35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj stary tez z 15.08 i czlowiek nie do zycia, samolub,egoista i psychol.Kawal skur..yna jednym slowem.Ja bym sie tak znakami nie sugerowala.Wszystko zalezy od czlowieka a nie dnia urodzenia

Mój mąż jest z 15.08. Jest na pewno trochę próżny, bywa uparty ale też jest zrównoważony, spokojny, opanowany i przede wszystkim jest dobrym człowiekiem.
Aasiula, ComeToMeBaby, beates, dorbie, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No czyli upewnia mnie to w tym dodatkowo .Data urodzenia i znak nie maja nic wspolnego z zyciemmacduska wrote:Mój mąż jest z 15.08. Jest na pewno trochę próżny, bywa uparty ale też jest zrównoważony, spokojny, opanowany i przede wszystkim jest dobrym człowiekiem.
Liczy sie czlowiek.
Dzien bry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 06:40
Mega, Aasiula, macduska, moremi, Bursztyn, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
U mnie tak samo. Piękne mleko, spomiędzy którego przebijają drzewa z żółtymi liśćmi. A wczoraj tak ładnie słońce świeciło... No, przynajmniej już jest jasno o tej porze.macduska wrote:I witam się wtorkowo i mgliście.
Bry.
Elfik - miło cię widzieć
fajne fotki, a mina na tym z obczajką - nie do podrobienia! Wygrywa wszystkie konkursy 
Aasiula, ty wiesz co
Znaki zodiaku? Polecam skorpiona
Aasiula, malgos741, efcia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik cudny ten twój Maluch !
Co do znaków zodiaku. To ja jestem wodnik.
Wodniki ponoć nie dogadują sie ze skorpionami. A moja najlepsza przyjaciółka to skorpion właśnie.
Ja tam nie wierze , w to ze data urodzenia ma wpływ na nasze cechy .
Do roboty trza znów iśc. Miłego dnia !
Sabina, moremi, Simba, efcia, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
A ja wierzę w znaki zodiaku. Nie determinują one tego, czy człowiek jest dobry czy nie, ale dużo cech wspólnych można odnaleźć. Ja byk i pasuje do mnie horoskop bardzo. To samo imię _ opis jak o mnie
efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to zapewne nie jest to ból @ tylko ból ovu. Ja też czasem tak odczuwam.Sabina wrote:Mam pytanie. Czy skoro pewnie dziś mam owulka A brzuch mniebjuz boli jak na okres to mam się martwić? Dziwne to dla mnie

Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Nie. Czasami ból owulacyjny przypomina ten miesiączkowy.Sabina wrote:Mam pytanie. Czy skoro pewnie dziś mam owulka A brzuch mniebjuz boli jak na okres to mam się martwić? Dziwne to dla mnie

Bry
Elfik, Iwo jest boski
Wczoraj wieczorem przeczytałam ogloszenie, że przez caly dzień nie będzie gorącej wody. Tym samym do godziny ósmej byłam juz po kąpieli i zabiegach pielęgnacyjnych.
Mgła za oknem niesamowita
macduska, Sabina, malgos741, dorbie, efcia, Magdala, Aasiula, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Byk. Rodzeństwo mojego ojca. Trójka dokładnie. A różni jak płatki śniegu.Bozia3 wrote:A ja wierzę w znaki zodiaku. Nie determinują one tego, czy człowiek jest dobry czy nie, ale dużo cech wspólnych można odnaleźć. Ja byk i pasuje do mnie horoskop bardzo. To samo imię _ opis jak o mnie

W każdym horoskopie można dopatrzyć się swoich cech. Zwlaszcza tych pozytywnych
Ale gdybym miała wierzyć i kierować się wyborem partnera według znaku, to... siedziałabym teraz w pracy, a nie czekała na poród.
A syna skorpiona musiałabym oddać do adopcji, bo z tego co Beates napisała - nie dogadamy się
kapturnica, Simba, Magdala, krycha.stara, Magda*, beates, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To może będzie kolejna dziewczynkaSabina wrote:A to dziękuję
ja tak ma pierwszy raz
Pdf. Szkoda że dopiero dziś mam owulke

a jak nie, to w następnym cyklu się trafi
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja tez nie wierze w znaki zodiaku. tak jak jeszcze do mnie blizniak jak najbardziej pasuje, to moj brat, tez blizniak i w tej samej "dziesiatce", jakkolwiek sie to tam nazywa juz zupelnie nie pasuje..
charakter cech osobista.. jak juz kiedys powtarzalam pozornie glupi cytat(zapomnialo mi sie, ktora oryginalnie zacytowala pania z telewizji)- kazde z nich to osobne zwierzatko
kapturnica, moremi, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość