35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:A mam pyranie z innej mańki
Troche czytałam w weekend o tym HSG
Niektóre laski odradzają ze niby to moze tylko pogorszyć sytuacje, ze sie jajowody sklejają jakies takie głupoty piszą ??
Co wy o tym sądzicie ?
Ja miałam HSG ponad rok temu, ale nic mi o tym nie wiadomo. Myślę, że jeśli byłaby to prawda, to wykonywanie tego zabiegu nie miałoby sensu. Dziś będę u gina to zapytam... o ile nie zapomnę, bo mam dużo pytańAasiula, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Ja miałam HSG ponad rok temu, ale nic mi o tym nie wiadomo. Myślę, że jeśli byłaby to prawda, to wykonywanie tego zabiegu nie miałoby sensu. Dziś będę u gina to zapytam... o ile nie zapomnę, bo mam dużo pytań
I niektóre laski rezygnują z tego badania
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A mam pyranie z innej mańki
Niektóre laski odradzają ze niby to moze tylko pogorszyć sytuacje, ze sie jajowody sklejają jakies takie głupoty piszą ??
Co wy o tym sądzicie ?
Ja miałam cztery razy hsg. Nic mi nie wiadomo o sklejaniu jajowodów.BISCA, moremi, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba, ostatnio zastanawiałam się jak się sprawy mają z Waszym nowym domem. Cieszę się że wszystko idzie ku dobremu
A przyszłej sąsiadki z ovu zazdroszczę
BISCA, iwcia77, paszczakin, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Ja tez uważam ze to bzdura , ale poważnie piszą takie rzeczy
I niektóre laski rezygnują z tego badania
Szczerze mówiąc, też się nad tym zastanawiałam, gdy nic mi nie wyszło IUI, bo również o tym czytałam jakiś czas temu. Nie wiem Asiula, ale to byłaby jakaś niedorzecznośćTen zabieg wręcz udrażnia jajowody jeśli zrosty nie są wielkie, oczywiście.
moremi, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A i jeszcze jedno pyranie do kociar
W jakim wieku kastracja najlepiej ??
Młody mi zaznaczył terenw mojej torbie treningowej !!
mój kot szczał do toreb podróżnych, walizek, plecaków bez względu na kastrację
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Co wy o tym sądzicie ?
Nigdy nie słyszałam o tym by mogło zaszkodzicdorbie, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ pamiętnika Penisowej Matki.
Rano przygotowałam Młodrmu ubranie min. koszulkę i bluzę. Zszedł do kuchni ubrany i zapięty pod samą szyję.
Przyjeżdżam teraz do szkoły i się dowiaduję, że moje dziecko paradowało w samej koszulce włożonej tył naprzód!
Koszulka typu polo, z kołnierzykiem i guzikami...BISCA, moremi, dorbie, Luna76, Sabina, iwcia77, efcia, kapturnica, Mega, megan8, gretka, Dziobak, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A i jeszcze jedno pyranie do kociar
W jakim wieku kastracja najlepiej ??
Młody mi zaznaczył terenw mojej torbie treningowej !!
Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:mój kot szczał do toreb podróżnych, walizek, plecaków bez względu na kastrację
paszczakin lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Co wy o tym sądzicie ?
Jak sama napisałaś to głupoty są.
Bo niby czym się mają skleić?
Solą fizjologiczną?
Trzymam kciukimoremi, Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mógł mieć struwity. Albo kastracja była za pozno.
był zdrowym kotem, wykastrowanym w odpowiednim momencie
tak miał, że szczał do toreb podróżnych
dlatego jak mieliśmy jechać na wakacje to zamykaliśmy je w kiblu
Mega lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Beates, jak sie czujesz ?
Dzięki. Dobrze czuję. Tak normalnie.
Dziś byłam zapisać się do "połoźnych ". W Holandii ( jeśli ciąza przebiega prawidłowo ) to nie chodzi się na wizyty do gina tylko właśnie do połoznych. Za tydzień mam pierwszą wizytęAasiula, moremi, BISCA, Magda*, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, kapturnica, Mega, gretka, Dziobak, satori lubią tę wiadomość