35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:tyle, że błąd statystyczny to ok 2%, więc i tak sami będą rządzili ...
caffe, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
a tak wygląda u nas centrum miasta:
http://olsztyn.tvp.pl/22344807/zla-pogoda-przyczyna-opoznien-w-centrum01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Normalnie paranoja.Ludzie sie przekonaja ile warte sa obietnice pisiorow .Ehh Efcia tez sie przepasam na znak żałoby narodowej
Ja to na bank będę miała telefon na podsłuchu hehehehedorbie, moremi, Dziobak, Mega, iwcia77, Aasiula, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Cafe wez no tam cos zrob ,bo nie masz Szymka na zdjeciu
ale dzisiaj już piję, to lepiej nie bo jeszcze "staremu" cyknę i przez przypadek wstawięanna maria, iwcia77, megan8, efcia, moremi, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A wyobrażacie sobie Macierewicza jako ministra spraw zagranicznych (celowo piszę z małej litery)?
Przeraziła mnie mapka na tvn24- tylko 2 województwa za PO...szokmoremi, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A wyobrażacie sobie Macierewicza jako ministra spraw zagranicznych (celowo piszę z małej litery)?
łaaaaaaa
iwcia77, caffe, dorbie, Dziobak, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam szanowny kurwidołek. Bardzo dziękuję za życzenia.
Niedawno wróciłam z kursu. Trwał dwa dni, od 9 do 19. Jestem straszliwie zmęczona ale zadowolona.
W domu czekała a mnie uroczysta kolacja. Mam taką fajną rodzinę.
Jesteśmy razem - czegóż chcieć jeszcze?
dorbie, anna maria, iwcia77, caffe, Aasiula, Heretyczka, efcia, moremi, Dziobak, Mega, malgos741, BISCA, kapturnica, beates, satori, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jest wazniejsze ,Helka mowi ;kon-ko ,krowa-ku ,Kacha-Ka,Cezar -cez,trzy -cy,filu-fu :-)no i wiadomo Mama,tata,bam ,baba,tak,nie ,ja i najwazniejsze mniam mniam.
dorbie, caffe, Heretyczka, efcia, megan8, moremi, Dziobak, iwcia77, malgos741, Aasiula, BISCA, kapturnica, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antek będzie specem od ekspertyzy mgły smoleńskiej. Służb to on nie będzie koordynował, bo poprzednik Wasserman przeca stał się ofiarą zamachu...to jest bardzo ryzykowne stanowisko.
caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, dorbie, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość