35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ide chlapnac sobie Corone.
Jakby ktoras miala dosc mieszkac w tym kraju, gdzie za chwile beda rzadzily debilne, katolskie bezmozgi, to zapraszam do siebie...
Smuuuuutek jak cholera.
Yesenia, co tobą powodowało... Pojęcia nie mam.. PiS i PO to nie jedyne partie na które można było oddawać głos.dorbie, kapturnica, Mimbla, moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ide chlapnac sobie Corone.
Jakby ktoras miala dosc mieszkac w tym kraju, gdzie za chwile beda rzadzily debilne, katolskie bezmozgi, to zapraszam do siebie...
Smuuuuutek jak cholera.
pierwsza
mój juz pracował u norków, wiec jakby co to idziemy razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 21:24
malgos741, iwcia77, moremi, Dziobak, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Come wiem , ale wlasnie chce zmian , jak dla mnie nie bylo innej partii ma ktora moglam zaglosowac . Uciekam spac, Dobranoc
malgos741, caffe, megan8, efcia, kapturnica, anna maria, Mimbla, iwcia77, moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie wierzę w to co widzę. Ile procent??? Prawie 40% głosujących?! Chyba się dziś upiję...
dorbie, kapturnica, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo współczuję dziewczynom, które miały przystąpić do in vitro. Mam nadzieje, że zdążycie, tego Wam z całego serca życzę.
A Wszystkim życzę tego, żeby ta metoda była nadal dostępna dla wszystkich.dorbie, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, anna maria, ania.g, iwcia77, moremi, Dziobak, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja mam nadzieje ze cześć tych głosów poszło na "KWW spis treści" i PISowi ubędzie. 40% tu sporo, tak samo jak wyniki Kukiza...ciekawe jakie beda oficjalne
kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Come wiem , ale wlasnie chce zmian , jak dla mnie nie bylo innej partii ma ktora moglam zaglosowac . Uciekam spac, Dobranoc
No cóż, pożyjemy zobaczymy. I tak nic dobrego nie zrobią. Naobiecywali złote góry a teraz sie zacznie gadka ze zastali zrujnowane państwo i nic nie mogą zrobictylko kupę wstydu sie najemy
kapturnica, efcia, caffe, ania.g, iwcia77, Mimbla, moremi, Dziobak, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:I nie przeszkadza ci to ze jako partia spowodowali taki podział w społeczeństwie? Wygadywanie bzdur, szczucie, głupia gadka o zamachu i ich rządy, na szczęście wtedy krótkie.
No cóż, pożyjemy zobaczymy. I tak nic dobrego nie zrobią. Naobiecywali złote góry a teraz sie zacznie gadka ze zastali zrujnowane państwo i nic nie mogą zrobictylko kupę wstydu sie najemy
Ciekawe z czego wezmą pieniądze na to, co obiecywali. Nie znajdą i nic nie będzie z obiecanekmalgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kuźwa nie wiem czy mogę bo jutro progesteron badam ale nalewkę bym ruszyła..
Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017