35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:dziewczyny co by tu zgrac dla ivo z madrych polskich bajek...? jakies sugestie ?
Bajek bajek? Czy wierszobajek?
Tuwim, Brzechwa, Konopnicka..
Ja mialam taka ksiege pt Spiewajaca lipka. Jakie tam byly super bajki. Prawie lepsze od Andersena.iwcia77, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Bajek bajek? Czy wierszobajek?
Tuwim, Brzechwa, Konopnicka..
Ja mialam taka ksiege pt Spiewajaca lipka. Jakie tam byly super bajki. Prawie lepsze od Andersena.Magdala lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale ja mam ksiazki polskie, chcalam zapytac o kreskowki- niezbyt jasno sie wyrazilam
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Krecik, kot filemon, mis uszatek, slon dominik, zaczarowany olowek - pamietaj ze wiekszosc polskich bajek z naszych czasow jest niema.
krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Napluc mozna - tak robia Azjaci by sprawdzic czy olej rozgrzany.
i koniecznie trzeba się pochylić, żeby usłyszeć czy skwierczy odpowiedniokrycha.stara, iwcia77, SolarPolar, moremi, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kurcze nie za wcześnie? jest Ivo w stanie skupić się na tv dłużej niż 20 sekund? Bo mój perszing, to nawet mowy nie ma o żadnym oglądaniu - nie usiedzi...no chyba, że masz jakiś spokojniejszy egzemplarz....
Bozia3, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Krecik, kot filemon, mis uszatek, slon dominik, zaczarowany olowek - pamietaj ze wiekszosc polskich bajek z naszych czasow jest niema.
Przedpotopowo to zabrzmialo.iwcia77, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Tez prawda.
Moze sie od niej czegos naucze, kto wie, kto wie
Za gratulacje podziekuje po podpisaniu aktu, a teraz tylko takie male merci
tia, jak maskowac brud.. na czym go nie widac, gdzie upchnac niechciane "widoki"krycha.stara, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dobra ide w kota filemona, slonia dominika i plastusiowy pamietanik
dzieki
pomyslowy dobromir i zaczarowany olowek sa super ale szkoda ze nieme, zostawie na pozniej
to zamaskowany perwaiwcia77 lubi tę wiadomość