X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To trzymam kciuki :-)
    A i bluzki ciążowe też ;-) spodnie raczej w większości za krótkie. Poza tymi od Caffe :-)
    Ja mam tez jeszcze pake z ciuchami ciazowymi. Zachodz Asiula! :)

iwcia77, efcia, Mega, moremi, ania.g, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Porod w sierpniu, co tam bylo na temat urodzonych w sierpniu ? :-)
    W sierpniu rodza sie debesciaki. Wesole, sliczne i rezolutne. To jak? Bierzecie sierpien? ;)

iwcia77, kapturnica, efcia, Mega, BISCA, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor

Rzecz niebywala- umylam lodowke i ugotowalam zupe- U mnie chyba wlaczyl sie syndrom wicia gniazda, w koncu pojutrze porod ;)

Aska, ale po co Ci narkoza przy hsg??? Przeciez to nie boli! No mowie Ci to ja i gwarantuje!

No, i znowu zapomnialam co mialam pisac i do kogo sie odniesc, eh....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:54

Dziobak, pierwiastka, Sabina, iwcia77, malgos741, anna maria, efcia, Mega, Reni, BISCA, megan8, Magda*, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W wersji pierwotnej miał zjeżdżać, Ale szef mu zrobił niespodziankę, czyli drugą zmianę. Na jazdę nocą, ja się nie zgadzam. Mąż byłby w domu koło 2 w nocy. A wcale nie jest powiedziane jego wysiłek dałby plon stokrotny ;) jazdę odlozyliśmy na kolejny cykl :)
    i bardzo slusznie, chlop zmeczony, ciemno, i kawalek trzeb przejac, nie ma co szalec. Mysmy kiedys takie numery odwalali po 500 km lacznie w obie strony w ciagu jednego dnia, po calym dniu pracy, zeby sie bzyknac. Nie warto, tylko stres i strach czy mu sie cos po drodze nie stanie.
    Bardzo dobrze zrobilas, ze sie nie zgodzilas.

iwcia77, ola_35, kapturnica, efcia, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • efcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ide w To !!!!! :)
    Moj M zawsze chcial zeby w sierpniu sie urodziło bo to Lew jak on :)

Asiula to życze lwa - fajne są
    mój też lew

P.S w chińskim znaku zodiaku mój to tygrys, a ja koń, wiec ponoć idealna para, póki co sie sprawdza ;-)

Sabina, Mega, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i bardzo slusznie, chlop zmeczony, ciemno, i kawalek trzeb przejac, nie ma co szalec. Mysmy kiedys takie numery odwalali po 500 km lacznie w obie strony w ciagu jednego dnia, po calym dniu pracy, zeby sie bzyknac. Nie warto, tylko stres i strach czy mu sie cos po drodze nie stanie.
    Bardzo dobrze zrobilas, ze sie nie zgodzilas.
    Burszta nie ukrywam, że pamiętałam Wasze dojeżdżanie i pisałaś, że nie warto. Wzięłam to sobie do serca.
    Poza tym - jest jak piszesz, warunki drogowe takie sobie, a ja mam zamiar dożyć z mężem moim starości (bo w końcu kiedyś musimy zamieszkać razem ;) ), więc niech nie szaleje ;)

Bursztyn, kapturnica, pierwiastka, efcia, Mega, moremi, BISCA, iwcia77, krycha.stara, Magda*, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, mój brał Prevenar i Rotarix

kapturnica lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, to działaj od razu. Powodzenia! Mi wprawdzie się nie udało, ale mam bliską koleżankę, która 4 tyg. po HSG okazała się być w ciaży! Zaszła w tym samym cyklu, w którym miała hsg :-)
    Pytałam ginkę o te ponowne zrosty po hsg. Powiedziała, ze jest to możliwe, ale tylko kiedy po hsg nastąpi jakieś powikłanie typu zapalenie. Warto zrobić czystość pochwy przed badaniem, aby coś się z tego nie wywiązało.

Moje badania LH, prolaktyna, Fsh, i estradiol wyszły super. Nie wiem, czy sie ciszyć czy płakać. Bo gdyby coś było nie tak to przynajmniej mozna by było przeleczyć, a tak...
    Mam też pobudzone jajniki - owulacja będzie z prawego (jak nigdy!!!), dotychczas jejeczkowałam tylko z lewego. Już w 5 dc 2 pęcherzyki mają wielkość 2mm., a są i inne. Gina mówi, że trza działać co drugi dzień i życzyła bliźniaków 8-/ Kazałam jej to wypluć!
    Mam od prawie roku nawracające zapalenia kuciapki, więc ginka pobrała mi wymaz do badania i przepisała antybiotyk dla mnie i mojego m. Dopiero teraz doczytałam, że to na chlamydie 8-O Myślałam, że to taki ogólny antybiotyk na zapalenia...
    Nie miałam kontaktów pozamałżeńskich, i dam rękę se obciąć za mojego 8-/

BISCA, ola_35, moremi, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor! Nie moge sie przestawic na ten nowy czas. Spac mi sie chce. Kije zaliczone , uciekam do lozka . Zycze kolorowych snow :)

iwcia77, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez chcialam dziecko Lwa ewentualnie Wage lub Wodnika :) a tu Koziol sie trafil ;D
    Koziorożec jest super znak, wszyscy go lubią, dyplomata, dobry człowiek. Mój Hubi jest z 10.01 :-)
    A lew okropny uparciuch, jego musi byc na wierzchu, awanturnik i tylko go chwalić. Mój Kuba
    A miał urodzić się 5.08 a urodził się 29.07, też lew

iwcia77, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Koziorożec jest super znak, wszyscy go lubią, dyplomata, dobry człowiek. Mój Hubi jest z 10.01 :-)
    A lew okropny uparciuch, jego musi byc na wierzchu, awanturnik i tylko go chwalić. Mój Kuba
    mój ojciec lew z 15.08 - twarda ręka ale nerwów po sobie nie pokarze, jak go coś zezłości to idzie coś zrobić albo na przechadzkę do pobliskiego lasu, w życiu nie słyszałam awantury w jego wykonaniu :)

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale, ze co? Ciaze sa do rozdania?

Zapisuje sie! Biore co bedzie, plec I liczba nie graja roli. :-)

BISCA, malgos741, Sabina, efcia, pierwiastka, krycha.stara, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moi rodzice to dwa lwy - egocentrycy, uparci, nieustępliwi, kłótliwi, nadwrażliwi na swoim punkcie, jednym słowem tragedia.

megan8, iwcia77, moremi, Magda*, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Moze u faceta sie sprawdza, ale moja mama to też koziorożec i córka mojej kumoeli. Nie polecam. Dla mnie mega trudny znak.

• efcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Moj tata Koziorożec i zgadzam sie z tym opisem w 100% - jakby na tym swiecie byli tylko tacy ludzie to mielibysmy raj na ziemi :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w życiu
    Znam sporo facetów koziorozcow
    Furiaci, despoci z okropnym charakterami

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli wniosek z tego, ze znak zodiaku nie przesądza o charakterze, bo i dlaczego miałby ;-)

iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    no wypisz , wymaluj - cala ja ;D ( lew)

dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    A moi rodzice to dwa lwy - egocentrycy, uparci, nieustępliwi, kłótliwi, nadwrażliwi na swoim punkcie, jednym słowem tragedia.
    no pacz - znowu o mnie :-O ;D

dorbie, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wypisz , wymaluj - cala ja ;D ( lew)
    Ja też jestem bardzo uparta a jestem rak :-)

iwcia77, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 11969 11970 11971 11972 11973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ