35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba - cudnie
Mam ndzieję tylko, że z sąsiadką nie trzeba będzie chodzić w przyszłości na AA...
Ale sama historia niesamowita i już się nie mogę doczekać zdjęć jakichś...rozumiem, że na razie nie należy naciskać...tfu tfu tfu
Simba, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, dorbie, paszczakin, efcia, Bursztyn, Dziobak lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Simba - świetna wiadomość.
To już wiadomo gdzie będzie zjazd ovufriendek w przyszłym roku!
niekoniecznie
Nowy rząd skłóci nas z Europą i zamkną przed nami granicę
będziemy musieli prosić o zgodę na wyjazd z kraju
Simba przyślesz mi paczkę z zagranicy - jakaś czekolada, kawa, ciepłe skarpety, nylony i co tam jeszcze dobrego macieSimba, Mega, Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Bursztyn, gretka, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba - cudnie
Mam ndzieję tylko, że z sąsiadką nie trzeba będzie chodzić w przyszłości na AA...
Ale sama historia niesamowita i już się nie mogę doczekać zdjęć jakichś...rozumiem, że na razie nie należy naciskać...tfu tfu tfu
Mega, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:niekoniecznie
Nowy rząd skłóci nas z Europą i zamkną przed nami granicę
będziemy musieli prosić o zgodę na wyjazd z kraju
Simba przyślesz mi paczkę z zagranicy - jakaś czekolada, kawa, ciepłe skarpety, nylony i co tam jeszcze dobrego macie
Nie, ja Cie przemyce przez granice. Powiem ze wioze SzopkeMega, moremi, Reni, beates, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dobra, koniec srania po krzakach - ja mam dzisiaj posiedzenie zarzadu
ej no weź
nie będziesz chyba dzisiaj pracować?!
to może być nasz ostatni dzień na ovu
jak mnie zwolnią z pracy, to w nowej na zmywaku nie ma netu i z tego co wiem na kasie w Mcdonaldzie też nieSimba, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Laski coś nam plan zajęć się mocno skurczył
Reni, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Nie było mnie ze 2 dni, bo się działo...
W sobotę poszliśmy z moim na okrągłą imprezkę urodzinową. Wyszliśmy z domu o 18:30, a wróciliśmy o 6:30. Niezła biba...z densami oczywiście, bo na sali!!! Ledwom do domu doszła, a nie miałam dalekoCała niedziela zeszła na leczeniu
oczywiście czym popadnie więc popołudniem skończyło się na piwku
Ale na głosowaniu bylim.
Ale najważniejsze - urobiłam mojego mężusia i w przyszłym cyklu znowu IUIReni, beates, Sabina, Aasiula, BISCA, moremi, Magda*, Natka_79, ComeToMeBaby, caffe, paszczakin, malgos741, efcia, Magdala, Bozia3, Bursztyn, Mega, megan8, gretka, Dziobak, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Bry dzień, to prawda co Solar napisała, ciemnogród w Polsce to był i będzie, żadna PO, PIS i inny ZWIS tego nie zmieni. Po prostu kto inny przy korycie, tyle. Tylko PIS nie ma dyplomacji w stosunkach międzynarodowych i jak nam nie wywoła wojny z Rosją to będzie cud, no i te invitro
A wlasciwie juz sie zaczęlo , normalnie wstyd mi za te wybory ...
Zlikwidują in vitro
Zabronią aborcji ze wskazaniem
Brdzie niezły cyrk razem z Kukizem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:57
dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, kapturnica, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
bry
zeby mnie siem chciało tak jak mi siem nie chce
aha, pani mnie wpisze na egzamin 18.11
lece się ogarnąc troche bo jakos sie nie moge odnaleźć w tej nowej rzeczywistościAasiula, Reni, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
A w ogole dzien dobry do kliniki Sabcia jade na 14:20
dzisiaj dopiero bedzie termin wyznaczony
W w sprawie wyborów to lepiej zostawić ten temat , każdy na prawo do swojego zdania i niech tak zostanie
Sabina, BISCA, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość