Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak zwykle zasnęłam na kanapie i teraz się do łóżka przeprowadzam ;-)

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no nie no teraz to juz nie......chcemy ;)
    I teraz tylko patrzeć jak Hera zmieni nick na "Świętojebliwa", albo inny w ten deseń :-D

nick nieaktualny, Mega, kapturnica, malgos741, ComeToMeBaby, paszczakin, Dziobak lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurwa i bedzie ciemnogród !!!
    Ide chlać dalej !!!
    Ze tak zapytam - a do tej pory nie bylo?

nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i zycze milego dnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam dzis jak zwykle z kamieniem w brzuchu i scisnietym gardlem. Jedna mysl w glowie : dziecko. Nie moge juz tak dluzej zyc. Nie wiem co mam robic, zeby troche sie wyluzowac. Ja caly czas jestem spieta i to tak na calego, w glowie siedzi tylko jedno,chociaz nie chcialabym aby tak bylo. Chcialabym wyluzowac, odstresowac sie , przestac myslec , al to wszystko tak gleboko siedzi we mnie. Nawet w nocy sie budze z jedna mysla. Gdzie bym nie byla i co nie robila to jedno mam na mysli. Jak z tym walczyc, przeciez ten stres w niczym mi nie pomoze?? To jest bardzo dziwna sytuacja, ktora zabiera mi radosc z zycia. Mam takie wrazenie jakby cos we mnie siedzialo, czuje sie jak jakis niewolnik. Wstaje , niewyspana, wszystko mnie boli. Jakas taka wziazana. Pogodzilam sie ze swoja sytuacja, ze jak bede miala drugie dziecko to bedzie cud i dlaczego dalej jest tak mi zle ???

• ania.g Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Co mam być to będzie i nic tego przez najbliższe cztery lata nie zmieni. Trzeba przestać biadolić i iść dalej. Już jedne rządy pisiorów przeżyliśmy( niestety ludzie mają krótką pamięć) to i te przetrwamy. Mam tylko nadzieję że odczepią się od in vitro.

Mega, kapturnica, malgos741, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,milego dnia

Mega, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Pogodzilam sie ze swoja sytuacja, ze jak bede miala drugie dziecko to bedzie cud i dlaczego dalej jest tak mi zle ???

Bo się nie pogodziłaś

Dzbry

kapturnica, sandra80, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, SolarPolar, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.... Kawa już zaaplikowana....dobrze, ze mam dzisiaj wolne....

efcia, BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to co ja mam robic ? Nie umiem nawet opisac jak ja sie czuje, jak mnie to wszysyko przytlacza. Chcialabym pojsc normalnie spac i obudzic sie spokojna a nie taka spieta :( juz od rana

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Reni to co ja mam robic ? Nie umiem nawet opisac jak ja sie czuje, jak mnie to wszysyko przytlacza. Chcialabym pojsc normalnie spac i obudzic sie spokojna a nie taka spieta :( juz od rana
    Nie jestes sama , która tak się czuje.Większość dziewcyzn na wątku tak ma bo pragnienie dziecka jest bardzo silne.Sama miałam identycznie jak sie starałam .Zasypiałam z myslą o dziecku i budziłam się z myslao nim.Musisz tłumaczyc sobie ,że juz masz jedno szczęście w domu.

Dzien dobry tak wogóle 8)

nick nieaktualny, ania.g, Mega, malgos741, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, SolarPolar, gosia7122 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!

Ja dziś nie testuję, temperatura doopła totalnie to i nie ma po co.
    Reni usuń mnie proszę.
    Ale nic to Baśka za 12-13 dni znowu powtórka z rozrywki. ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta masz racje kochana :) dziekuje Ci . Wydawalo mi sie ze juz sie z tym uporalam a dalej tak mi ciezko. Nie chce myslec , a mysle caly czas :(

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mcduska!
    100 lat w zdrowiu, szczęściu i pomyślności!!! :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze Wam milego dnia i ide robic sniadanie

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Szanowne Frustratki!

W podziękowaniu za pamięć i życzenia serwuję dzisiaj kawę i ciasto.
    http://iv.pl/images/90366590338707509925.jpg

Zapraszam i smacznego życzę.

kapturnica, satori, Mega, efcia, moremi, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, paszczakin, Mimbla, Dziobak, megan8, gosia7122, Niuta lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam - poobserwujemy teraz te rządy samodzielne - dobrze, bo na nikogo winy już nie zwalą - może to początek ich końca...:)
    Ja tymczasem czekam na 5 stówek co miesiąc na Kajtka....:) przyda się - nie powiem...:)

Mega, kapturnica, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Dziobak, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

No wlasnie.Chyba malemu konto otworze specjalnie na te kase 8)
    No i jakzalapie sie na zasilek macierzynski do wrzesnia to juz wogole mlody nazbiera na studia XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 08:14

Bozia3, Mega, efcia, ania.g, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dzień, to prawda co Solar napisała, ciemnogród w Polsce to był i będzie, żadna PO, PIS i inny ZWIS tego nie zmieni. Po prostu kto inny przy korycie, tyle. Tylko PIS nie ma dyplomacji w stosunkach międzynarodowych i jak nam nie wywoła wojny z Rosją to będzie cud, no i te invitro :(

Mega, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, ania.g, paszczakin, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana a gdzie plan zajęć ? ;)
    Asiula powodzenia na wizycie ;)

Mega lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 11958 11959 11960 11961 11962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ