35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Waciulko Wszystkiego najlepszego i co tam jeszcze sobie wymarzysz..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d114b4550bb.jpg
kapturnica, Mega, BISCA, moremi, efcia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bozia3 wrote:Reni - coś dla Ciebie z cyklu ciekawego obuwia
:
wiem wiem widziałam
nawet w wakacje Kryśce polecałam
mało tego nawet KKisia chciała
muszę zbierać hajs na nie
Bozia3, Mega, krycha.stara, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
od jutra robię kolejne podejście do odchudzania - z cyklu - "od poniedziałku" - mam wytyczne z kliniki leczenia otyłości od koleżanki - wszystko skserowałam od niej i zaczynam działać - ciekawe jak długo wytrzymam i czy coś mi to da....

już zrobiłam nawet dziś zakupy - i zabieram się za gotowanie...
Tymczasem wieczorem pożegnanie dobrego kalorycznego jedzenia...
- idę do mojej mamy na 75 urodziny....
Reni, malgos741, Bursztyn, Mega, beates, Dziobak, BISCA, efcia, ania.g, dorbie, megan8, macduska, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Slonce wyjrzalo, odrazu sie humor poprawia
Duska! Spelnienia marzen swiadomych i podswiadomych! I slonca i usmiechu i zdrowia na kazdy dzien
Bozia, Twoja mama tylko rok starsza od mojej
200 lat dla niej 
Pojde chyba z przyjaciolka na pozny obiad, skoro meza nie ma.
Aha, wczoraj na kinomanie obejrzalam Body/Cialo, a potem Jeziorak, oba bardzo dobre, polecam.
Bozia3, efcia, ania.g, megan8, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ja dzis miałam pobudkę o 6:30, ale nowego czasu więc przełknęlam ból wstawania o tej porze w niedziele.
Wczoraj chłop przywiózł rzeczy dla małego, dorwałam sie pudełek jak dzieciak prezentów w Boże Narodzenie i zonk... Nie na tego co trzeba, wszystko w rozm 68 i wyżej. I jeszcze jak mi powiedział ze innych rzeczy tam nie widzi to mi ciśnienie skoczyło. Dzis ma jechać szukać dalej. Oby znalazł.
Wacia, najlepszego! Spełnienia marzeń i żebyś za rok trzymała noworodka albo przynajmniej odliczała dni do porodu
Miłego dnia!!
kapturnica, malgos741, Heretyczka, BISCA, moremi, Bozia3, efcia, Sabina, ania.g, macduska, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
Beates, ten suwak jakis wybrakowany. Pokazuje tylko ile do narodzin zostało. To jakbys na bombie siedziała.

Dziobak, ale z tą rodziną nie mam jak się dogadać. Oni blablają po hiszpańsku, a angielskiego nikt nie zna. Kuzynka z nimi gada, bo jako jedyna w rodzinie była na erazmusie w Hiszpanii.
Ciekawa sprawa z tą rodziną. W Polsce moje panieńskie nazwisko nosi 10 osób. I mniej więcej tyle samo w Argentynie. Na razie nie natknelismy się na innych przedstawicieli. O tamtych przynajmniej wiedzieliśmy, bo aż tak daleka rodzina to nie jest. A facebook pomógł
Dziobak, efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Się nie stresuj. Jak coś, to się podziele, bo 50-62 mam w ogromnych ilościachNatka_79 wrote:Wczoraj chłop przywiózł rzeczy dla małego, dorwałam sie pudełek jak dzieciak prezentów w Boże Narodzenie i zonk... Nie na tego co trzeba, wszystko w rozm 68 i wyżej. I jeszcze jak mi powiedział ze innych rzeczy tam nie widzi to mi ciśnienie skoczyło. Dzis ma jechać szukać dalej. Oby znalazł.
i już poprasowane
Dziobak, malgos741, BISCA, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNatka w poniedziałek idą do Cię ubranka 56Natka_79 wrote:Cześć,
Ja dzis miałam pobudkę o 6:30, ale nowego czasu więc przełknęlam ból wstawania o tej porze w niedziele.
Wczoraj chłop przywiózł rzeczy dla małego, dorwałam sie pudełek jak dzieciak prezentów w Boże Narodzenie i zonk... Nie na tego co trzeba, wszystko w rozm 68 i wyżej. I jeszcze jak mi powiedział ze innych rzeczy tam nie widzi to mi ciśnienie skoczyło. Dzis ma jechać szukać dalej. Oby znalazł.
Wacia, najlepszego! Spełnienia marzeń i żebyś za rok trzymała noworodka albo przynajmniej odliczała dni do porodu
Miłego dnia!!
Czekałam aż mój wyskoczy i już ma 62.
WaCiA Sto lat!!!
malgos741, moremi, BISCA, efcia, Sabina, dorbie, ania.g, macduska, Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość
-
Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści
Nasza Evus zakropkowała;)

To jest podobno zaraźliwe, jak twierdzi Wyczekującą, wiruski ciążowe, zatem, czas przekazać dalej

Szczęścia Dziewczynki
BISCA, Bursztyn, malgos741, dorbie, macduska, Mega, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłyszałyscie Dziewczynki?Storczyk31 wrote:Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści

To jest podobno zaraźliwe, jak twierdzi Wyczekującą, wiruski ciążowe, zatem, czas przekazać dalej

Szczęścia Dziewczynki
cieszymy sie
Storczyk31, anna maria, efcia, malgos741, dorbie, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
Storczyk, ja wiem, że u Was te fasolinki i wiruski są calkowcie normalne. Tutaj wychodzimy z zalozenia, ze to jest zbyt infantylne. Tym samym Evus jest w ciąży. Nie żadne "zakropkowala", " zafasolkowala" itp.Storczyk31 wrote:Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści

Szczęścia Dziewczynki
anna maria, Storczyk31, efcia, ania.g, dorbie, kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak to zwą tak zwą, ale szczęście to wielkie;)moremi wrote:Storczyk, ja wiem, że u Was te fasolinki i wiruski są calkowcie normalne. Tutaj wychodzimy z zalozenia, ze to jest zbyt infantylne. Tym samym Evus jest w ciąży. Nie żadne "zakropkowala", " zafasolkowala" itp.
Bursztyn, efcia, malgos741, dorbie, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
Wspaniala wiadomosc!Storczyk31 wrote:Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści

Szczęścia Dziewczynki
Storczyk31, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

- oby do wiosny