35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:To trzymam kciuki
A i bluzki ciążowe teżspodnie raczej w większości za krótkie. Poza tymi od Caffe
iwcia77, efcia, Mega, moremi, ania.g, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Porod w sierpniu, co tam bylo na temat urodzonych w sierpniu ?
iwcia77, kapturnica, efcia, Mega, BISCA, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Rzecz niebywala- umylam lodowke i ugotowalam zupe- U mnie chyba wlaczyl sie syndrom wicia gniazda, w koncu pojutrze porod
Aska, ale po co Ci narkoza przy hsg??? Przeciez to nie boli! No mowie Ci to ja i gwarantuje!
No, i znowu zapomnialam co mialam pisac i do kogo sie odniesc, eh....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:54
Dziobak, pierwiastka, Sabina, iwcia77, malgos741, anna maria, efcia, Mega, Reni, BISCA, megan8, Magda*, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:W wersji pierwotnej miał zjeżdżać, Ale szef mu zrobił niespodziankę, czyli drugą zmianę. Na jazdę nocą, ja się nie zgadzam. Mąż byłby w domu koło 2 w nocy. A wcale nie jest powiedziane jego wysiłek dałby plon stokrotny
jazdę odlozyliśmy na kolejny cykl
Bardzo dobrze zrobilas, ze sie nie zgodzilas.iwcia77, ola_35, kapturnica, efcia, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ide w To !!!!!
Moj M zawsze chcial zeby w sierpniu sie urodziło bo to Lew jak on
Asiula to życze lwa - fajne są
mój też lew
P.S w chińskim znaku zodiaku mój to tygrys, a ja koń, wiec ponoć idealna para, póki co sie sprawdzaSabina, Mega, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:i bardzo slusznie, chlop zmeczony, ciemno, i kawalek trzeb przejac, nie ma co szalec. Mysmy kiedys takie numery odwalali po 500 km lacznie w obie strony w ciagu jednego dnia, po calym dniu pracy, zeby sie bzyknac. Nie warto, tylko stres i strach czy mu sie cos po drodze nie stanie.
Bardzo dobrze zrobilas, ze sie nie zgodzilas.
Poza tym - jest jak piszesz, warunki drogowe takie sobie, a ja mam zamiar dożyć z mężem moim starości (bo w końcu kiedyś musimy zamieszkać razem), więc niech nie szaleje
Bursztyn, kapturnica, pierwiastka, efcia, Mega, moremi, BISCA, iwcia77, krycha.stara, Magda*, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Asiula, to działaj od razu. Powodzenia! Mi wprawdzie się nie udało, ale mam bliską koleżankę, która 4 tyg. po HSG okazała się być w ciaży! Zaszła w tym samym cyklu, w którym miała hsg
Pytałam ginkę o te ponowne zrosty po hsg. Powiedziała, ze jest to możliwe, ale tylko kiedy po hsg nastąpi jakieś powikłanie typu zapalenie. Warto zrobić czystość pochwy przed badaniem, aby coś się z tego nie wywiązało.
Moje badania LH, prolaktyna, Fsh, i estradiol wyszły super. Nie wiem, czy sie ciszyć czy płakać. Bo gdyby coś było nie tak to przynajmniej mozna by było przeleczyć, a tak...
Mam też pobudzone jajniki - owulacja będzie z prawego (jak nigdy!!!), dotychczas jejeczkowałam tylko z lewego. Już w 5 dc 2 pęcherzyki mają wielkość 2mm., a są i inne. Gina mówi, że trza działać co drugi dzień i życzyła bliźniaków 8-/ Kazałam jej to wypluć!
Mam od prawie roku nawracające zapalenia kuciapki, więc ginka pobrała mi wymaz do badania i przepisała antybiotyk dla mnie i mojego m. Dopiero teraz doczytałam, że to na chlamydie 8-O Myślałam, że to taki ogólny antybiotyk na zapalenia...
Nie miałam kontaktów pozamałżeńskich, i dam rękę se obciąć za mojego 8-/
BISCA, ola_35, moremi, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja tez chcialam dziecko Lwa ewentualnie Wage lub Wodnika
a tu Koziol sie trafil
A lew okropny uparciuch, jego musi byc na wierzchu, awanturnik i tylko go chwalić. Mój Kuba
A miał urodzić się 5.08 a urodził się 29.07, też lewiwcia77, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Koziorożec jest super znak, wszyscy go lubią, dyplomata, dobry człowiek. Mój Hubi jest z 10.01
A lew okropny uparciuch, jego musi byc na wierzchu, awanturnik i tylko go chwalić. Mój Kuba
A miał urodzić się 5.08 a urodził się 29.07, też lewiwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Ale, ze co? Ciaze sa do rozdania?
Zapisuje sie! Biore co bedzie, plec I liczba nie graja roli.BISCA, malgos741, Sabina, efcia, pierwiastka, krycha.stara, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnydorbie wrote:Koziorożec jest super znak, wszyscy go lubią, dyplomata, dobry człowiek. Mój Hubi jest z 10.01
A miał urodzić się 5.08 a urodził się 29.07, też lewiwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Koziorożec jest super znak, wszyscy go lubią, dyplomata, dobry człowiek. Mój Hubi jest z 10.01
A miał urodzić się 5.08 a urodził się 29.07, też lew
Moj tata Koziorożec i zgadzam sie z tym opisem w 100% - jakby na tym swiecie byli tylko tacy ludzie to mielibysmy raj na ziemiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A miał urodzić się 5.08 a urodził się 29.07, też lew( lew)
dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny