Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no takie rzeczy, to chyba lekarz powinien, nie?

a z domem to chyba sie dobrze sklada Iwcia.. Bedziecie wyprowadzeni, a Wasz mieszkanie sie na spokojnie sprzeda..
    Dokładnie, teściowa nie bedzie sama a i Ivo skorzysta :)

Bozia3, efcia, Dziobak, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Idę dalej spać ;-)

to Ty jeszcze nie urodzilas? ;) ;)

moremi, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam w sobotę, doczytałam wczorajszy dzien, nie był wcale wesoły....
    Iwcia <3 trzymajcie sie
    Kkisia <3 nie tak miało byc :( nie uciekaj....

Młoda ma ciagle podwyższona akcje serca, teraz. Rano 97 uderzen na minutę, a gorączki nie ma :(
    Wczoraj byliśmy u znajomych sie odstresować.....
    Lecę teraz obiad szykować :)

Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?

efcia, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to Ty jeszcze nie urodzilas? ;) ;)
    Przeciez mówilam, że 30 urodzę. Nie śpieszy mi się ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega, iwcia77, BISCA, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • efcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo :-)
    u nas 15 stopni i słooooooooońce :-) a ja bede siedzieć w garach, w planach mielone ze szpinakiem i sernik - mniam

milego wekendowania

Kkisia <3 wróć do nas, tak jak Paszacza pisze - chociaż na ploty

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mam zorganizowaną pomoc :)

i jak sie sprawdza?

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisiel szkoda ,ze usunełas konto.Ale rozumiem Cię ,że musisz ochłonąć po tym wszystkim.
    Iwcia współczuje jeszcze raz bo czekaja Was ciezkie dni ale dobrze,ze macie mozliwosc zamieszkania z nia wspolnie.
    A my po pierwszym spacerze w miescie.Wcisłam wozek do mojego pudelka i w miescie sie troche polansowalismy z malym.Nie narobil matce siary bo ladnie zasnął =D

Mega, nick nieaktualny, beates, iwcia77, BISCA, ania.g, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mega, dobrze zapamietalam, ze w poniedzialek robicie jej jakies dalsze badania?
    Tak, dokladnie

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    trudno mi to ocenić jakoś...kupuję mu ciuchy na 86-92, a waży coś ponad 12 kg - więc niewiele jak na ten wzrost...wygląda na to, że będzie wysoki i szczupły...
    Wielki! Adaś zaczął nosić ciuchy na 80 ( choć wiem, że miarą mierze nierówna. Skansynawskie są zniżone) i waży 10 kg. Mikrus jakiś! Na forum wszystkie chłopaki większe są.

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry w ogóle! U nas jesień, ponuro i wieje. Jedziemy poprawić sobie humory na szopingu.
    Iwka, to chyba jest bardzo dobre wyjście z tą przeprowadzka. Upieczecie kilka pieczeni na jednym ogniu. Trzymam kciuki!

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzbry

a ja nie rozumiem usuwania konta

NIE ROZUMIEM! no chyba, że ktoś na zawsze chce się usunąć, ale wtedy wypadałoby powiedzieć nara
    a jeśli na jakiś czas, to po co usuwać???????? można poprostu na jakiś czas zamilknąć

Kkisia wybacz, ale nie rozumiem i jest mi z tą niewiedzą źle

iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia nie będę Cię pocieszać, bo już wszystkie to zrobiły, a ja i tak tego nie umiem robić.
    Wiedz tylko, że sercem jestem z Tobą.

Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane! Nie chce mi się zabrać za sprzątanie, jeszcze nic nie robiłam, a w domu burdel :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witajcie kochane! Nie chce mi się zabrać za sprzątanie, jeszcze nic nie robiłam, a w domu burdel :)

wyproś je i weź się za sprzątanie

Bursztyn, Mega, moremi, iwcia77, gosia7122, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brr ja dalej myślę o tej luteinie :) Dziś jest 3 dzień po owu, zaczął boleć mnie brzuch i cyce, może trzeba było wziąć tą luteinę :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaki masz problem? Dlaczego się wahasz?
    jak wiesz, ze owu była to bierz

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni tylko tak myślę czy to w czymś mi pomoże , jak nie dochodzi u mnie do zapłodnienia to i Luteina nie potrzebna

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Pada deszcz....
    Kiska konto usunela, widze...a taka podobno byla wczoraj spokojna i wyluzowana, co wydawalo sie dosc nienaturalne, przynajmniej dla mnie. Jakos mnie jej reakcja nie dziwi. To jest jednak cholerny stres, mozna gadac co sie chce, ale w takim przypadku chyba kazdy albo wiekszosc przezywa w srodku...sa oczekiwania, nadzieje, plany a potem rozczarowanie, zal, zlosc i wiele innych.
    Kiska, wspieram mentalnie i wysylam Ci pozytywne wibry, wracaj kiedy bedziesz gotowa <3

Strasznie jestem zmeczona, pojde chyba do wyra ksiazke poczytac, maz na delegacji, pogoda rozpaczliwa, brakuje mi mojego Leona.

Milego dnia kobity.

Bozia3, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, beates, iwcia77, gosia7122, malgos741, Dziobak, ania.g, satori lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni tylko tak myślę czy to w czymś mi pomoże , jak nie dochodzi u mnie do zapłodnienia to i Luteina nie potrzebna
    no ale co się zamartwiasz i szukasz problemów?? jak ci nie pomoże - to nie zaszkodzi przecież...więc jeśli lekarz zalecił - to zażywaj....

FZuMp1.png

‹‹ 11945 11946 11947 11948 11949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ