35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Dodam jeszcze,że na rota cenowo wychodzi podobnie za 2 razem co za 3 razem, także tu się nie oszczędzi
A u mnie w przychodni szczepimy tylko szczepionkami zamawianymi przez nas i przechowywanymi u nas. Oczywiscie jak ktoś chce koniecznie swoje kupić to ok, ale musi oświadczenie napisać,że były przechowywane zgodnie z ulotką itd. Ryzyko powikłań jest jak się źle przechowuje. Także Kapta, najlepiej kup w aptece tuz przez wizytą u pediatry
Dzieki wielkiedorbie lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nie pamiętam juz konretnie cen, ale mam coś wrażenie, że płaciłam dużo mniej....kupowałam w aptece słonecznej....
Bozia3, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:niekoniecznie
Nowy rząd skłóci nas z Europą i zamkną przed nami granicę
będziemy musieli prosić o zgodę na wyjazd z kraju
Simba przyślesz mi paczkę z zagranicy - jakaś czekolada, kawa, ciepłe skarpety, nylony i co tam jeszcze dobrego macieMega, efcia, Reni, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wizyta była na 15 ale mialam byc 40 min wczesniej bo trzeba wywiad z połozna zrobic i takie tam .Tam kurna pytali mnie nawet o to ile razy w tygodniu sie bzykam ,21 stron kartek do wypełnienia z czego zrobilam 5 ,reszte wzielam do domu bo sie nie dalo tego wszystkiego wypełnic ,głupota totalna tyle pytań .
Moja gin konkretna babbeczka ,ktory dzien? ja no dziesiaj drugi ,no dobra to dzialamy
Jutro zestaw badań ,sroda godzina 12;30 anastezjolog a poniedzialek 10:15 zabieg.
Oczywiscie chciala mnie przekonac do HSG bez znieczulenia ,mowi ze to nie boli ...
Dwa dni przed zabiegiem mam zaczac brac antybiotyk
I to tylealbo az tyle
Dziobak, kapturnica, sandra80, moremi, Sabina, BISCA, anna maria, malgos741, iwcia77, megan8, efcia, macduska, Mega, pierwiastka, ania.g, gretka, Bursztyn, ola_35, Luna76, gosia7122, caffe, Magdala, dorbie, beates, Heretyczka, ComeToMeBaby, paszczakin, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wizyta była na 15 ale mialam byc 40 min wczesniej bo trzeba wywiad z połozna zrobic i takie tam .Tam kurna pytali mnie nawet o to ile razy w tygodniu sie bzykam ,21 stron kartek do wypełnienia z czego zrobilam 5 ,reszte wzielam do domu bo sie nie dalo tego wszystkiego wypełnic ,głupota totalna tyle pytań .
Moja gin konkretna babbeczka ,ktory dzien? ja no dziesiaj drugi ,no dobra to dzialamy
Jutro zestaw badań ,sroda godzina 12;30 anastezjolog a poniedzialek 10:15 zabieg.
Oczywiscie chciala mnie przekonac do HSG bez znieczulenia ,mowi ze to nie boli ...
Dwa dni przed zabiegiem mam zaczac brac antybiotyk
I to tylealbo az tyle
Super, czyli będziesz mieć robione w osłonie antybiotykowej i na śpiocha, no to extra, powiem Ci, że nie płacisz dużo, w Warszawie 1000 kosztuje.
Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I powiem wam ,ze bylo bardzo sypmatycznie ,panie bardzo mile ,dyskretne ,wszystko odbywa sie w bardzo przyjaznych warunkach .
I najfajniejsze ,bede mogla jeszcze w tym cyklu dzialac i podobno pieknie sie po tym zachodzi w ciazezobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:40
moremi, Sabina, sandra80, BISCA, iwcia77, efcia, malgos741, Mega, Dziobak, Magdala, dorbie, beates, Heretyczka, ComeToMeBaby, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:I powiem wam ,ze bylo bardzo sypmatycznie ,panie bardzo mile ,dyskretne ,wszystko odbywa sie w bardzo przyjaznych warunkach .
I najfajniejsze ,bede mogla jeszcze w tym cyklu dzialac i podobno pieknie sie po tym zachodzi w ciazezobaczymy
A i bluzki ciążowe teżspodnie raczej w większości za krótkie. Poza tymi od Caffe
Sabina, Aasiula, BISCA, iwcia77, anna maria, efcia, sandra80, malgos741, Mega, Dziobak, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Aasiula, no teraz juz nie masz zadnej wymowki. Ciaza musi byc. To co ? Zachodzimy w listopadzie ? Sandra sie na to pisze. Nie wiem kto bedzie chcial dolaczyc
Porod w sierpniu, co tam bylo na temat urodzonych w sierpniu ?sandra80, efcia, Aasiula, malgos741, Mega, pierwiastka, moremi, Dziobak, beates lubią tę wiadomość