35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I teraz tylko patrzeć jak Hera zmieni nick na "Świętojebliwa", albo inny w ten deseńHeretyczka wrote:no nie no teraz to juz nie......chcemy

Sabina, Mega, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstalam dzis jak zwykle z kamieniem w brzuchu i scisnietym gardlem. Jedna mysl w glowie : dziecko. Nie moge juz tak dluzej zyc. Nie wiem co mam robic, zeby troche sie wyluzowac. Ja caly czas jestem spieta i to tak na calego, w glowie siedzi tylko jedno,chociaz nie chcialabym aby tak bylo. Chcialabym wyluzowac, odstresowac sie , przestac myslec , al to wszystko tak gleboko siedzi we mnie. Nawet w nocy sie budze z jedna mysla. Gdzie bym nie byla i co nie robila to jedno mam na mysli. Jak z tym walczyc, przeciez ten stres w niczym mi nie pomoze?? To jest bardzo dziwna sytuacja, ktora zabiera mi radosc z zycia. Mam takie wrazenie jakby cos we mnie siedzialo, czuje sie jak jakis niewolnik. Wstaje , niewyspana, wszystko mnie boli. Jakas taka wziazana. Pogodzilam sie ze swoja sytuacja, ze jak bede miala drugie dziecko to bedzie cud i dlaczego dalej jest tak mi zle ???
-
Dzień dobry
Co mam być to będzie i nic tego przez najbliższe cztery lata nie zmieni. Trzeba przestać biadolić i iść dalej. Już jedne rządy pisiorów przeżyliśmy( niestety ludzie mają krótką pamięć) to i te przetrwamy. Mam tylko nadzieję że odczepią się od in vitro.
Mega, kapturnica, malgos741, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
yesenia wrote:Pogodzilam sie ze swoja sytuacja, ze jak bede miala drugie dziecko to bedzie cud i dlaczego dalej jest tak mi zle ???
Bo się nie pogodziłaś
Dzbry
kapturnica, sandra80, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie jestes sama , która tak się czuje.Większość dziewcyzn na wątku tak ma bo pragnienie dziecka jest bardzo silne.Sama miałam identycznie jak sie starałam .Zasypiałam z myslą o dziecku i budziłam się z myslao nim.Musisz tłumaczyc sobie ,że juz masz jedno szczęście w domu.yesenia wrote:Reni to co ja mam robic ? Nie umiem nawet opisac jak ja sie czuje, jak mnie to wszysyko przytlacza. Chcialabym pojsc normalnie spac i obudzic sie spokojna a nie taka spieta
juz od rana
Dzien dobry tak wogóle
yesenia, ania.g, Mega, malgos741, Magda*, BISCA, dorbie, SolarPolar, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Szanowne Frustratki!
W podziękowaniu za pamięć i życzenia serwuję dzisiaj kawę i ciasto.
http://iv.pl/images/90366590338707509925.jpg
Zapraszam i smacznego życzę.
kapturnica, satori, Mega, efcia, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, dorbie, paszczakin, Mimbla, Dziobak, megan8, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
Witam - poobserwujemy teraz te rządy samodzielne - dobrze, bo na nikogo winy już nie zwalą - może to początek ich końca...

Ja tymczasem czekam na 5 stówek co miesiąc na Kajtka....
przyda się - nie powiem...
Mega, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie.Chyba malemu konto otworze specjalnie na te kase
No i jakzalapie sie na zasilek macierzynski do wrzesnia to juz wogole mlody nazbiera na studia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 08:14
Bozia3, Mega, efcia, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość

-
Bry dzień, to prawda co Solar napisała, ciemnogród w Polsce to był i będzie, żadna PO, PIS i inny ZWIS tego nie zmieni. Po prostu kto inny przy korycie, tyle. Tylko PIS nie ma dyplomacji w stosunkach międzynarodowych i jak nam nie wywoła wojny z Rosją to będzie cud, no i te invitro
Mega, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, ania.g, paszczakin, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry z rana a gdzie plan zajęć ?

Asiula powodzenia na wizycie
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017