35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:od jutra robię kolejne podejście do odchudzania - z cyklu - "od poniedziałku" - mam wytyczne z kliniki leczenia otyłości od koleżanki - wszystko skserowałam od niej i zaczynam działać - ciekawe jak długo wytrzymam i czy coś mi to da....
już zrobiłam nawet dziś zakupy - i zabieram się za gotowanie...
Tymczasem wieczorem pożegnanie dobrego kalorycznego jedzenia...- idę do mojej mamy na 75 urodziny....
powodzenia, trzymam kciuki
Bozia pamiętaj zeby dobrać diete pod siebie, tzn skomponować tak zeby ci to smakowało i dalej sprawiało przyjemność, wtedy na pewno wytrwasz i zobaczysz efektyanna maria, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
No wreszcie @ przyszła , czyli jutro klinika
i pewnie termin HSG
Trzymajcie kciuki proszecaffe, moremi, anna maria, malgos741, Sabina, ania.g, dorbie, beates, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, megan8, macduska, Dziobak, efcia, Mega, Bozia3, satori, Luna76 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Się nie stresuj. Jak coś, to się podziele, bo 50-62 mam w ogromnych ilościach
i już poprasowane
one sie znajda. Dzis debatowaliśmy gdzie mogłyby byc. Pewnie w srode G pojedzie nurkować w piwnicy.
Peppa, masz teraz do tego głowę???
Cały dzien zastanawiam sie czy młody mi nie fiknąłmam nadzieje ze sie mue odważył. Ale czuje go inaczej. Bardziej sie wypina u góry i jak do tej pory moge czułam po prawej stronie to dzis tylko po lewej.
Byliśmy na wyborach i kurka sporo ludzi. Jeszcze tyle nie widziałam. Ciekawe jaka bedzie frekwencja.
Głupio w tym czasie zimowym...ciemności zapadły
dorbie, beates, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Asiula to my we dwie jutro wizyte mamy
Aasiula, dorbie, beates, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHej!
Co tam słychać? Muszę poczytać.
Ja dziś po fajnym przedpołudniu ze znajomymi trochę sie narobilam i tak mnie plecy bolą, że ciężko mi wstać.
Koza się pali i wieczór z chłopakami, mężu mój w pracy do 22.00Aasiula, kapturnica, anna maria, iwcia77, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widze,ze wątek zamarł.Jak tam wszystkie głosowały ? U nas tez Natka full ludzi było.
Problem był z zaparkowaniem auta ,żeby daleko fotelika z malym nie niesc.
Asiulka to dobrze,ze juz przyszla , mozesz dzialac
A ja dzis mialam chwile zwatpienia czy dam sobie rade sama bez meza.Na sama mysl ,ze tylko 2tyg i wraca do pracy robi mi sie niedobrze i az mnie mdli ze strachu ehhh Zjedzie dopiero na swieta.Kurde po prostu sie cholernie boje ,cykorze strasznie
Sabina, dorbie, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapta poradzisz sobie
toć ty duża dziewczyna i nie pierwsze dziecko...
kapturnica, iwcia77, Sabina, efcia, moremi, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witam siem wieczornie, melduje przybycie NORMALNEJ @ prasowanie na odstresowanie bo weekend ciężki był i pracowity a praca dopiero co się w sumie skończyła, aha, jutro idem na badania hormonów z samego rana więc troche poprasuje na lepsze ukrwienie naczyń żylnych przed jutrem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:35
malgos741, Sabina, efcia, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter