35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Aasiula, no teraz juz nie masz zadnej wymowki. Ciaza musi byc. To co ? Zachodzimy w listopadzie ? Sandra sie na to pisze. Nie wiem kto bedzie chcial dolaczyc
Porod w sierpniu, co tam bylo na temat urodzonych w sierpniu ?
Moj M zawsze chcial zeby w sierpniu sie urodziło bo to Lew jak onBISCA, malgos741, iwcia77, moremi, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Asiula super i do przodu
Aasiula, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:I powiem wam ,ze bylo bardzo sypmatycznie ,panie bardzo mile ,dyskretne ,wszystko odbywa sie w bardzo przyjaznych warunkach .
I najfajniejsze ,bede mogla jeszcze w tym cyklu dzialac i podobno pieknie sie po tym zachodzi w ciazezobaczymy
Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
cześć i czołem
wreszcie chwila odpoczynku
widzę, że się zaczyna dziać i komitet kolejkowy już się formuje
Asiula, czymam kciukasy!iwcia77, Mega, malgos741, BISCA, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Aasiula wrote:Ide w To !!!!!
Moj M zawsze chcial zeby w sierpniu sie urodziło bo to Lew jak ona tu Koziol sie trafil
Mega, pierwiastka, moremi, BISCA, Aasiula, efcia, dorbie, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ide w To !!!!!
Moj M zawsze chcial zeby w sierpniu sie urodziło bo to Lew jak on
Ok, to na razie jest nas 3. A, bo te "pary" to juz troche hazbin. Cza zachodzic po 6-8 na raz. Ambitnym cza byc !
Aasiula, ania.g, Mega, iwcia77, efcia, kapturnica, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Uwaga marudze !
Mąż mi potrzebny na dziś wieczór! A on w robocie do 23. Nie ma szans żeby przyjechałtaka szansa i znowu nici
iwcia77, Aasiula, Mega, malgos741, efcia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Ok, to na razie jest nas 3. A, bo te "pary" to juz troche hazbin
. Cza zachodzic po 6-8 na raz. Ambitnym cza byc !
BISCA, iwcia77, Aasiula, sandra80, Mega, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
to teraz ja pomarudze, tak mnie dzis franca ponakłuwała że wyglądam jak sitko... za czwartym razem dopiero znalazła żyłe nośną i naciągnęła fiolkę krwi, reszte mi chyba wampir jaki wytutkał do zera
Sabina, Mega, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
BISCA wrote:Aasiula, no teraz juz nie masz zadnej wymowki. Ciaza musi byc. To co ? Zachodzimy w listopadzie ? Sandra sie na to pisze. Nie wiem kto bedzie chcial dolaczyc
Porod w sierpniu, co tam bylo na temat urodzonych w sierpniu ?
pewnie, że zachodzimy, mi tam każdy miesiąc pasuje, aby jak najszybciejpierwiastka, Mega, Sabina, iwcia77, kapturnica, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zobaczysz, że Ci numer wykręci
jazdę odlozyliśmy na kolejny cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:41
Bursztyn, Mega, pierwiastka, iwcia77, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość