35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:oj,tak sama mam tu nadawać?wszystkie co do jednej śpiom/dzieci robiom?
Magda* lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:hej peppa,j mam to samo,minimum do 1 nie spię,po prostu nie mogę ,mimo że Sebastiaan teraz słodko śpi,a ja powinnam ten czas na wieczorną toalete poswięcic
Mega, efcia, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Zmiana czasu zmianą czasu i Młoda wstała o 6!
A tak w ogóle. Wacia wszystkiego najlepszego W dniu urodzindalszego szczęścia z Waciakiem, Waciatkami i jeszcze jednego małego Waciatka
BISCA, Mega, ComeToMeBaby, moremi, efcia, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Zmiana czasu zmianą czasu i Młoda wstała o 6!
A tak w ogóle. Wacia wszystkiego najlepszego W dniu urodzindalszego szczęścia z Waciakiem, Waciatkami i jeszcze jednego małego Waciatka
U mnie to samo
Się witammoremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Wacia - dołączam się do życzeń
Ale piękny sen miałam.
Byłam u lekarza ogólnego na jakiś rutynowych badaniach.
Robił mi jakiś rezonans czy coś takiego.
I mówi do mnie że widzi wczesną ciążę.
Eh. Rozmarzyłam się...
Wstawać na wybory czarownice !kapturnica, BISCA, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby, moremi, beates, efcia, malgos741, krycha.stara, mama78, macduska, Magda* lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dzień dobry
Wacia, zdrowia, radości i małego Waciaka
Jak fajnie odpalić drugi dzień z rzędu wiadomości a tam nie ma skaczących sobie do gardeł politykówMega, beates, efcia, krycha.stara, dorbie, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny