X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To trzymam kciuki :-)
    A i bluzki ciążowe też ;-) spodnie raczej w większości za krótkie. Poza tymi od Caffe :-)
    Ja mam tez jeszcze pake z ciuchami ciazowymi. Zachodz Asiula! :)

iwcia77, efcia, Mega, moremi, ania.g, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Porod w sierpniu, co tam bylo na temat urodzonych w sierpniu ? :-)
    W sierpniu rodza sie debesciaki. Wesole, sliczne i rezolutne. To jak? Bierzecie sierpien? ;)

iwcia77, kapturnica, efcia, Mega, BISCA, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor

Rzecz niebywala- umylam lodowke i ugotowalam zupe- U mnie chyba wlaczyl sie syndrom wicia gniazda, w koncu pojutrze porod ;)

Aska, ale po co Ci narkoza przy hsg??? Przeciez to nie boli! No mowie Ci to ja i gwarantuje!

No, i znowu zapomnialam co mialam pisac i do kogo sie odniesc, eh....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:54

Dziobak, pierwiastka, Sabina, iwcia77, malgos741, anna maria, efcia, Mega, Reni, BISCA, megan8, Magda*, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    W wersji pierwotnej miał zjeżdżać, Ale szef mu zrobił niespodziankę, czyli drugą zmianę. Na jazdę nocą, ja się nie zgadzam. Mąż byłby w domu koło 2 w nocy. A wcale nie jest powiedziane jego wysiłek dałby plon stokrotny ;) jazdę odlozyliśmy na kolejny cykl :)
    i bardzo slusznie, chlop zmeczony, ciemno, i kawalek trzeb przejac, nie ma co szalec. Mysmy kiedys takie numery odwalali po 500 km lacznie w obie strony w ciagu jednego dnia, po calym dniu pracy, zeby sie bzyknac. Nie warto, tylko stres i strach czy mu sie cos po drodze nie stanie.
    Bardzo dobrze zrobilas, ze sie nie zgodzilas.

iwcia77, ola_35, kapturnica, efcia, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • efcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ide w To !!!!! :)
    Moj M zawsze chcial zeby w sierpniu sie urodziło bo to Lew jak on :)

Asiula to życze lwa - fajne są
    mój też lew

P.S w chińskim znaku zodiaku mój to tygrys, a ja koń, wiec ponoć idealna para, póki co sie sprawdza ;-)

Sabina, Mega, BISCA, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    i bardzo slusznie, chlop zmeczony, ciemno, i kawalek trzeb przejac, nie ma co szalec. Mysmy kiedys takie numery odwalali po 500 km lacznie w obie strony w ciagu jednego dnia, po calym dniu pracy, zeby sie bzyknac. Nie warto, tylko stres i strach czy mu sie cos po drodze nie stanie.
    Bardzo dobrze zrobilas, ze sie nie zgodzilas.
    Burszta nie ukrywam, że pamiętałam Wasze dojeżdżanie i pisałaś, że nie warto. Wzięłam to sobie do serca.
    Poza tym - jest jak piszesz, warunki drogowe takie sobie, a ja mam zamiar dożyć z mężem moim starości (bo w końcu kiedyś musimy zamieszkać razem ;) ), więc niech nie szaleje ;)

Bursztyn, kapturnica, pierwiastka, efcia, Mega, moremi, BISCA, iwcia77, krycha.stara, Magda*, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, mój brał Prevenar i Rotarix

kapturnica lubi tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, to działaj od razu. Powodzenia! Mi wprawdzie się nie udało, ale mam bliską koleżankę, która 4 tyg. po HSG okazała się być w ciaży! Zaszła w tym samym cyklu, w którym miała hsg :-)
    Pytałam ginkę o te ponowne zrosty po hsg. Powiedziała, ze jest to możliwe, ale tylko kiedy po hsg nastąpi jakieś powikłanie typu zapalenie. Warto zrobić czystość pochwy przed badaniem, aby coś się z tego nie wywiązało.

Moje badania LH, prolaktyna, Fsh, i estradiol wyszły super. Nie wiem, czy sie ciszyć czy płakać. Bo gdyby coś było nie tak to przynajmniej mozna by było przeleczyć, a tak...
    Mam też pobudzone jajniki - owulacja będzie z prawego (jak nigdy!!!), dotychczas jejeczkowałam tylko z lewego. Już w 5 dc 2 pęcherzyki mają wielkość 2mm., a są i inne. Gina mówi, że trza działać co drugi dzień i życzyła bliźniaków 8-/ Kazałam jej to wypluć!
    Mam od prawie roku nawracające zapalenia kuciapki, więc ginka pobrała mi wymaz do badania i przepisała antybiotyk dla mnie i mojego m. Dopiero teraz doczytałam, że to na chlamydie 8-O Myślałam, że to taki ogólny antybiotyk na zapalenia...
    Nie miałam kontaktów pozamałżeńskich, i dam rękę se obciąć za mojego 8-/

BISCA, ola_35, moremi, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor! Nie moge sie przestawic na ten nowy czas. Spac mi sie chce. Kije zaliczone , uciekam do lozka . Zycze kolorowych snow :)

iwcia77, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez chcialam dziecko Lwa ewentualnie Wage lub Wodnika :) a tu Koziol sie trafil ;D
    Koziorożec jest super znak, wszyscy go lubią, dyplomata, dobry człowiek. Mój Hubi jest z 10.01 :-)
    A lew okropny uparciuch, jego musi byc na wierzchu, awanturnik i tylko go chwalić. Mój Kuba
    A miał urodzić się 5.08 a urodził się 29.07, też lew

iwcia77, Aasiula, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Koziorożec jest super znak, wszyscy go lubią, dyplomata, dobry człowiek. Mój Hubi jest z 10.01 :-)
    A lew okropny uparciuch, jego musi byc na wierzchu, awanturnik i tylko go chwalić. Mój Kuba
    mój ojciec lew z 15.08 - twarda ręka ale nerwów po sobie nie pokarze, jak go coś zezłości to idzie coś zrobić albo na przechadzkę do pobliskiego lasu, w życiu nie słyszałam awantury w jego wykonaniu :)

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale, ze co? Ciaze sa do rozdania?

Zapisuje sie! Biore co bedzie, plec I liczba nie graja roli. :-)

BISCA, malgos741, Sabina, efcia, pierwiastka, krycha.stara, iwcia77, moremi, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moi rodzice to dwa lwy - egocentrycy, uparci, nieustępliwi, kłótliwi, nadwrażliwi na swoim punkcie, jednym słowem tragedia.

megan8, iwcia77, moremi, Magda*, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Moze u faceta sie sprawdza, ale moja mama to też koziorożec i córka mojej kumoeli. Nie polecam. Dla mnie mega trudny znak.

• efcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Moj tata Koziorożec i zgadzam sie z tym opisem w 100% - jakby na tym swiecie byli tylko tacy ludzie to mielibysmy raj na ziemi :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w życiu
    Znam sporo facetów koziorozcow
    Furiaci, despoci z okropnym charakterami

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli wniosek z tego, ze znak zodiaku nie przesądza o charakterze, bo i dlaczego miałby ;-)

iwcia77, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    no wypisz , wymaluj - cala ja ;D ( lew)

dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    A moi rodzice to dwa lwy - egocentrycy, uparci, nieustępliwi, kłótliwi, nadwrażliwi na swoim punkcie, jednym słowem tragedia.
    no pacz - znowu o mnie :-O ;D

dorbie, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wypisz , wymaluj - cala ja ;D ( lew)
    Ja też jestem bardzo uparta a jestem rak :-)

iwcia77, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

‹‹ 11969 11970 11971 11972 11973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ