35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet się cieszę, ze pisiory wygrały. Za chwilę ludzie będą narzekać. I kij im w oko - sami wybrali.
Yasenia, nie łudź się - pis kłamie tak samo jak po - tutaj nic się nie zmieni.
A ja założę fundusz dla dziewczyn chętnych na wycieczkę do Czech na ivf.
Wiedziałam, że tak będzie i dlatego zrobiłam ciasto z jabłkami. Zaraz mi się upieczeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 22:26
Mimbla, megan8, Dziobak, Natka_79, anna maria, iwcia77, Mega, malgos741, caffe, Magda*, Aasiula, BISCA, ania.g, kapturnica, beates, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Powyborcze Polaków rozmowy (w moim domu) :
Polej żono, bo jak tu żyć w takiej Polsce...
Polałam. Jednak dobra ze mnie żonaiwcia77, Mega, dorbie, Mimbla, caffe, Aasiula, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Powyborcze Polaków rozmowy (w moim domu) :
Polej żono, bo jak tu żyć w takiej Polsce...
Polałam. Jednak dobra ze mnie żonazadałam chłopu pytanie: co to ostatnio było tak zle ze PiS został wybrany na wybawcę
bo ja nie widze tej ruiny. Cóż, PO zajeb&@€ taśmy które zbagatelizowali. I chyba obydwie kampanie położyli na własne zyczenie, nie reagowali, tak jakby było im wszystko jedno. Nawet mam teorie na wewnetrzny spisek w PO zeby odsunac Kopacz.
iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Storczyk31 wrote:Jak to zwą tak zwą, ale szczęście to wielkie;)
To ja tak grzecznie zapytam, kto zacz? Ze szczęście to ma dla nas być?
Może ja za krótko tu jestem, bo nie kojarzę..iwcia77, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Mój mąż pijąc piwo "Żono, musimy zainstalować w domu PISuar"
określenia pisuar to ja używam od 2005 roku.
lubię też mówić ze specyficzną intonacją i niby to przekąsem "jeśli PISdo_jdzie do władzy"
iwcia77, dorbie, paszczakin, efcia, moremi, Aasiula, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dorobiłam swini żałobę na telefonie. Licha taka, ale jaki rząd, taka żałoba..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 23:01
malgos741, iwcia77, Mimbla, efcia, moremi, Aasiula, BISCA, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ej dziewczyny wybaczcie mi. Ja jutro założę żałobną sukienkę/ opaskę.... Dzisiaj nie dam rady. ...
przepraszam, dobranoc. Pchły na noc.
Premier Kłaczyński na pewno długo nie porządzi, wiem że to marne pocieszenie ale zawsze jakieś.moremi, Mega, kapturnica, beates, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Ej dziewczyny wybaczcie mi. Ja jutro założę żałobną sukienkę/ opaskę.... Dzisiaj nie dam rady. ...
przepraszam, dobranoc. Pchły na noc.
Premier Kłaczyński na pewno długo nie porządzi, wiem że to marne pocieszenie ale zawsze jakieś. -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:przecie ty w BE? co cie polski rząd obchodzi?
iwcia77, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, Dziobak, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:ja tylko tymczasowo
iwcia77, Sabina, Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jeszcze niewiemy
może teraz nieiwcia77, Mega, kapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -