35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Witam Was Drogie Me!
Duzo slabych wiesci w ten weekend, no ale coz walczymy, walczymy! (Kisiel i Iwcia)
O wyborach nie wspomne. KAZDA wg mnie opcja jest lepsza niz pizdziochy. Nawet PEEZEL.
No coz...
Nie doczytalam weekendu bo skupilam sie na mizianiu z twixami i na bezbolesnym wprowadzeniu ich w zmiane czasu. Spali dzis do nowej 6ejOraz przeczytaniu prawie w calosci Uleglosci Houellebecqa (chyba polecam)
Poza tym...
Wiecie jak sie w piatek wzruszylam? Wiecie jaka bede miec cudowna sasiadke w nowym domu (tak, tak nie chce o tym gadac do podpisania aktu, ale wszystko idzie w tym kierunku). W piatek pojechalam do naszego przyszlego domu i moja sasiadka poszla tam ze mna, zebym na spokojnie pokazala jej co planuje, jaki rozklad pomieszczen itd. I wtedy sasiadka wyciagnela z torebki szampana i dwa kieliszki i powiedziala, ze przeciez nic w tym domu jeszcze nie bylo pite i ze czas najwyzszy. I uwaga - szampana szampana a nie jakies tem igristoje. No i tak mnie to wzruszylo, a jeszcze bardziej wzruszylo mnie to ze mam w realu sasiadke z ovu. Bo jest nia po prostu PASZCZAK
I dzieki Paszczakowi, ktory znalazl ten dom, bedziemy mieli dom.
Czyz nie jest pieknie?
Milego dnia!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wow1-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/shy-onion-head-emoticon.gif
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Nadrabiam, więc może byc nie na temat
Dzisiaj rano, jadąc do pracy się wkurzyłam.... wynikami wyborów...
Jak mi ktoś z polonii amerykańskiej powie, że my żyjemy w ciemnogrodzie, że nam in vitro zabierają, że mieszkamy w państwie policyjnym bo służby na kazdym kroku, bo kościół rządzi państwem, itp. to 8 osobom na 10 przywalę w ryj.
polonia hamerykańska w 75% głosowała na pisReni, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Bozia3, Mega, dorbie, gretka, Dziobak, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
-
Progesteron 17,99 czekam do lekarza....
moremi, ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, Sabina, kapturnica, Mega, dorbie, gretka, Dziobak, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:A i jeszcze jedno pyranie do kociar
W jakim wieku kastracja najlepiej ??
Młody mi zaznaczył terenw mojej torbie treningowej !!
wg mnie czym szybciej tym lepiej.. ja moją sieknelam jak miala 5-6 m-cy..Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:
mowie Ci Duska, niech on te akcje przedstawia, ze tak mialo byc.. Kriss Kross, czy jak im tam bylo..sandra80, BISCA, macduska, efcia, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Laski coś nam plan zajęć się mocno skurczył
moremi, BISCA, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:podsumujmy
W Newsweeku "Rodzić latem czy zimą"
"Urodzonych zimą trudno wyprowadzić z równowagi, tym z marca częściej doskwierają różne choroby serca. Naukowcy mają coraz więcej dowodów, że pora roku, w której się rodzimy, wpływa na nasze zdrowie w dorosłym życiu."
-Dzieci, które przychodzą na świat od czerwca do sierpnia, są wyższe i więcej ważą niż reszta.
-Urodzone w tym czasie dziewczynki zaczynają dojrzewać nieco później niż pozostałe. Ma to ogromny wpływ na ich zdrowie w dorosłym życiu. Późniejsze dojrzewanie zmniejsza bowiem ryzyko chorób sercowo-naczyniowych i takich nowotworów jak rak piersi czy jajnika, twierdzi dr John Perry z Cambridge University, który właśnie przyjrzał się zdrowiu prawie pół miliona dorosłych Brytyjczyków.
-astmą najbardziej zagrożone są dzieci z lipca i października
-adhd z listopada
-choroby serca (migotanie przedsionków, niewydolność serca i niedomykalność zastawki mitralnej urodzone w marcu
-najbardziej chorowite są urodzone w październiku, a najmniej w maju
-depresja dopada częściej urodzonych w maju, a najrzadziej tych z listopada
-ustalono, ze osoby urodzone latem częściej niż zimowi jubilaci mają skłonność do nagłych i niespodziewanych wahań nastrojów, a także częściej cierpią na zaburzenia emocjonalne zwane hipertymią
-na schizofrenię częściej chorują urodzeni na początku marca, a najrzadziej z sierpnia i września
-ludzie urodzeni od grudnia do lutego są o 7% mniej zagrożeni demencją niż urodzone od czerwca do sierpnia
-na SM częściej, bo o 23% chorują urodzeni w maju niż Ci w listopadzie
-najwięcej otyłych facetów urodziło się między styczniem a marcem
kwiecien rzadzi.. czy jest cos na kwiecien rowniez?Reni lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry wszystkim! Widzę że wy dzisiaj o wyborach. Podczytuję Was często i o Was pamiętam! Nie wchodzę na forum, bo ostatnio miałam dużo różnych stresów i nawet nie miałam siły pisać . Jak na razie wszystko u mnie ok.
moremi, BISCA, krycha.stara, efcia, iwcia77, ania.g, Mega, dorbie, megan8, Magdala, gretka, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Doktor powiedział że piękny to 16 dc,obejdzie się bez lutki a i jeszcze mam w prawym jajniku 18 mm jajko nie pęknięte a w lewym ciasto żółte
moremi, anna maria, krycha.stara, efcia, BISCA, ola_35, Aasiula, iwcia77, ania.g, kapturnica, Mega, Magdala, gretka, beates, Dziobak, Luna76, gosia7122, satori lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Doktor powiedział że piękny to 16 dc,obejdzie się bez lutki a i jeszcze mam w prawym jajniku 18 mm jajko nie pęknięte a w lewym ciasto żółte
Reni, krycha.stara, efcia, iwcia77, ania.g, kapturnica, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!