35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Waciulko Wszystkiego najlepszego i co tam jeszcze sobie wymarzysz..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d114b4550bb.jpgkapturnica, Mega, BISCA, moremi, efcia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Reni - coś dla Ciebie z cyklu ciekawego obuwia
:
wiem wiem widziałam
nawet w wakacje Kryśce polecałam
mało tego nawet KKisia chciałamuszę zbierać hajs na nie
Bozia3, Mega, krycha.stara, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
od jutra robię kolejne podejście do odchudzania - z cyklu - "od poniedziałku" - mam wytyczne z kliniki leczenia otyłości od koleżanki - wszystko skserowałam od niej i zaczynam działać - ciekawe jak długo wytrzymam i czy coś mi to da....
już zrobiłam nawet dziś zakupy - i zabieram się za gotowanie...
Tymczasem wieczorem pożegnanie dobrego kalorycznego jedzenia...- idę do mojej mamy na 75 urodziny....
Reni, malgos741, Bursztyn, Mega, beates, Dziobak, BISCA, efcia, ania.g, dorbie, megan8, macduska, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Slonce wyjrzalo, odrazu sie humor poprawia
Duska! Spelnienia marzen swiadomych i podswiadomych! I slonca i usmiechu i zdrowia na kazdy dzien
Bozia, Twoja mama tylko rok starsza od mojej200 lat dla niej
Pojde chyba z przyjaciolka na pozny obiad, skoro meza nie ma.
Aha, wczoraj na kinomanie obejrzalam Body/Cialo, a potem Jeziorak, oba bardzo dobre, polecam.Bozia3, efcia, ania.g, megan8, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ja dzis miałam pobudkę o 6:30, ale nowego czasu więc przełknęlam ból wstawania o tej porze w niedziele.
Wczoraj chłop przywiózł rzeczy dla małego, dorwałam sie pudełek jak dzieciak prezentów w Boże Narodzenie i zonk... Nie na tego co trzeba, wszystko w rozm 68 i wyżej. I jeszcze jak mi powiedział ze innych rzeczy tam nie widzi to mi ciśnienie skoczyło. Dzis ma jechać szukać dalej. Oby znalazł.
Wacia, najlepszego! Spełnienia marzeń i żebyś za rok trzymała noworodka albo przynajmniej odliczała dni do porodu
Miłego dnia!!kapturnica, malgos741, Heretyczka, BISCA, moremi, Bozia3, efcia, Sabina, ania.g, macduska, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
Beates, ten suwak jakis wybrakowany. Pokazuje tylko ile do narodzin zostało. To jakbys na bombie siedziała.
Dziobak, ale z tą rodziną nie mam jak się dogadać. Oni blablają po hiszpańsku, a angielskiego nikt nie zna. Kuzynka z nimi gada, bo jako jedyna w rodzinie była na erazmusie w Hiszpanii.
Ciekawa sprawa z tą rodziną. W Polsce moje panieńskie nazwisko nosi 10 osób. I mniej więcej tyle samo w Argentynie. Na razie nie natknelismy się na innych przedstawicieli. O tamtych przynajmniej wiedzieliśmy, bo aż tak daleka rodzina to nie jest. A facebook pomógłDziobak, efcia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Wczoraj chłop przywiózł rzeczy dla małego, dorwałam sie pudełek jak dzieciak prezentów w Boże Narodzenie i zonk... Nie na tego co trzeba, wszystko w rozm 68 i wyżej. I jeszcze jak mi powiedział ze innych rzeczy tam nie widzi to mi ciśnienie skoczyło. Dzis ma jechać szukać dalej. Oby znalazł.
i już poprasowane
Dziobak, malgos741, BISCA, efcia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Cześć,
Ja dzis miałam pobudkę o 6:30, ale nowego czasu więc przełknęlam ból wstawania o tej porze w niedziele.
Wczoraj chłop przywiózł rzeczy dla małego, dorwałam sie pudełek jak dzieciak prezentów w Boże Narodzenie i zonk... Nie na tego co trzeba, wszystko w rozm 68 i wyżej. I jeszcze jak mi powiedział ze innych rzeczy tam nie widzi to mi ciśnienie skoczyło. Dzis ma jechać szukać dalej. Oby znalazł.
Wacia, najlepszego! Spełnienia marzeń i żebyś za rok trzymała noworodka albo przynajmniej odliczała dni do porodu
Miłego dnia!!
Czekałam aż mój wyskoczy i już ma 62.
WaCiA Sto lat!!!malgos741, moremi, BISCA, efcia, Sabina, dorbie, ania.g, macduska, Dziobak, Magda* lubią tę wiadomość
-
Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści
Nasza Evus zakropkowała;)
To jest podobno zaraźliwe, jak twierdzi Wyczekującą, wiruski ciążowe, zatem, czas przekazać dalej
Szczęścia DziewczynkiBISCA, Bursztyn, malgos741, dorbie, macduska, Mega, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStorczyk31 wrote:Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści
To jest podobno zaraźliwe, jak twierdzi Wyczekującą, wiruski ciążowe, zatem, czas przekazać dalej
Szczęścia Dziewczynki
cieszymy sieStorczyk31, anna maria, efcia, malgos741, dorbie, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści
Szczęścia Dziewczynkianna maria, Storczyk31, efcia, ania.g, dorbie, kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Storczyk, ja wiem, że u Was te fasolinki i wiruski są calkowcie normalne. Tutaj wychodzimy z zalozenia, ze to jest zbyt infantylne. Tym samym Evus jest w ciąży. Nie żadne "zakropkowala", " zafasolkowala" itp.
Bursztyn, efcia, malgos741, dorbie, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
Storczyk31 wrote:Puk, puk..
Przynoszę dobre wieści
Szczęścia DziewczynkiStorczyk31, efcia, BISCA lubią tę wiadomość