35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
My czas przesuwalismy juz wczoraj. Przeciagnelam młodego pomiędzy drzemkami położyłam spać godzinę później i dziś było ok.. Teraz se leżymy w łóżku, a młody trenuje artykulacji wyyy, zyyy i byyyy
Mega, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, BISCA, ania.g, efcia, Dziobak, malgos741, krycha.stara, megan8, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aż zglupialam która godzina. Moje wszystkie urządzenia wyświetlają 9,ale czy ja wiem czy zmieniły automatycznie? Telefon, tv... No to odpalam kanały z wiadomościami (tvn24, Polsat news i takie tam), a tam wszędzie reklamy i nie ma zegara... Dopiero na czwartym z kolei kanale był. 9ta. Szlag, czyli spałam do 10tej... Dobrze, że była zmiana czasu, bo ja nie mam tyle czasu na spanie
Wacia - życzę wszystkiego naj naj naj najlepszego na pierwsze 150 lat, a potem dodatkowe naj na dalsze 200, bo wtedy zwiększone zapotrzebowanie na zdrowie jestzdrówka, szczęścia, małych Wacików (l.mn. bo sprzedają przecież w paczkach...), zadowolenia ze swojego Waciaka i swojej macicy.
uściski
kapturnica, BISCA, Mega, efcia, malgos741, megan8, macduska lubią tę wiadomość
-
Bry
A mi śniła się argentyńska część rodziny. Robiłam im paczki z magnesami
Wacia, wszystkiego najlepszegoMega, Dziobak, paszczakin, kapturnica, efcia, Reni, krycha.stara, dorbie, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
Ja na półmaratonie
Kurde , rano paw był , teraz znow sie zbiera i tak juz 2 dzien
Temperatura spadła a @ niet
Cycki nie bola brzuch tez przestał
Mój organizm głupieje juz do reszty ...
Czy jezdem w ciONzy
Czy to menopauza ...
Mega, efcia, malgos741, Bursztyn, krycha.stara, ComeToMeBaby, ania.g, dorbie, megan8, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Doczytałam ze Wacia ma urodziny
Skąd Wy to wiecie ?
Aaaa juz wiem , z facebooka pewnie
Wszystkiego najlepszego Wacia ! Duzo szczęścia i radości na co dzień !
No i spełnienia marzeń !Mega, efcia, Bozia3, malgos741, krycha.stara, ania.g, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
A mi śniła się argentyńska część rodziny. Robiłam im paczki z magnesami
Wacia, wszystkiego najlepszego
Z drugiej strony chłop ma rodzinę w Kanadzie. I też nie mam klonowego liścia. Jakieś straszne niedopatrzenie...
Głosujcie dziś dobrze, ja nie mogę... Psia jego mac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 11:53
Mega, efcia, Bozia3, Reni, krycha.stara, BISCA, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry
Ja na półmaratonie
Kurde , rano paw był , teraz znow sie zbiera i tak juz 2 dzien
Temperatura spadła a @ niet
Cycki nie bola brzuch tez przestał
Mój organizm głupieje juz do reszty ...
Czy jezdem w ciONzy
Czy to menopauza ...
Witam w niedzieleefcia, Aasiula, krycha.stara, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, masz rodzinę w Argentynie?? I nie mamy magnesów z tamtad?
Z drugiej strony chłop ma rodzinę w Kanadzie. I też nie mam klonowego liścia. Jakieś straszne niedopatrzenie...
Głosujcie dziś dobrze, ja nie mogę... Psia jego mac... -
yesenia wrote:Witam!! Pospalyscie dzis dluzej? Ja obudzialam sie kolo 7 . Zycze Wam milego i slonecznego dnia
i jak wyprosiłaś te dziwy z domu?Mega, Bursztyn, krycha.stara, efcia, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja dopiero wstałam ...
Mega, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017