35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:No i w pizdziec, Pisiory prowadza...
anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
masakra... jeszcze wspominali o smoleńsku..
kapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDziobak wrote:No i w pizdziec, Pisiory prowadza...
Ja jestem w szoku, że tyle lekarzy zapowiedziało, że głosuje na PIS. Ludzie chcą zmian, a małe partie za mało maja głosów,by przeskoczyć
A podobno mają 39%, a PO 23%, Kukiz 9%Dziobak, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ide chlapnac sobie Corone.
Jakby ktoras miala dosc mieszkac w tym kraju, gdzie za chwile beda rzadzily debilne, katolskie bezmozgi, to zapraszam do siebie...
Smuuuuutek jak cholera.dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bardzo Was przepraszam że niezbyt starannie nadganiam co pisałyście, ale brakuje mi czasu. Rzuciłam się w wir spraw różnych, głównie zawodowych ale też sprzątam chałupę przed zimą pozbywając się wielu niepotrzebnych rzeczy. Mięśnie mnie już z tego wyrzucania bolą...
.
Ja do gina idę z początkiem listopada.
Jak minie @, chcę mieć scratching...ponoć jest to możliwe, zapewne za dopłatą. Ale to nieważne.
Transfer ostatniego blastusia po II inv- wypadnie mi (w nowym cyklu) z początkiem grudnia.
* Reniu, czy możesz dopisać mnie do listy...?
Będę się starała od czasu do czasu do Was zaglądać na pewno, podczytuję nieregularnie, nie nadążam szczerze, no przepraszam. Poprawię się już niedługo.
ComeToMeBaby, dorbie, BISCA, macduska, efcia, beates, kapturnica, iwcia77, moremi, Dziobak, Mega, Bozia3, Magda*, satori lubią tę wiadomość