X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a PO to przegrało trochę na własne życzenie

efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori <3

satori lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia coś podobnego jadłam na imprezie w sobotę tylko więcej bitej śmietany było ;)

efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Częsc,
    To se poczekacie na kasę ;) gdzieś w internetach krąży artykuł o tej ustawie. Niby ma obowiazywać od 1.01.2016 ale w zapisie ustawy jest info ze do wypłaty kasy musi byc stworzony nowy system informatyczny i to jeszcze w porozumieniu z dwoma ministerstwami. Takze ja sie nie spodziewam szybkiej wypłaty a i pewnie progi ustawia tak ze menele dostaną.
    Wczoraj juz Kuzmiuk nawijał ze poprawkę na budżet beda szykować, prokuraturę pod ministra sprawiedliwości spowrotem wciągać. Ciekawe kiedy Dubieniecki wyjdzie z aresztu ;) żona czeka ;) i jaka nagrodę Falenta z kelnerami dostaną ;)

Yesenia, trudno sie pogodzić z brakiem dziecka. To bardzo trudne. Ja po stracie w zeszłym roku bardzo sie męczyłam ale skoncentrowałam sie na synu. Wyostrzył sie dla mnie fakt jakie to szczęście ze go mam. Teraz spodziewam sie drugiego i traktuje to jako nagrodę. Moim zdaniem czasem warto iść do psychologa, ale dobrego. Zycie w poczuciu nieszczęścia i depresji to kiepskie zycie. Człowiek oddycha, je itd ale bez radosci więdnie. Zycze żebyś znalazła światełko w tym tunelu no i nagrody, takiej jak moja.
    Miłego dnia!!!

sandra80, efcia, beates, Mega, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, ania.g, caffe, yesenia, gosia7122 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yesenia, też mam tak czasem jak Ty. Kilka miesięcy temu nie było ze mną dobrze. Teraz zaczęłam trochę inaczej podchodzić do tego. Swoją deprechę zamieniłam na działanie. Przebadałam hormony, męża, zrobiłam laparoskopię i hsg. I mam dalszy plan, bo doszłam do wniosku, że jak sama sobie nie pomogę to nikt tego za mnie nie zrobi. Jeśli już długo utrzymuje się u Ciebie ten stan to skorzystaj może z pomocy psychologa.

malgos741, efcia, satori, Mega, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, pierwiastka, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • efcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Wow 5 stów dadza O.o
    Ide sprawdzę co nam naobiecywaly te Pisiory, myslicie ze poprawi to humor ;-)
    Mimo wszystko milego

Mega, Simba, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Bry
    Wow 5 stów dadza O.o
    Ide sprawdzę co nam naobiecywaly te Pisiory, myslicie ze poprawi to humor ;-)
    Mimo wszystko milego
    Taaa....jasne...pośmiać sie mozna ;)
    Ja tam w te ich obietnice nie wierze i tyle, ale zobaczymy...
    Od 20 minut wiszę na telefonie, próbuje sie dodzwonić do przychodni, ale jeden numer odłączony, a drugi zajęty....czyli standard ;)

efcia lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z tymi pęcherzykami Grafa, przy jakiej wielkości zaczynają pękać? Bo różnie gógiel podaje. W czwartek na hsg miałam 20 mm, nie mierzyłam temperatury w tym cyklu. Test ovu zrobiłam tylko wczoraj i kreska testowa była trochę jaśniejsza od kontrolnej. No i nie wiem czy była już ta owulacja. Rano zmierzyłam temperaturę i mam 36,9 ale też ból gardła.

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • moremi Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam - poobserwujemy teraz te rządy samodzielne - dobrze, bo na nikogo winy już nie zwalą - może to początek ich końca...:)
    Ja tymczasem czekam na 5 stówek co miesiąc na Kajtka....:) przyda się - nie powiem...:)
    Jak to nie zwalą? Jak nie naprawią tych ruin, to powiedzą, że poprzedni rząd tak zepsuł, że już nic nie dało się zrobić ;-)

Mega, Simba, Reni, Bozia3, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, paszczakin, efcia, Mimbla, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak to nie zwalą? Jak nie naprawią tych ruin, to powiedzą, że poprzedni rząd tak zepsuł, że już nic nie dało się zrobić ;-)
    O to, to, a oni tacy biedni, tyle chcieli zrobic i sie nie dało :P

Simba, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski ♡
    Łeb mnie boli od rana. A byłam grzeczna, żadnego prasowania ;)

Nie będę komentować wyborów. Tak jest. Raz wygrywa ta opcja raz inna. Damy radę. W końcu jest demokracja nie? ;) jeszcze jest prawda ? ;)

Simba, moremi, Mega, Bozia3, Aasiula, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Gretka 02.11
    Kometa 03.11
    Yesenia 03.11 egzamin
    Ania.G 06.11
    Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 21 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:01

Simba, BISCA, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski coś nam plan zajęć się mocno skurczył O.o

Mega, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wracajac do naszych spraw forumowych. Pierwszy raz w zyciu nie mam objawow owu. Chyba się popsulam ! ;)
    Chyba odpuszcze sobie tym razem dupka bo mi znowu cykl przesunie.

• Simba Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Drogie Me!

Duzo slabych wiesci w ten weekend, no ale coz walczymy, walczymy! (Kisiel i Iwcia <3)
    O wyborach nie wspomne. KAZDA wg mnie opcja jest lepsza niz pizdziochy. Nawet PEEZEL.
    No coz...
    Nie doczytalam weekendu bo skupilam sie na mizianiu z twixami i na bezbolesnym wprowadzeniu ich w zmiane czasu. Spali dzis do nowej 6ej :) Oraz przeczytaniu prawie w calosci Uleglosci Houellebecqa (chyba polecam)

Poza tym...
    Wiecie jak sie w piatek wzruszylam? Wiecie jaka bede miec cudowna sasiadke w nowym domu (tak, tak nie chce o tym gadac do podpisania aktu, ale wszystko idzie w tym kierunku). W piatek pojechalam do naszego przyszlego domu i moja sasiadka poszla tam ze mna, zebym na spokojnie pokazala jej co planuje, jaki rozklad pomieszczen itd. I wtedy sasiadka wyciagnela z torebki szampana i dwa kieliszki i powiedziala, ze przeciez nic w tym domu jeszcze nie bylo pite i ze czas najwyzszy. I uwaga - szampana szampana a nie jakies tem igristoje. No i tak mnie to wzruszylo, a jeszcze bardziej wzruszylo mnie to ze mam w realu sasiadke z ovu. Bo jest nia po prostu PASZCZAK :)
    I dzieki Paszczakowi, ktory znalazl ten dom, bedziemy mieli dom.
    Czyz nie jest pieknie? :)
    Milego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:04

Sabina, sandra80, moremi, Reni, macduska, Mega, Bozia3, kapturnica, pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, Heretyczka, dorbie, anna maria, caffe, paszczakin, efcia, Magdala, Bursztyn, Mimbla, megan8, gretka, Dziobak, gosia7122, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Witam Was Drogie Me!

Poza tym...
    Wiecie jak sie w piatek wzruszylam? Wiecie jaka bede miec cudowna sasiadke w nowym domu (tak, tak nie chce o tym gadac do podpisania aktu, ale wszystko idzie w tym kierunku). W piatek pojechalam do naszego przyszlego domu i moja sasiadka poszla tam ze mna, zebym na spokojnie pokazala jej co planuje, jaki rozklad pomieszczen itd. I wtedy sasiadka wyciagnela z torebki szampana i dwa kieliszki i powiedziala, ze przeciez nic w tym domu jeszcze nie bylo pite i ze czas najwyzszy. I uwaga - szampana szampana a nie jakies tem igristoje. No i tak mnie to wzruszylo, a jeszcze bardziej wzruszylo mnie to ze mam w realu sasiadke z ovu. Bo jest nia po prostu PASZCZAK :)
    Milego dnia!
    Tez bym tak kciala mieć :) tez bym sie wzruszala :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:09

Mega, Simba, kapturnica, paszczakin, efcia, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Witam Was Drogie Me!

Duzo slabych wiesci w ten weekend, no ale coz walczymy, walczymy! (Kisiel i Iwcia <3)
    O wyborach nie wspomne. KAZDA wg mnie opcja jest lepsza niz pizdziochy. Nawet PEEZEL.
    No coz...
    Nie doczytalam weekendu bo skupilam sie na mizianiu z twixami i na bezbolesnym wprowadzeniu ich w zmiane czasu. Spali dzis do nowej 6ej :) Oraz przeczytaniu prawie w calosci Uleglosci Houellebecqa (chyba polecam)

Poza tym...
    Milego dnia!

ja się wzruszyłam samym opisem

Simba, BISCA, paszczakin, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Poza tym...
    Wiecie jak sie w piatek wzruszylam? Wiecie jaka bede miec cudowna sasiadke w nowym domu (tak, tak nie chce o tym gadac do podpisania aktu, ale wszystko idzie w tym kierunku).
    Milego dnia!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f5713978b0c.jpg

moremi, Sabina, Mega, Bozia3, Simba, beates, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, efcia, Bursztyn, Mimbla lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, aż ja się wzruszyłam... <3

Sabina, Simba, BISCA, dorbie, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - świetna wiadomość. :-)

To już wiadomo gdzie będzie zjazd ovufriendek w przyszłym roku!

Simba, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Mimbla, megan8, Dziobak lubią tę wiadomość

‹‹ 11959 11960 11961 11962 11963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ