35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Co to ja mialam...Aaaa Waciakowej zalegle zyczenia zlozyc - najlepszego, no! I dziedzica/dziedziczki nr 3!
Zalapalam sie na zdjecia ElfaCudo!
Aha Iwcia - niezly Gigi Amoroso z tego Twojego Iva
Milego Babeczki z kremem!moremi, macduska, efcia, Sabina, BISCA, kapturnica, Aasiula, krycha.stara, Bozia3, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:To tak jak ja! Tylko ja lubię porządek, więc się morduje tak sama ze sobą
Moja mama też lubi.
Tylko za nic nie potrafi go utrzymać. Nie sprzata po sobie, nie odkłada rzeczy na miejsce. Co więcej u niej rzeczy nie mają swojego miejsca.
Potem w panice szuka tego, czego potrzebuje, robiac jeszcze większy bałagan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 10:26
kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Już przejrzałam zdjęcia Iwo. Cudny i malutkiIle teraz waży?
Napisz Elfik, co u Was słychać
U mnie ok, liczę tygodnie do konca pracy, jeszcze 5,5, strasznie długo.
A i tak później będę musiała wozić dzieci do szkoły na 8.00, nie w każdy dzień, ale większośćanna maria, malgos741, efcia, macduska, Sabina, Aasiula, ania.g, Magda*, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Znaczy sie w domu armagedon cale zycie ??
Moj chlop ciuchy rzuca po wszystkich pokojach.Nigdy nie wie co gdzie polozyl bo wiecznie pierdzielnie byle gdzie i lata jak posrany ,ze cos mu przelozylam.Nie wspomne o tym ,ze narzedzia porozkladane wszedzie i ja chodze i sprzatam .No i z zakonczeniem niektorych projektow ma problem bo zapal mija.Trzeba stac nad nim i gledzic do usranego znudzenia zeby cos dokonczyl.
Moj waga, a tez tak robi.
A ja chodze i zbieram, choc w moim znaku nikt tego nie obiecywal.. jak mlodego klade wieczorem, to najpierw pol godziny zbieram, sprzatam, ukladam, skladam, bo nie moge spokojnie z nim usiasc, jak mi cos w drugim kacie pokoju niezlozone lezy.. taka mini nerwica natrectw
Podem ide do kuchni i skladam, czyszcze, odkaladam tam, bo mnie bedzie dziabac po oczach i sie nie zrelaksuje porzadnie przy prasowaniu
Biorac pod uwage fakt mania "nieodkladacza" w domu to syzyfowa praca.. ale co zrobie, jak musze..?efcia, Sabina, kapturnica, Aasiula, krycha.stara, moremi, Magda*, Bozia3, iwcia77, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Moj waga, a tez tak robi.
A ja chodze i zbieram, choc w moim znaku nikt tego nie obiecywal.. jak mlodego klade wieczorem, to najpierw pol godziny zbieram, sprzatam, ukladam, skladam, bo nie moge spokojnie z nim usiasc, jak mi cos w drugim kacie pokoju niezlozone lezy.. taka mini nerwica natrectw
Podem ide do kuchni i skladam, czyszcze, odkaladam tam, bo mnie bedzie dziabac po oczach i sie nie zrelaksuje porzadnie przy prasowaniu
Biorac pod uwage fakt mania "nieodkladacza" w domu to syzyfowa praca.. ale co zrobie, jak musze..?
naczy doszlo do mnie ,ze mam manie natrectw-nie znosze rozpierdziuchy.efcia, dorbie, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie staram sie teraz z tym walczyc bo przeciez jak mlody spi powinnam sobie tez drzemke strzelic czy odpoczac a ja jak nie poskladam , poukladam to kurde chora jestem.Z
naczy doszlo do mnie ,ze mam manie natrectw-nie znosze rozpierdziuchy.
Kapta siostro, a i jeszcze Paszczak
a już myslałam, ze tylko ja jakas inna jestem
Sabina, kapturnica, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny uzywala ktoras do fotelika taki spiworek ?? http://allegro.pl/edisa-klasyczny-spiworek-welna-do-wozka-nos-85-cm-i5647994777.html
Mysle nad nim ,zeby rano zwlaszcza nie bawic sie w ubieranie kilogramow ciuchow na mlodego jak musze go do auta tylko brac bez lazenia po dworze.
I jaki kolor wybrac ???gubie sie kurde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 11:17
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry
Niestety nie mam wiekszego problemu z zasiadaniem na sofie gdy na drugiej leza zwalone sterty ubran. No ale ja jestem skorpion, moze to od tego. Raz w tygodniu sprzatam. Na codzien mi sie nie chce i dobrze mi z tym.
Ratuje mnie moja polowa Panna. On lubi zmywac i skladac.
BISCA, krycha.stara, moremi, Magda*, Bozia3, efcia, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny uzywala ktoras do fotelika taki spiworek ?? http://allegro.pl/edisa-klasyczny-spiworek-welna-do-wozka-nos-85-cm-i5647994777.html
Mysle nad nim ,zeby rano zwlaszcza nie bawic sie w ubieranie kilogramow ciuchow na mlodego jak musze go do auta tylko brac bez lazenia po dworze.
I jaki kolor wybrac ???gubie sie kurde
Fajny ten śpiwór, też nie zapoci ci się w pupę w kombinezonie, bo będzie miał więcej miejsca i wentylacji
Ja mam taki, co na górze sa rękawy a na dole taka przestrzen jak w śpiworze i dziura na pas od fotelika
W ogóle mam 4 kombinezony na 56-68. Ciekawe który będę zakładaćJeden wystarczy ;-)ale dostałam
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dobra, nie mial kto doradzic to wzielam w ciemno i padło na niebieski w sowy noca.
Ciul tam zobaczymy nie jest to jakas wielka kasa,dorzucilam folie przeciwdeszczowa na fotelik a co tamReni, dorbie, BISCA, krycha.stara, Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A wtedy co mu ubierzesz na górę? Bo łapki wyciągnie. Do samochodu ok, ale na spacer chyba musisz coś więcej mu włożyc
Fajny ten śpiwór, też nie zapoci ci się w pupę w kombinezonie, bo będzie miał więcej miejsca i wentylacji
Ja mam taki, co na górze sa rękawy a na dole taka przestrzen jak w śpiworze i dziura na pas od fotelika
W ogóle mam 4 kombinezony na 56-68. Ciekawe który będę zakładaćJeden wystarczy ;-)ale dostałam
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I wczoraj dostalam zajevista wiadomosc.Do konca roku maja skonczyc polnocna obwodnice miasta (zaraz blisko mnie) i moj widzial zrobione 2 zatoczki na autobusy 5min od domu D. Czyli starszego od stycznia bym miala z dyńki bo by jezdzil sobie na miesiecznym sam. Ale bym miala luksus wtedy
Reni, dorbie, BISCA, krycha.stara, moremi, Aasiula, Bozia3, iwcia77, Magdala, efcia, Mega, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Elfie, nareszcieIwo po prostu
Dziewczyny horoskop to zbiór bardzo ogólnych cech. Taki najprawdziwszy jest robiony indywidualnie na podstawie daty i godziny urodzenia, miejsca oraz układu planet. Jeśli do tego zrobi go dobry astrolog to wtedy jest bardzo trafny.dorbie, Simba, BISCA, anna maria, Magda*, Aasiula, Bozia3, iwcia77, megan8, Magdala, efcia, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:I wczoraj dostalam zajevista wiadomosc.Do konca roku maja skonczyc polnocna obwodnice miasta (zaraz blisko mnie) i moj widzial zrobione 2 zatoczki na autobusy 5min od domu D. Czyli starszego od stycznia bym miala z dyńki bo by jezdzil sobie na miesiecznym sam. Ale bym miala luksus wtedy
Dobrze, że u Ciebie wiąże sie to z przystankiem do miasta, bo u mnie ma być 500m dalej obwodnica Metropolitarna ale bez wjazdu, tylko parkingi dla TIRówmam nadzieję, że jakieś ekrany zrobią. Wjazd na nią dopiero kilka kilometrów dalej i tam nie ma szans na autobusy. Niby cos mówią o autobusach w kierunku Gdańska, mamy do petli miejskiego autobusu 4,5 km, ale jest problem z drogą, wąwóz grząski, ciężka trasa do wybudowania drogi asfaltowej, jest szutrówka noc stop poprawiana, a ruch tak duży prawie jak na 7-ce (leci równolegle)
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No na gore cos napewno a mizalezy na szybki ubraniu jak trzeba tylko do auta przeniesc ,zwl rano jak mlodeo do szkolytrzeba bedzie zawiez a on przysnie.
I dobrze, że sowy wybrałasa nie beżowy
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość