35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:dziewczyny co by tu zgrac dla ivo z madrych polskich bajek...? jakies sugestie ?
Bajek bajek? Czy wierszobajek?
Tuwim, Brzechwa, Konopnicka..
Ja mialam taka ksiege pt Spiewajaca lipka. Jakie tam byly super bajki. Prawie lepsze od Andersena.
iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ale ja mam ksiazki polskie, chcalam zapytac o kreskowki- niezbyt jasno sie wyrazilamMagdala wrote:Bajek bajek? Czy wierszobajek?
Tuwim, Brzechwa, Konopnicka..
Ja mialam taka ksiege pt Spiewajaca lipka. Jakie tam byly super bajki. Prawie lepsze od Andersena.
Magdala lubi tę wiadomość
-
kurcze nie za wcześnie? jest Ivo w stanie skupić się na tv dłużej niż 20 sekund? Bo mój perszing, to nawet mowy nie ma o żadnym oglądaniu - nie usiedzi...no chyba, że masz jakiś spokojniejszy egzemplarz....iwcia77 wrote:ale ja mam ksiazki polskie, chcalam zapytac o kreskowki- niezbyt jasno sie wyrazilam

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
no wlasnie nie chce niemych, tylko po polsku i jednoczesnie zeby cos wnosily do myslenia ...SolarPolar wrote:Krecik, kot filemon, mis uszatek, slon dominik, zaczarowany olowek - pamietaj ze wiekszosc polskich bajek z naszych czasow jest niema.
nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Napluc mozna - tak robia Azjaci by sprawdzic czy olej rozgrzany.
i koniecznie trzeba się pochylić, żeby usłyszeć czy skwierczy odpowiednio
nick nieaktualny, iwcia77, SolarPolar, moremi, efcia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mojego sadzam , wlaczam mu brainy baby i siedzi zaczarowany 20 minut albo i dluzej , pepe pig tez oglada ale jakies 10 minut i potem nuda....Bozia3 wrote:kurcze nie za wcześnie? jest Ivo w stanie skupić się na tv dłużej niż 20 sekund? Bo mój perszing, to nawet mowy nie ma o żadnym oglądaniu - nie usiedzi...no chyba, że masz jakiś spokojniejszy egzemplarz....
Bozia3, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Krecik, kot filemon, mis uszatek, slon dominik, zaczarowany olowek - pamietaj ze wiekszosc polskich bajek z naszych czasow jest niema.
Przedpotopowo to zabrzmialo.
iwcia77, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Tez prawda.
Moze sie od niej czegos naucze, kto wie, kto wie
Za gratulacje podziekuje po podpisaniu aktu, a teraz tylko takie male merci
tia, jak maskowac brud.. na czym go nie widac, gdzie upchnac niechciane "widoki"
nick nieaktualny, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuchatka nie polecamiwcia77 wrote:dobra ide w kota filemona, slonia dominika i plastusiowy pamietanik
dzieki
pomyslowy dobromir i zaczarowany olowek sa super ale szkoda ze nieme, zostawie na pozniej
to zamaskowany perwa
iwcia77 lubi tę wiadomość