35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Statystycznie masz jeszcze 5 lat - a wiekoszosc cykli bez owulacji.
iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:To zes mi pomogla.
Nie sprawdzam czy goracy aby sie nie poparzyc, taaaak?
Jak skwierczy przy nakładaniu masy to goracy. Można też kroplę wody kapnać na patelnię.SolarPolar, iwcia77, moremi, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Dzien dobry. Do mojej wczorajszej listy zyczen prosze dopisac, ze corka ma byc porzadnicka Panna, a syn pedantyczna Waga
Jak szalec, to na calego!
jaka pedantyczna waga? moj chlop jest waga i juz pisalam jaki pierd***nik robikrycha.stara, moremi, Heretyczka, Magda*, efcia, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ja bym chciala dziewczynke z maja (zeby nie chodzic z brzuchem w upaly) z blond wlosami i niebieskimi oczami. Ma byc sredniowysoka i bez depresji, ale moze miec demencje. Znak zodiaku Panna i zeby byla porzadnicka.
Ewentualnie jej mlodszy brat z kwietnia, tez blondyn o niebieskich oczach, wysoki, zawodnik druzyny koszykowej, bez astmy i bez demencji, moze miewac zaburzenia nastroju. Znak zodiaku: pedantyczna Waga.
Swiety Mikolaju, prosze mi to ladnie polaczyc i gotowy produkt wyslac poczta lub tradycyjnie workiem przez komin
Lof ju Krycha! szczegolnie za ta wage z kwietniamegan8, krycha.stara, iwcia77, moremi, efcia, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Dlatego ja kce pedantycznom i z kwietnia
Córka z kwietnia. Ta to umie rozpierduche zrobić! Ale raz na jakiś czas dopada ja rys pedantycznosci i sprząta od a do zet. Ale faktycznie, raczej porzadnicka jest.krycha.stara, SolarPolar, macduska, Magda*, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
Elf no w koncu jakies foty ! Iwo super! Ty - piekna , zgrabna i powabna
ivo po obiedzie chyba nadal byl glodny , bo zjadl kawalek materialu z psujacej sie szmacianej zabawki poczym metoda "jet" zwymiotowal na siebie ,lodowke, szafki i podloge...armagedon ...
Simba i Dorbie macie calusa od Ivo za komplementy :*krycha.stara, moremi, macduska, efcia, Mega, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No to ciocia Polar tez sie dolaczy: Ivcio na tym dolnym zdjeciu wyglada jak najbardziej radosny chinski budda, ktore kazdy musi miec! On jest poprostu jak lody smietankowe.
nawet sie zarumienilam a do skromnych nie naleze ( wina znaku zodiaku
)
krycha.stara, Bozia3, SolarPolar, macduska, efcia, Mega, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ty to jestes inny egzemparz wychowana na salo i kwasie chlebowym i zawyzasz statystyki.
a to pierwsze to sało???
jeśli tak - to też niejadalne dla mnie - no chyba, że na czarnym chlebie i z roztartym czosnkiem i solą...
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja waga - lubię mieć pierdolnik, ale lubię też porządek. Czyli klasyczna waga.
Córka z kwietnia. Ta to umie rozpierduche zrobić! Ale raz na jakiś czas dopada ja rys pedantycznosci i sprząta od a do zet. Ale faktycznie, raczej porzadnicka jest.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Jezu zostawili mnie. Sami pyk do NY a ja mam malarzy pilnowac. O losie.
Wiec wyzeram im lodowke. Musze, bo sie zepsuje. Zjadlam juz pulpety, wolowine w sosie,szarlotke ( to wlasny prowiant) i zabieram sie za brownie, ktore moj szef sam robil from skracz.
Pogoda jakas dziwna. Swieci slonce, ludzie w parkach leza na trawie, bo gorac. Czy to koniec swiata??
Skonczcie juz z tymi znakami.krycha.stara, moremi, iwcia77, SolarPolar, macduska, Magda*, efcia, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:Lof ju Krycha! szczegolnie za ta wage z kwietnia
iwcia77, krycha.stara, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!