35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:no takie rzeczy, to chyba lekarz powinien, nie?
a z domem to chyba sie dobrze sklada Iwcia.. Bedziecie wyprowadzeni, a Wasz mieszkanie sie na spokojnie sprzeda..Bozia3, efcia, Dziobak, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam w sobotę, doczytałam wczorajszy dzien, nie był wcale wesoły....
Iwciatrzymajcie sie
Kkisianie tak miało byc
nie uciekaj....
Młoda ma ciagle podwyższona akcje serca, teraz. Rano 97 uderzen na minutę, a gorączki nie ma
Wczoraj byliśmy u znajomych sie odstresować.....
Lecę teraz obiad szykować
Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?
efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to Ty jeszcze nie urodzilas?
dorbie, Heretyczka, efcia, Mega, iwcia77, BISCA, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry bardzo
u nas 15 stopni i słooooooooońcea ja bede siedzieć w garach, w planach mielone ze szpinakiem i sernik - mniam
milego wekendowania
Kkisiawróć do nas, tak jak Paszacza pisze - chociaż na ploty
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Kkisiel szkoda ,ze usunełas konto.Ale rozumiem Cię ,że musisz ochłonąć po tym wszystkim.
Iwcia współczuje jeszcze raz bo czekaja Was ciezkie dni ale dobrze,ze macie mozliwosc zamieszkania z nia wspolnie.
A my po pierwszym spacerze w miescie.Wcisłam wozek do mojego pudelka i w miescie sie troche polansowalismy z malym.Nie narobil matce siary bo ladnie zasnąłMega, dorbie, beates, iwcia77, BISCA, ania.g, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:trudno mi to ocenić jakoś...kupuję mu ciuchy na 86-92, a waży coś ponad 12 kg - więc niewiele jak na ten wzrost...wygląda na to, że będzie wysoki i szczupły...
Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry w ogóle! U nas jesień, ponuro i wieje. Jedziemy poprawić sobie humory na szopingu.
Iwka, to chyba jest bardzo dobre wyjście z tą przeprowadzka. Upieczecie kilka pieczeni na jednym ogniu. Trzymam kciuki!Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzbry
a ja nie rozumiem usuwania konta
NIE ROZUMIEM! no chyba, że ktoś na zawsze chce się usunąć, ale wtedy wypadałoby powiedzieć nara
a jeśli na jakiś czas, to po co usuwać???????? można poprostu na jakiś czas zamilknąć
Kkisia wybacz, ale nie rozumiem i jest mi z tą niewiedzą źle
iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Witajcie kochane! Nie chce mi się zabrać za sprzątanie, jeszcze nic nie robiłam, a w domu burdel
wyproś je i weź się za sprzątanieBursztyn, Mega, moremi, iwcia77, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Pada deszcz....
Kiska konto usunela, widze...a taka podobno byla wczoraj spokojna i wyluzowana, co wydawalo sie dosc nienaturalne, przynajmniej dla mnie. Jakos mnie jej reakcja nie dziwi. To jest jednak cholerny stres, mozna gadac co sie chce, ale w takim przypadku chyba kazdy albo wiekszosc przezywa w srodku...sa oczekiwania, nadzieje, plany a potem rozczarowanie, zal, zlosc i wiele innych.
Kiska, wspieram mentalnie i wysylam Ci pozytywne wibry, wracaj kiedy bedziesz gotowa
Strasznie jestem zmeczona, pojde chyba do wyra ksiazke poczytac, maz na delegacji, pogoda rozpaczliwa, brakuje mi mojego Leona.
Milego dnia kobity.Bozia3, Magda*, kapturnica, Mega, beates, iwcia77, gosia7122, malgos741, Dziobak, ania.g, satori lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Reni tylko tak myślę czy to w czymś mi pomoże , jak nie dochodzi u mnie do zapłodnienia to i Luteina nie potrzebna