35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj stary tez z 15.08 i czlowiek nie do zycia, samolub,egoista i psychol.Kawal skur..yna jednym slowem.Ja bym sie tak znakami nie sugerowala.Wszystko zalezy od czlowieka a nie dnia urodzenia
Mój mąż jest z 15.08. Jest na pewno trochę próżny, bywa uparty ale też jest zrównoważony, spokojny, opanowany i przede wszystkim jest dobrym człowiekiem.
Aasiula, ComeToMeBaby, beates, dorbie, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mój mąż jest z 15.08. Jest na pewno trochę próżny, bywa uparty ale też jest zrównoważony, spokojny, opanowany i przede wszystkim jest dobrym człowiekiem.
Liczy sie czlowiek.
Dzien bry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 06:40
Mega, Aasiula, macduska, moremi, Bursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I witam się wtorkowo i mgliście.
Bry.
Elfik - miło cię widziećfajne fotki, a mina na tym z obczajką - nie do podrobienia! Wygrywa wszystkie konkursy
Aasiula, ty wiesz co
Znaki zodiaku? Polecam skorpionaAasiula, malgos741, efcia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik cudny ten twój Maluch !
Co do znaków zodiaku. To ja jestem wodnik.
Wodniki ponoć nie dogadują sie ze skorpionami. A moja najlepsza przyjaciółka to skorpion właśnie.
Ja tam nie wierze , w to ze data urodzenia ma wpływ na nasze cechy .
Do roboty trza znów iśc. Miłego dnia !Sabina, moremi, Simba, efcia, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A ja wierzę w znaki zodiaku. Nie determinują one tego, czy człowiek jest dobry czy nie, ale dużo cech wspólnych można odnaleźć. Ja byk i pasuje do mnie horoskop bardzo. To samo imię _ opis jak o mnie
efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mam pytanie. Czy skoro pewnie dziś mam owulka A brzuch mniebjuz boli jak na okres to mam się martwić? Dziwne to dla mnie
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mam pytanie. Czy skoro pewnie dziś mam owulka A brzuch mniebjuz boli jak na okres to mam się martwić? Dziwne to dla mnie
Bry
Elfik, Iwo jest boski
Wczoraj wieczorem przeczytałam ogloszenie, że przez caly dzień nie będzie gorącej wody. Tym samym do godziny ósmej byłam juz po kąpieli i zabiegach pielęgnacyjnych.
Mgła za oknem niesamowitamacduska, Sabina, malgos741, dorbie, efcia, Magdala, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:A ja wierzę w znaki zodiaku. Nie determinują one tego, czy człowiek jest dobry czy nie, ale dużo cech wspólnych można odnaleźć. Ja byk i pasuje do mnie horoskop bardzo. To samo imię _ opis jak o mnie
W każdym horoskopie można dopatrzyć się swoich cech. Zwlaszcza tych pozytywnych
Ale gdybym miała wierzyć i kierować się wyborem partnera według znaku, to... siedziałabym teraz w pracy, a nie czekała na poród.
A syna skorpiona musiałabym oddać do adopcji, bo z tego co Beates napisała - nie dogadamy siękapturnica, Simba, Magdala, krycha.stara, Magda*, beates, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:A to dziękuję
ja tak ma pierwszy raz
Pdf. Szkoda że dopiero dziś mam owulkea jak nie, to w następnym cyklu się trafi
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja tez nie wierze w znaki zodiaku. tak jak jeszcze do mnie blizniak jak najbardziej pasuje, to moj brat, tez blizniak i w tej samej "dziesiatce", jakkolwiek sie to tam nazywa juz zupelnie nie pasuje..
charakter cech osobista.. jak juz kiedys powtarzalam pozornie glupi cytat(zapomnialo mi sie, ktora oryginalnie zacytowala pania z telewizji)- kazde z nich to osobne zwierzatkokapturnica, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość