35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:no nie no teraz to juz nie......chcemy
Sabina, Mega, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstalam dzis jak zwykle z kamieniem w brzuchu i scisnietym gardlem. Jedna mysl w glowie : dziecko. Nie moge juz tak dluzej zyc. Nie wiem co mam robic, zeby troche sie wyluzowac. Ja caly czas jestem spieta i to tak na calego, w glowie siedzi tylko jedno,chociaz nie chcialabym aby tak bylo. Chcialabym wyluzowac, odstresowac sie , przestac myslec , al to wszystko tak gleboko siedzi we mnie. Nawet w nocy sie budze z jedna mysla. Gdzie bym nie byla i co nie robila to jedno mam na mysli. Jak z tym walczyc, przeciez ten stres w niczym mi nie pomoze?? To jest bardzo dziwna sytuacja, ktora zabiera mi radosc z zycia. Mam takie wrazenie jakby cos we mnie siedzialo, czuje sie jak jakis niewolnik. Wstaje , niewyspana, wszystko mnie boli. Jakas taka wziazana. Pogodzilam sie ze swoja sytuacja, ze jak bede miala drugie dziecko to bedzie cud i dlaczego dalej jest tak mi zle ???
-
Dzień dobry
Co mam być to będzie i nic tego przez najbliższe cztery lata nie zmieni. Trzeba przestać biadolić i iść dalej. Już jedne rządy pisiorów przeżyliśmy( niestety ludzie mają krótką pamięć) to i te przetrwamy. Mam tylko nadzieję że odczepią się od in vitro.
Mega, kapturnica, malgos741, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
yesenia wrote:Pogodzilam sie ze swoja sytuacja, ze jak bede miala drugie dziecko to bedzie cud i dlaczego dalej jest tak mi zle ???
Bo się nie pogodziłaś
Dzbrykapturnica, sandra80, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Reni to co ja mam robic ? Nie umiem nawet opisac jak ja sie czuje, jak mnie to wszysyko przytlacza. Chcialabym pojsc normalnie spac i obudzic sie spokojna a nie taka spieta
juz od rana
Dzien dobry tak wogóleyesenia, ania.g, Mega, malgos741, Magda*, BISCA, dorbie, SolarPolar, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Szanowne Frustratki!
W podziękowaniu za pamięć i życzenia serwuję dzisiaj kawę i ciasto.
http://iv.pl/images/90366590338707509925.jpg
Zapraszam i smacznego życzę.kapturnica, satori, Mega, efcia, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, dorbie, paszczakin, Mimbla, Dziobak, megan8, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość
-
Witam - poobserwujemy teraz te rządy samodzielne - dobrze, bo na nikogo winy już nie zwalą - może to początek ich końca...
Ja tymczasem czekam na 5 stówek co miesiąc na Kajtka....przyda się - nie powiem...
Mega, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie.Chyba malemu konto otworze specjalnie na te kase
No i jakzalapie sie na zasilek macierzynski do wrzesnia to juz wogole mlody nazbiera na studiaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 08:14
Bozia3, Mega, efcia, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry dzień, to prawda co Solar napisała, ciemnogród w Polsce to był i będzie, żadna PO, PIS i inny ZWIS tego nie zmieni. Po prostu kto inny przy korycie, tyle. Tylko PIS nie ma dyplomacji w stosunkach międzynarodowych i jak nam nie wywoła wojny z Rosją to będzie cud, no i te invitro
Mega, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, ania.g, paszczakin, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry z rana a gdzie plan zajęć ?
Asiula powodzenia na wizycieMega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017