35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ostatnio nudno nie jest. Wczoraj mi zaproponowali w firmie inne stanowisko, dużo ambitniejsze od tego na którym teraz jestem. Mam się zastanowić, bo to może być np. na rok czy dwa później nie wiadomo co będzie z tym działem. Moje obecne stanowisko jest pewniejsze. Poza tym mój plan zajścia w ciążę...Tu gdzie teraz jestem mam czas coś poszukać w necie, z Wami pogadać, tam tyrka niesamowita. Pieniądze na razie te same, ale dużo bym się nauczyła. Niestety tam często zabiera się robotę do domu albo siedzi po godzinach. Mąż mówi, żeby przejść, bo na moim stanowisku zero szans awansu. Zawsze wykonywałam odpowiedzialne rzeczy a tu czuję, że stoję w miejscu. Nie powiem kusi mnie to, ale też boję się. M. mówi, że jak się "wezmę za robotę" to i łatwiej w ciążę zajdę, bo nie będę się skupiać tylko na tym. No i mam dylemat...
krycha.stara, Aasiula, kapturnica, Bozia3, megan8, iwcia77, Magdala, moremi, efcia, Mega, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A ja zdażyłam być w pracy, ugotować rosół z kaczki i kury z wolnego wybiegu, upiec dwie blachy jagodzianek i zrobić placki ziemniaczane z gulaszem węgierskim. Aha, i jeszcze dwa prania wstawić i rozwiesić.
Takie pyszne te placki, ze zaraz umrę z przejedzenia.
pracowałaś na nocnom zmianę?krycha.stara, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Wagi wcale nie so pedantyczne, przynajmniej ja nie jestem
a znacie horoskop chiński? ja jestem w nim Swinia
Hej Hera,wiedziałam ze mamy coś wspólnegoHeretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Te same pieniadze, a wiecej roboty? W zyciu by mnie na takie cos nie namowili! Wolontariat to ja na studiach uprawialam
Na razie tyle samo, poza tym niby schowałam po porodzie ambicję do kieszeni, ale cholera zaczyna coraz bardziej wystawaćiwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Pogoda dzis cudna, szkoda tylko ze zamiast cieszyc sie spacerem to nam na głowie gorączkującego 5latka. Cos za bardzo choruje tym razem. W zeszłym roku trzymał sie lepiej a to juz 3 raz
G wczoraj zrobił numerspieszył sie na przegląd auta a ze siku mu sie zachciało to poleciał. książkę serwisowa trzymał pod pacha to spektakularnie mu spadła do wody gdy splukiwal Wc. Potem próbował suszyć ale wziął mokra i powiedział ze dziecko rozlało wodę
pan w ASO sie uśmiał i powiedział ze wysusza
Trzymam kciuki!
Aaa, mały Iwo cudnykrycha.stara, Bozia3, Magdala, moremi, efcia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:"Na razie". Ale piszesz, ze to nie wiadomo na jak dlugo, moze na rok lub dwa, wiec "na razie" moze sie po roku lub dwoch na tych samych pieniadzach skonczyc. Dla mnie bez sensu, ale to Twoje zycie i wybory.
krycha.stara, SolarPolar, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No juz jak o pogodzie sie tu rozmawia...
krycha.stara, SolarPolar, Simba, macduska, ania.g, Bozia3, megan8, iwcia77, Magdala, moremi, efcia, Mega, BISCA, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wacka jak sie robi dobre placki ziemniaczane? Mnie zawsze jakies flaki nasiakniete tluszczem wychodza
niech każdy robi co do niego nalezySimba, megan8, iwcia77, Magdala, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja tam wychodze z zalozenia, ze jaka placa, taka praca, wiec albo w przerwach siedze na ovu, przedluzajac te przerwy poza ustawowe ramy, albo choruje nagle i niespodziewanie
Przyloze sie do roboty, jak mi za nia porzadnie zaplaca.
wiesz wyznaję tę samą zasadę
krycha.stara, Simba, moremi, efcia lubią tę wiadomość