X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kisia gdziekolwiek jesteś będę Ci wysyłać dobre fluidy <3
    Ja też <3

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam sprzątać , miłego popołudnia

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Burszytn

dlatego jak ktoś mówi albo pisze, że nie myśli, nie przejmuje się, nie nastawia się, to ja w to nie wierzę
    każda z nas po cichu w głębi serca ma nadzieję, że może jednak się uda

Bursztyn może to za wcześnie i wiem, ze nikt ani nic nie zastąpi Leona, ale nie myślałaś, żeby dać dom innemu zwierzakowi?
    Zawsze to raźniej jak męża i Leona nie ma?

Bursztyn, Bozia3, kapturnica, Mega, iwcia77, gosia7122, BISCA, malgos741, Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Brr ja dalej myślę o tej luteinie :) Dziś jest 3 dzień po owu, zaczął boleć mnie brzuch i cyce, może trzeba było wziąć tą luteinę :)
    Bierz, nie zaszkodzi, im więcej progesteronu, tym lepiej

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha a Ty chyba dzisiaj w domu siedzisz? Nie pracujesz nie?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44e9db4fd59a.jpg

dorbie, krycha.stara, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no właśnie Burszytn

dlatego jak ktoś mówi albo pisze, że nie myśli, nie przejmuje się, nie nastawia się, to ja w to nie wierzę
    każda z nas po cichu w głębi serca ma nadzieję, że może jednak się uda
    czesto jest tak, ze piszac to czy tamto chcemy sami siebie przekonac ze jest o.k, nawet jesli nie jest
    przy ivf dodatkowo jest ogromne "obciazenie" hormonalne, czasem zwykly pms daje w kosc, a co dopiero stymulacja, to nie pozostaje bez wplywu na samopoczucie
    ja tez nie wierze, ze kobity sie nie nastawiaja, nie przejmuja, za duzo to wszystko pochlania nerwow, emocji, pragnien, planow, nadziei, nie mowiac o kasie i innych
    Reni wrote:
    Bursztyn może to za wcześnie i wiem, ze nikt ani nic nie zastąpi Leona, ale nie myślałaś, żeby dać dom innemu zwierzakowi?
    Zawsze to raźniej jak męża i Leona nie ma?
    myslalam, ale jednak za wczesnie
    to jeszcze nie ten czas
    kiedys bardzo mozliwe ze sie zlamie, kocham leony, wszystkie :)

dorbie, Bozia3, Reni, kapturnica, Mega, beates, iwcia77, Heretyczka, gosia7122, malgos741, ania.g, Magda* lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Brr ja dalej myślę o tej luteinie :) Dziś jest 3 dzień po owu, zaczął boleć mnie brzuch i cyce, może trzeba było wziąć tą luteinę :)
    Mozesz ja wziac . Nie iest za pozno.

• Magdala Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Przeciez mówilam, że 30 urodzę. Nie śpieszy mi się ;-)

5go, zobaczysz, ze 5go. :-)

Dobry.
    My dzis oboje w domu wiec mam obowiazki rodzinne do spelnienia. Plus ja sie w ten weekend zapladniam. :-)

Milego weekendowania. :-)

Sabina, moremi, iwcia77, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mam dzis gorszy dzien...plakac mi sie chce :(

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dopiero wróciłam z kinderparty mojego synka i muszę coś koniecznie uprasować żeby odreagować jakoś ;)
    Martwi mnie tylko że po wczorajszym sexie zaczęłam dziś krwawić, może za szybko zaczęliśmy po hsg...

krycha.stara lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:

a co się stało?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    więcej wypłaczesz to mniej wysikasz

Mega, krycha.stara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra przykro mi, ze sie nie udaje :( Wczoraj bylam u kolezanki, ktora jest w ciazy i jakos tak mnie wzielo. Wkurza mnie to ze co miesiac mam mega owulacje, brzuch boli tak ze nie moge chodzic :( i cale g z tego wynika. Chyba pogodze sie na 100% z tym ze nie bede miala drugiego dziecka, pojde do gina po anty zeby jakos to wyregulowac , zyc sie nie chce :(

krycha.stara lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Sandra przykro mi, ze sie nie udaje :( Wczoraj bylam u kolezanki, ktora jest w ciazy i jakos tak mnie wzielo. Wkurza mnie to ze co miesiac mam mega owulacje, brzuch boli tak ze nie moge chodzic :( i cale g z tego wynika. Chyba pogodze sie na 100% z tym ze nie bede miala drugiego dziecka, pojde do gina po anty zeby jakos to wyregulowac , zyc sie nie chce :(

Każdy ma gorsze i lepsze chwile, ale nie można się nie poddawać. Jesteś przebadana? Bo to, że Cię brzuch przed ovu boli to jeszcze nie wszystko. Miałaś wrzucić badania męża.

kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak skopiowac z telefonu, jutro zrobie aparatem i wrzuce , ale podobno sa dobre

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    czesc dziewczyny..nie sadzilam ,ze kisiel usunie konto ..:-O szkoda..no ale moze jeszcze wroci w nowej - ciazowej odslonie :)

Kometa- tesciowa miala operacje- wycieli jej guza 4 cm i oddali do labo bo sami nie byli w stanie postawic diagnozy z obrazow usg, tk, rm...

tesciowa czuje sie dobrze ale czeka nas dluga droga leczenia. rokowania nie sa dobre...ale jak juz pisalam ma wizyte u onko i beda ustalac program leczenia radio i chemio..

Alojz wspomnial cos o przeprowadzce do niej , bo ona sama nie moze teraz byc. na razie jest u siostry Alojza.

Siostra mojej szwagierki miała właśnie takiego guza ,jej stan był beznadziejny ,nie chodziła ,nie mówiła ,nie poznawała nikogo.Szwagierka strasznie płakała bo bała się że nie przeżyje operacji ,jej siostra jest też po przeszczepie nerki.Guza nie wycięto w całosci był tak umiejscowiony.Zastosowano radioterapię bo chemi nie mogła ze względu na przeszczep.Kobieta wyszła z najgorszego ,guz nie odrasta ,wróciła do domu ,wymaga opieki ale radzi sobie w codziennych czynosciach.
    Moja mama ma we wtorek badanie tk naczyń mózgowych bo ostatnie wykazało jakies zmiany i denarwujemy się strasznie .Mama ma ostatnio wysokie ciśnienie i martwi się nie tylko swoim zdrowiem ale jest załamana bo jej psiak ukochany ma nowotwór złosliwy odbytu.Chorują ludzie i zwierzaki w mojej rodzinie ostatnio i jak tu mieć uśmiech przyklejony do twarzy,czego wymaga moja szefowa w pracy.

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, strasznie :-(

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia współczuje :(

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już na imprezie blisko trójmiasta ;)
    chyba nie chciałabym wyprawiać 50 urodzin bo poczułabym stara...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 18:08

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbi super awatar ;)

dorbie, peppapig lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 11946 11947 11948 11949 11950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ