Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam wczoraj od siostry cztery worki ciuchów. Z tego jeden jest w najmniejszych rozmiarach a reszta do rozmiaru 104. W życiu nie widziałam tyle różu naraz :D pomijając kolor wszystko bardzo ładne :)

moremi, malgos741, iwcia77, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, megan8, Magdala, gretka, nick nieaktualny, efcia, gosia7122, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no co Ty! Zupełnie niezorientowana jesteś...:) Kryterium dochodowe od 800 zł dotyczy pierwszego dziecka - bo i taka jest wersja - że za pierwsze też, dla tych co mają po 800...No a cała reszta na drugie ma bez żadnego kryterium...:) Normalnie jakie czasy idą - aż cary przechodzą i nic - tylko dzieci rodzić...:);)
    patologia będzie miała za co chlać, a i przyrost naturalny wzrośnie

Za chwilę się okaże, że 500 zł się nie da wygospodarować, bo poprzednie rządy tak "rozniosły" budżet,że nawet im na ośmiorniczki nie wystarczy ;)

iwcia77, moremi, Reni, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, megan8, efcia, Luna76, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Oj tam oj tam z telefonu to tak się pisze .. Zawsze coś przekreci.. Chodziło mi o ciałko ;)
    Malgoś, Twój telefon sprawia nam wiele radości ;-)

malgos741, iwcia77, Reni, BISCA, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, Magdala, beates, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ma któraś z Was dostęp do jakiejś biblioteki, z której można ściągać publikacje? 07icon_smile4.gif

Nie wiem czy tak w ogóle można robić, bo z czegoś takiego nigdy nie korzystałam, ale wpadł mi do głowy taki pomysł 07icon_smile4.gif

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mów

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mów
    Napiszę na priva, bo nie chcę zaśmiecać forum :)

Reni lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już :)

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Salata=czekolada wedlug zrodla biszkoptowego. Ja tom teorie kupuje jak nic! No i chyba dzis mocno nie marudze, co? ;-)

a jak czekolada to spoko :)

BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 08:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dorbi - u mnie dziecko zalapalo grype bostonska - czy zawsze schodza po tym paznokcie?
    Nie, nie słyszałam

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dodzwoniłam sie do przychodni, wiec poszłyśmy sobie bez wyciągania karty.... I znam przyczynę niemożności kontaktu telefonicznego - ktos sie nie bal i za...ał kable ;)
    Dostałam skierowanie do kardiologa dla Młodej, do tachykardii dołączyła arytmia....zaraz siadam i dzwonię, bo u mnie w przychodni kardiolog na koniec marca - porażka normalnie... Dostała tez skierowanie na powtórne badanie moczu, bo ostatnio wyszły bakterie, ale mam zrobic dopiero po 3 dniach od skończenia antybiotyku...czyli dopiero w poniedziałek, za tydzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:40

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    O styczniu i lutym nic nie ma? A kwiecień?
    no tak o styczniu nie ma i mój Hubi malutki, a mój Kuba w lato rodzony i też malutki :-)
    Chyba geny jednak sa najmocniejsze i żadne pory roku, diety matki i niemowlęcia i inne czary tu nie pomogą :-)

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie dodzwoniłam sie do przychodni, wiec poszłyśmy sobie bez wyciągania karty.... I znam przyczynę niemożności kontaktu telefonicznego - ktos sie nie bal i za...ał kable ;)
    Dostałam skierowanie do kardiologa dla Młodej, do tachykardii dołączyła arytmia....zaraz siadam i dzwonię, bo u mnie w przychodni kardiolog na koniec marca - porażka normalnie... Dostała tez skierowanie na powtórne badanie moczu, bo ostatnio wyszły bakterie, ale mam zrobic dopiero po 3 dniach od skończenia antybiotyku...czyli dopiero w poniedziałek, za tydzień
    Terminy masakra jak zwykle :-(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Plan zajęć OF
    Gretka 02.11
    Kometa 03.11
    Yesenia 03.11 egzamin
    Ania.G 06.11
    Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Gretka 21 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Reni 16.12
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

a ja?? listopad: drapanko, crio blastusia: 12-2015

nick nieaktualny, Mega, BISCA, malgos741, iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    no tak o styczniu nie ma i mój Hubi malutki, a mój Kuba w lato rodzony i też malutki :-)
    Chyba geny jednak sa najmocniejsze i żadne pory roku, diety matki i niemowlęcia i inne czary tu nie pomogą :-)

dodam tylko, że to są obserwacje u osób dorosłych, więc musicie poczekać ;-)

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Dzień Dobry wszystkim! Widzę że wy dzisiaj o wyborach. Podczytuję Was często i o Was pamiętam! Nie wchodzę na forum, bo ostatnio miałam dużo różnych stresów i nawet nie miałam siły pisać . Jak na razie wszystko u mnie ok.
    Ola, a może zaczniesz wchodzić. No brakuje Cię tu, bo jesteś fajne i jest dziura grudniowa. Ja w grudniu nie rodzę, o, nie!
    Pisz i nie uciekaj
    :-)

Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Gretka 02.11
    Kometa 03.11
    Yesenia 03.11 egzamin
    Ania.G 06.11
    Sandra80 07.11 egzamin
    Bisca 16.11 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Pierwiastka 18.11 egzamin
    Gretka 21 dni do zakończenia Visanne
    Magdala czeka na termin (do 6 tyg. licząc od 22.09-03.11)
    Mimbla listopad http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5839474f001.jpg
    Reni 16.12
    Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 14:50

nick nieaktualny, Mimbla, Mega, BISCA, sandra80, ComeToMeBaby, pierwiastka, iwcia77, moremi, efcia, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no co Ty! Zupełnie niezorientowana jesteś...:) Kryterium dochodowe od 800 zł dotyczy pierwszego dziecka - bo i taka jest wersja - że za pierwsze też, dla tych co mają po 800...No a cała reszta na drugie ma bez żadnego kryterium...:) Normalnie jakie czasy idą - aż cary przechodzą i nic - tylko dzieci rodzić...:);)
    Ale na urodzone świeżutko? drugie i następne, tak? przez rok?

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyhyhy, Reni jestes boska !

Reni, Mimbla, Mega, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ale piękną drapaczkę przy Mimbli wstawiłaś ;)

Reni, Mimbla, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 11965 11966 11967 11968 11969 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ