X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wczoraj od siostry cztery worki ciuchów. Z tego jeden jest w najmniejszych rozmiarach a reszta do rozmiaru 104. W życiu nie widziałam tyle różu naraz :D pomijając kolor wszystko bardzo ładne :)

moremi, malgos741, iwcia77, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, dorbie, Sabina, Bozia3, Aasiula, megan8, Magdala, gretka, Magda*, efcia, gosia7122, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no co Ty! Zupełnie niezorientowana jesteś...:) Kryterium dochodowe od 800 zł dotyczy pierwszego dziecka - bo i taka jest wersja - że za pierwsze też, dla tych co mają po 800...No a cała reszta na drugie ma bez żadnego kryterium...:) Normalnie jakie czasy idą - aż cary przechodzą i nic - tylko dzieci rodzić...:);)
    patologia będzie miała za co chlać, a i przyrost naturalny wzrośnie

Za chwilę się okaże, że 500 zł się nie da wygospodarować, bo poprzednie rządy tak "rozniosły" budżet,że nawet im na ośmiorniczki nie wystarczy ;)

iwcia77, moremi, Reni, kapturnica, krycha.stara, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, dorbie, Bozia3, megan8, efcia, Luna76, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Oj tam oj tam z telefonu to tak się pisze .. Zawsze coś przekreci.. Chodziło mi o ciałko ;)
    Malgoś, Twój telefon sprawia nam wiele radości ;-)

malgos741, iwcia77, Reni, BISCA, Mega, Sabina, Aasiula, Magdala, beates, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ma któraś z Was dostęp do jakiejś biblioteki, z której można ściągać publikacje? 07icon_smile4.gif

Nie wiem czy tak w ogóle można robić, bo z czegoś takiego nigdy nie korzystałam, ale wpadł mi do głowy taki pomysł 07icon_smile4.gif

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mów

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mów
    Napiszę na priva, bo nie chcę zaśmiecać forum :)

Reni lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już :)

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Salata=czekolada wedlug zrodla biszkoptowego. Ja tom teorie kupuje jak nic! No i chyba dzis mocno nie marudze, co? ;-)

a jak czekolada to spoko :)

BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dorbi - u mnie dziecko zalapalo grype bostonska - czy zawsze schodza po tym paznokcie?
    Nie, nie słyszałam

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dodzwoniłam sie do przychodni, wiec poszłyśmy sobie bez wyciągania karty.... I znam przyczynę niemożności kontaktu telefonicznego - ktos sie nie bal i za...ał kable ;)
    Dostałam skierowanie do kardiologa dla Młodej, do tachykardii dołączyła arytmia....zaraz siadam i dzwonię, bo u mnie w przychodni kardiolog na koniec marca - porażka normalnie... Dostała tez skierowanie na powtórne badanie moczu, bo ostatnio wyszły bakterie, ale mam zrobic dopiero po 3 dniach od skończenia antybiotyku...czyli dopiero w poniedziałek, za tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:40

dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    O styczniu i lutym nic nie ma? A kwiecień?
    no tak o styczniu nie ma i mój Hubi malutki, a mój Kuba w lato rodzony i też malutki :-)
    Chyba geny jednak sa najmocniejsze i żadne pory roku, diety matki i niemowlęcia i inne czary tu nie pomogą :-)

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie dodzwoniłam sie do przychodni, wiec poszłyśmy sobie bez wyciągania karty.... I znam przyczynę niemożności kontaktu telefonicznego - ktos sie nie bal i za...ał kable ;)
    Dostałam skierowanie do kardiologa dla Młodej, do tachykardii dołączyła arytmia....zaraz siadam i dzwonię, bo u mnie w przychodni kardiolog na koniec marca - porażka normalnie... Dostała tez skierowanie na powtórne badanie moczu, bo ostatnio wyszły bakterie, ale mam zrobic dopiero po 3 dniach od skończenia antybiotyku...czyli dopiero w poniedziałek, za tydzień
    Terminy masakra jak zwykle :-(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Plan zajęć OF
    Gretka 02.11
    Kometa 03.11
    Yesenia 03.11 egzamin
    Ania.G 06.11
    Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 21 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

a ja?? listopad: drapanko, crio blastusia: 12-2015

krycha.stara, Mega, BISCA, malgos741, iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    no tak o styczniu nie ma i mój Hubi malutki, a mój Kuba w lato rodzony i też malutki :-)
    Chyba geny jednak sa najmocniejsze i żadne pory roku, diety matki i niemowlęcia i inne czary tu nie pomogą :-)

dodam tylko, że to są obserwacje u osób dorosłych, więc musicie poczekać ;-)

krycha.stara, Mega, dorbie, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Dzień Dobry wszystkim! Widzę że wy dzisiaj o wyborach. Podczytuję Was często i o Was pamiętam! Nie wchodzę na forum, bo ostatnio miałam dużo różnych stresów i nawet nie miałam siły pisać . Jak na razie wszystko u mnie ok.
    Ola, a może zaczniesz wchodzić. No brakuje Cię tu, bo jesteś fajne i jest dziura grudniowa. Ja w grudniu nie rodzę, o, nie!
    Pisz i nie uciekaj
    :-)

Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, Magda*, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Gretka 02.11
    Kometa 03.11
    Yesenia 03.11 egzamin
    Ania.G 06.11
    Sandra80 07.11 egzamin
    Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Pierwiastka 18.11 egzamin
    Gretka 21 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Mimbla listopad http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5839474f001.jpg
    Reni 16.12
    Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:50

krycha.stara, Mimbla, Mega, BISCA, sandra80, ComeToMeBaby, pierwiastka, iwcia77, moremi, efcia, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no co Ty! Zupełnie niezorientowana jesteś...:) Kryterium dochodowe od 800 zł dotyczy pierwszego dziecka - bo i taka jest wersja - że za pierwsze też, dla tych co mają po 800...No a cała reszta na drugie ma bez żadnego kryterium...:) Normalnie jakie czasy idą - aż cary przechodzą i nic - tylko dzieci rodzić...:);)
    Ale na urodzone świeżutko? drugie i następne, tak? przez rok?

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyhyhy, Reni jestes boska !

Reni, Mimbla, Mega, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale piękną drapaczkę przy Mimbli wstawiłaś ;)

Reni, Mimbla, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 11965 11966 11967 11968 11969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ