35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:bo ty sie nie nadajesz do placków tylko degustacji szampana
niech każdy robi co do niego nalezykrycha.stara, Heretyczka, Aasiula, iwcia77, moremi, efcia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
jeszcze nie byłam
ale czekam kiedy mi podziękują, bo nie wiem czy dam radę pracować z pisorami
nie wiem czy jak będą wchodzić nie zacznę syczeć jak wampirz o wschodzie słońca
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 27 października 2015, 20:34
krycha.stara, Heretyczka, Simba, Aasiula, iwcia77, moremi, efcia, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:bo ty sie nie nadajesz do placków tylko degustacji szampana
niech każdy robi co do niego nalezy
Ja tam mogę smażyć placki popijając szampanem. Grunt to dobra organizacja.
Jak robię placki? Zwyczajnie.
Może kładziesz na zbyt zimną patelnię? Albo za rzadkie ciasto masz? Trzeba eksperymentować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:12
krycha.stara, Simba, Bozia3, megan8, iwcia77, moremi, efcia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
podstawa to smażyć na mega gorącym tłuszczu
i nie wolno dolewać w trakcie, bo jak nic będziesz miała nasiąkniętemacduska, Simba, ComeToMeBaby, krycha.stara, iwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To ja tez, bo ja wszystko to co pani
wydaje mi się, że byłby z nas zgrany zespół
jak Flip i Flap, Tom i Dżery albo chociaż Łosz and gołHeretyczka, Simba, beates, krycha.stara, iwcia77, moremi, efcia, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Oddalę się na trochę. Praca wzywa!
haahahahahahahahpo tym przytłaczającym początku tygodnia, to jest wyborny dowcip
krycha.stara, macduska, iwcia77, moremi, efcia, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja tam mogę smażyć placki popijając szampanem. Grunt to dobra organizacja.
Jak robię placki? Zwyczajnie.
Może kładziesz na zbyt zimną patelnię? Albo za rzadkie ciasto masz? Trzeba eksperymentować.
Nie sprawdzam czy goracy aby sie nie poparzyc, taaaak?krycha.stara, macduska, iwcia77, moremi, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem dobra. Moja roślina doniczkowa była umarta. Podlałam ją i odżyła. Cud!
Nadaję się do nowego państwa? O karierze myślę. Wielbić mnie bendOm? Potrenuję jeszcze na zwierzętach może? Będzie fejm jak się patrzy. Kce już któras autograf?krycha.stara, iwcia77, moremi, efcia, Mega, malgos741, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość