35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny..nie sadzilam ,ze kisiel usunie konto ..
szkoda..no ale moze jeszcze wroci w nowej - ciazowej odslonie
Kometa- tesciowa miala operacje- wycieli jej guza 4 cm i oddali do labo bo sami nie byli w stanie postawic diagnozy z obrazow usg, tk, rm...
tesciowa czuje sie dobrze ale czeka nas dluga droga leczenia. rokowania nie sa dobre...ale jak juz pisalam ma wizyte u onko i beda ustalac program leczenia radio i chemio..
Alojz wspomnial cos o przeprowadzce do niej , bo ona sama nie moze teraz byc. na razie jest u siostry Alojza.ComeToMeBaby, beates, moremi, Mega, efcia, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:iwcia - a ona sama już wie co się z nia dzieje- czy jeszcze czeka Was rozmowa? I jak Ty na pomysł przeprowadzki? Na dobre Wam to wyjdzie - czy mus?
ona nic nie wie...i nie wiem czy jej onko powie czy my bedziemy musieli..ona glupia ie jest i na pewno na wizycie bedzie sie dopytywac...
no ja bym chciala sie wyprowadzic w koncu i juz mi wszystko jedno gdzie..tesciowa nam proponowala takie rozwiazanie na dlugo wczesniej zanim zachorowala- ale alojz nie chcial z nia mieszkac- teraz zmienil zdanie i ja w zasadzie sie ciesze , ze jednak pojdziemy mieszkac do niej. ona ma dom z ogrodem- 4 sypialnie, 2 lazienki ,salon, kuchnia, strych, garaz, ogrod...miejsce jestBozia3, Mega, beates, Heretyczka, efcia, SolarPolar, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ona nic nie wie...i nie wiem czy jej onko powie czy my bedziemy musieli..ona glupia ie jest i na pewno na wizycie bedzie sie dopytywac...
no ja bym chciala sie wyprowadzic w koncu i juz mi wszystko jedno gdzie..tesciowa nam proponowala takie rozwiazanie na dlugo wczesniej zanim zachorowala- ale alojz nie chcial z nia mieszkac- teraz zmienil zdanie i ja w zasadzie sie ciesze , ze jednak pojdziemy mieszkac do niej. ona ma dom z ogrodem- 4 sypialnie, 2 lazienki ,salon, kuchnia, strych, garaz, ogrod...miejsce jestMega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ona nic nie wie...i nie wiem czy jej onko powie czy my bedziemy musieli..ona glupia ie jest i na pewno na wizycie bedzie sie dopytywac...
no ja bym chciala sie wyprowadzic w koncu i juz mi wszystko jedno gdzie..tesciowa nam proponowala takie rozwiazanie na dlugo wczesniej zanim zachorowala- ale alojz nie chcial z nia mieszkac- teraz zmienil zdanie i ja w zasadzie sie ciesze , ze jednak pojdziemy mieszkac do niej. ona ma dom z ogrodem- 4 sypialnie, 2 lazienki ,salon, kuchnia, strych, garaz, ogrod...miejsce jest
no takie rzeczy, to chyba lekarz powinien, nie?
a z domem to chyba sie dobrze sklada Iwcia.. Bedziecie wyprowadzeni, a Wasz mieszkanie sie na spokojnie sprzeda..
Mega, moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam w sobotę, doczytałam wczorajszy dzien, nie był wcale wesoły....
Iwciatrzymajcie sie
Kkisianie tak miało byc
nie uciekaj....
Młoda ma ciagle podwyższona akcje serca, teraz. Rano 97 uderzen na minutę, a gorączki nie ma
Wczoraj byliśmy u znajomych sie odstresować.....
Lecę teraz obiad szykować