jeszcze raz bo czekaja Was ciezkie dni ale dobrze,ze macie mozliwosc zamieszkania z nia wspolnie.
    A my po pierwszym spacerze w miescie.Wcisłam wozek do mojego pudelka i w miescie sie troche polansowalismy z malym.Nie narobil matce siary bo ladnie zasnął =D

Mega, dorbie, beates, iwcia77, BISCA, ania.g, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?
    Tak, dokladnie

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    trudno mi to ocenić jakoś...kupuję mu ciuchy na 86-92, a waży coś ponad 12 kg - więc niewiele jak na ten wzrost...wygląda na to, że będzie wysoki i szczupły...
    Wielki! Adaś zaczął nosić ciuchy na 80 ( choć wiem, że miarą mierze nierówna. Skansynawskie są zniżone) i waży 10 kg. Mikrus jakiś! Na forum wszystkie chłopaki większe są.

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry w ogóle! U nas jesień, ponuro i wieje. Jedziemy poprawić sobie humory na szopingu.
    Iwka, to chyba jest bardzo dobre wyjście z tą przeprowadzka. Upieczecie kilka pieczeni na jednym ogniu. Trzymam kciuki!

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

a ja nie rozumiem usuwania konta

NIE ROZUMIEM! no chyba, że ktoś na zawsze chce się usunąć, ale wtedy wypadałoby powiedzieć nara
    a jeśli na jakiś czas, to po co usuwać???????? można poprostu na jakiś czas zamilknąć

Kkisia wybacz, ale nie rozumiem i jest mi z tą niewiedzą źle

iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia nie będę Cię pocieszać, bo już wszystkie to zrobiły, a ja i tak tego nie umiem robić.
    Wiedz tylko, że sercem jestem z Tobą.

Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! Nie chce mi się zabrać za sprzątanie, jeszcze nic nie robiłam, a w domu burdel :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witajcie kochane! Nie chce mi się zabrać za sprzątanie, jeszcze nic nie robiłam, a w domu burdel :)

wyproś je i weź się za sprzątanie

Bursztyn, Mega, moremi, iwcia77, gosia7122, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brr ja dalej myślę o tej luteinie :) Dziś jest 3 dzień po owu, zaczął boleć mnie brzuch i cyce, może trzeba było wziąć tą luteinę :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki masz problem? Dlaczego się wahasz?
    jak wiesz, ze owu była to bierz

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni tylko tak myślę czy to w czymś mi pomoże , jak nie dochodzi u mnie do zapłodnienia to i Luteina nie potrzebna

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Pada deszcz....
    Kiska konto usunela, widze...a taka podobno byla wczoraj spokojna i wyluzowana, co wydawalo sie dosc nienaturalne, przynajmniej dla mnie. Jakos mnie jej reakcja nie dziwi. To jest jednak cholerny stres, mozna gadac co sie chce, ale w takim przypadku chyba kazdy albo wiekszosc przezywa w srodku...sa oczekiwania, nadzieje, plany a potem rozczarowanie, zal, zlosc i wiele innych.
    Kiska, wspieram mentalnie i wysylam Ci pozytywne wibry, wracaj kiedy bedziesz gotowa <3

Strasznie jestem zmeczona, pojde chyba do wyra ksiazke poczytac, maz na delegacji, pogoda rozpaczliwa, brakuje mi mojego Leona.

Milego dnia kobity.

Bozia3, Magda*, kapturnica, Mega, beates, iwcia77, gosia7122, malgos741, Dziobak, ania.g, satori lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni tylko tak myślę czy to w czymś mi pomoże , jak nie dochodzi u mnie do zapłodnienia to i Luteina nie potrzebna
    no ale co się zamartwiasz i szukasz problemów?? jak ci nie pomoże - to nie zaszkodzi przecież...więc jeśli lekarz zalecił - to zażywaj....

FZuMp1.png

‹‹ 11945 11946 11947 11948 11949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ