35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Elfie, nareszcieIwo po prostu
Dziewczyny horoskop to zbiór bardzo ogólnych cech. Taki najprawdziwszy jest robiony indywidualnie na podstawie daty i godziny urodzenia, miejsca oraz układu planet. Jeśli do tego zrobi go dobry astrolog to wtedy jest bardzo trafny.Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nadrabiam, i zaraz swoje trzy grosze dodam
no wienc te skorpiony to fcale nie takie super, owszem jeśli chodzi o pokłady życiowej energii i przebojowość to super, ale przy okazji maminsynki i uciekają od problemów i zobowiązań gdzie pieprz rośnie, tak że ten, nie polecam
Simba, Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Anna, u mas pięknie, typowa polska złota jesień, słoneczna i z leciutkim wiatrem ale nie zimnym -z pracy wróciłąm spacerem
anna maria, kapturnica, Aasiula, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
az chce sie byc na dworze i do domu nie wracac,zaraz ide porzadki w ogrodzie robicpierwiastka wrote:Anna, u mas pięknie, typowa polska złota jesień, słoneczna i z leciutkim wiatrem ale nie zimnym -z pracy wróobicciłąm spacerem
dorbie, Aasiula, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Dzien dobry. Do mojej wczorajszej listy zyczen prosze dopisac, ze corka ma byc porzadnicka Panna, a syn pedantyczna Waga
Jak szalec, to na calego!
a znacie horoskop chiński? ja jestem w nim Swinia
krycha.stara, anna maria, iwcia77, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No juz jak o pogodzie sie tu rozmawia...
krycha.stara, ania.g, Simba, dorbie, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, anna maria, Dziobak, efcia, Mega, malgos741, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dzien dobry. Do mojej wczorajszej listy zyczen prosze dopisac, ze corka ma byc porzadnicka Panna, a syn pedantyczna Waga
Jak szalec, to na calego!
Mam dwie panny tatę i młodszą córkę. Oboje mają wieczny "artystyczny chaos" i nic nie mogą znaleźć
krycha.stara, sandra80, kapturnica, Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny