35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba - cudnie
Mam ndzieję tylko, że z sąsiadką nie trzeba będzie chodzić w przyszłości na AA...
Ale sama historia niesamowita i już się nie mogę doczekać zdjęć jakichś...rozumiem, że na razie nie należy naciskać...
tfu tfu tfu
Simba, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, paszczakin, efcia, Bursztyn, Dziobak lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Simba - świetna wiadomość.

To już wiadomo gdzie będzie zjazd ovufriendek w przyszłym roku!
niekoniecznie
Nowy rząd skłóci nas z Europą i zamkną przed nami granicę
będziemy musieli prosić o zgodę na wyjazd z kraju
Simba przyślesz mi paczkę z zagranicy - jakaś czekolada, kawa, ciepłe skarpety, nylony i co tam jeszcze dobrego macie
Simba, Mega, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Bursztyn, gretka, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Beda beda, ale tez jestem jeszcze na etapie tfu tfu tfuBozia3 wrote:Simba - cudnie
Mam ndzieję tylko, że z sąsiadką nie trzeba będzie chodzić w przyszłości na AA...
Ale sama historia niesamowita i już się nie mogę doczekać zdjęć jakichś...rozumiem, że na razie nie należy naciskać...
tfu tfu tfu
Mega, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
I piwo.Reni wrote:niekoniecznie
Nowy rząd skłóci nas z Europą i zamkną przed nami granicę
będziemy musieli prosić o zgodę na wyjazd z kraju
Simba przyślesz mi paczkę z zagranicy - jakaś czekolada, kawa, ciepłe skarpety, nylony i co tam jeszcze dobrego macie
Nie, ja Cie przemyce przez granice. Powiem ze wioze Szopke
Mega, moremi, Reni, beates, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dobra, koniec srania po krzakach - ja mam dzisiaj posiedzenie zarzadu

ej no weź
nie będziesz chyba dzisiaj pracować?!
to może być nasz ostatni dzień na ovu
jak mnie zwolnią z pracy, to w nowej na zmywaku nie ma netu i z tego co wiem na kasie w Mcdonaldzie też nie
Simba, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Właśnie. Zobaczyłam, że na tablicy listopad i ja na górze listy to się aż wystraszyłam, że to już listopad, bo przecież co parę dni ktoś coś. Sprawdziłam aż kalendarz. No przecież to kurdę jakiś tydzień czasu jeszcze. I przez ten tydzień nikt nic? Łoj...Reni wrote:Laski coś nam plan zajęć się mocno skurczył

Reni, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Nie było mnie ze 2 dni, bo się działo...
W sobotę poszliśmy z moim na okrągłą imprezkę urodzinową. Wyszliśmy z domu o 18:30, a wróciliśmy o 6:30. Niezła biba...z densami oczywiście, bo na sali!!! Ledwom do domu doszła, a nie miałam daleko
Cała niedziela zeszła na leczeniu
oczywiście czym popadnie więc popołudniem skończyło się na piwku
Ale na głosowaniu bylim.
Ale najważniejsze - urobiłam mojego mężusia i w przyszłym cyklu znowu IUI
Reni, beates, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Natka_79, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, malgos741, efcia, Magdala, Bozia3, Bursztyn, Mega, megan8, gretka, Dziobak, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Mam inne zdanie w temacie , teraz dopiero sie zacznie ciemnogródsandra80 wrote:Bry dzień, to prawda co Solar napisała, ciemnogród w Polsce to był i będzie, żadna PO, PIS i inny ZWIS tego nie zmieni. Po prostu kto inny przy korycie, tyle. Tylko PIS nie ma dyplomacji w stosunkach międzynarodowych i jak nam nie wywoła wojny z Rosją to będzie cud, no i te invitro

A wlasciwie juz sie zaczęlo , normalnie wstyd mi za te wybory ...
Zlikwidują in vitro
Zabronią aborcji ze wskazaniem
Brdzie niezły cyrk razem z Kukizem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:57
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, paszczakin, kapturnica, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
bry
zeby mnie siem chciało tak jak mi siem nie chce
aha, pani mnie wpisze na egzamin 18.11
lece się ogarnąc troche bo jakos sie nie moge odnaleźć w tej nowej rzeczywistości
Aasiula, Reni, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
A w ogole dzien dobry do kliniki Sabcia jade na 14:20
dzisiaj dopiero bedzie termin wyznaczony 
W w sprawie wyborów to lepiej zostawić ten temat , każdy na prawo do swojego zdania i niech tak zostanie
nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość