35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Bozia Twoj Kajtek na tym zdjeciu Taki dorosly
,on chyba duzy jest?
anna maria, Heretyczka, iwcia77, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja już niestety nie śpię od 5.00. Zaraz zbieram się na dyżur, a mój młodszy pojechał na zawody z klubem.
Chetnie poszlabym spać dalej, ale zaraz wstawać muszę. Ostatni sobotni dyżur w tym rokuBISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Forbie sliczna tunika i super Ci w niej|!!.
Uwielbiam wyszukiwanie takich perełek na szmateksach.Bo nie dosc ,ze fajny ciuch to jeszcze za groszeAle nie predko mi przyjdzie znow sobie w takich sklepach porzebac. Pocieszam sie ,że dobrze ,że zima idzie to sie schowam w dlugim plaszczu i nie wazne co pod nim A na wiosne mlody bedzie odcowany juz to zawsze babci bedzie mozna na chwile podrzucic
.
Kisia myslalam wczoraj wieczorem o Tobie .Dzielna babka z Ciebie ,że mimo niepowodzen nie rezygnujesz i walczysz dalej.W takich chwilach przestaje marudzić ,że jestem nie wyspana przy malym.Kisiel koncu musi sie udac.
moremi, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dobry
Ja zaraz zwijam się do roboty a póżniej na imprezę (gramy urodziny w Elblągu)ale nam się nie chce, jedna pozytywna wiadomość że kończymy sezon mamy przerwę aż do Andrzejek
Dorbi ładna tunika ale ty bardziej ładniejsza z tym brzuszkiemSabina, Aasiula, dorbie, beates, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wczoraj z m zrobiliśmy przemeblowanie w salonie, mamy segment z drewna sosnowego i przenieśliśmy(koledzy pomogli) go na drugą stronę, wyrzuciliśmy jeden narożnik a kupiliśmy dwa fotele na olx za 75zł okazja ... pokój dostał przestrzeni całkiem inaczej wygląda
Sabina, kapturnica, Aasiula, moremi, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, dorbie, beates, iwcia77, ania.g, Mega, efcia, SolarPolar, Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bry,
A ja mnie dopadlo jakies chorobsko. Glowa boli, nos zatkany, zero energii. Pije cherbate z miodem, wzielam paracetamol i wit C . Zadne katarzysko mi nie zepsuje weekendu
Pracujacym zycze duzo energii
Reszcie, leniwej sobotyBozia3, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Mega, efcia, Dziobak, malgos741 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Wczoraj z m zrobiliśmy przemeblowanie w salonie, mamy segment z drewna sosnowego i przenieśliśmy(koledzy pomogli) go na drugą stronę, wyrzuciliśmy jeden narożnik a kupiliśmy dwa fotele na olx za 75zł okazja ... pokój dostał przestrzeni całkiem inaczej wygląda
PokaMagda*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bry,
A ja mnie dopadlo jakies chorobsko. Glowa boli, nos zatkany, zero energii. Pije cherbate z miodem, wzielam paracetamol i wit C . Zadne katarzysko mi nie zepsuje weekendu
Pracujacym zycze duzo energii
Reszcie, leniwej sobotyAasiula, BISCA, moremi, Mega, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobry
Dorbie, świetnie wyglądasz
Do bani z takim spaniem, znów jakieś skurczowe bóle brzucha, kłucia więc aplikacja nospy. Dzisiaj zrobię sobie leżący dzień.ania.g, moremi lubią tę wiadomość