35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patrze sie Andzej na te Twoje patriotyzmy i dochodze do wniosku ze ze mnie tez taki patriota na odleglosc - moj Simon jest rowniez w barwach flagi.
Szkoda ze nie Poland tylko PISdoland.dorbie, moremi, krycha.stara, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Dziobak, paszczakin, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Najpierw meno.
Boszsze wpadnę w depresję od czytania samej siebieSimba, krycha.stara, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Mega, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No dobra zmienie temat. Umylam okna - swieta sie zblizaja i od czegos trzeba zaczac.
Jeden palac zasrany, zasramy nastepny!moremi, SolarPolar, krycha.stara, Sabina, ania.g, macduska, kapturnica, Aasiula, Reni, Magda*, efcia, Mega, malgos741, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Hahaha, porządnicka Panna, nie ma takich
Mam dwie panny tatę i młodszą córkę. Oboje mają wieczny "artystyczny chaos" i nic nie mogą znaleźć
Ja tam też nie polecam Panien, męczy się później taka sama ze sobom i jeszcze nie ma na kogo focha jewnąć. Mój mąż to Strzelec (jemu generalnie bałagan nie przeszkadza, tylko czasem ma ostrą zajawkę), a syn Wago/Skorpionkrycha.stara, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Przyniesiono mi kawe. Ze zbyt mala iloscia ciastek.
Gdzie Pani?
ksiondz Andżej otrzymał nowe uprawnienia w związku ze zmianą sytuacji politycznejkrycha.stara, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zapomnialam pogratulowac! Glupio Ci bedzie zasrac swoj dom majac obok perfekcyjna Pania Domu!
Moze sie od niej czegos naucze, kto wie, kto wie
Za gratulacje podziekuje po podpisaniu aktu, a teraz tylko takie male mercikrycha.stara, iwcia77, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To mial byc komplement czy oblga? Bo sie pogubilam?
Dziekowac, obrazac sie? Co robic drogie brawo?
krycha.stara, iwcia77, moremi, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zdażyłam być w pracy, ugotować rosół z kaczki i kury z wolnego wybiegu, upiec dwie blachy jagodzianek i zrobić placki ziemniaczane z gulaszem węgierskim. Aha, i jeszcze dwa prania wstawić i rozwiesić.
Takie pyszne te placki, ze zaraz umrę z przejedzenia.
Aasiula, kapturnica, Bozia3, iwcia77, moremi, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość