35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja sobie też żałobę trzasnęłam.
dziś dzwoniła do mnie koleżanka z dalekiego kraju. jak zobaczyła wczoraj wyniki wyborów to od razu pomyślała o mnie w kontekście in vitro. na jej pytanie: jak tam? odparłam: nie zdziw się jak będziesz do mnie dzwonić przez najbliższe 4 lata że mogę bełkotać.. tego na trzeźwo nie uciągnę...krycha.stara, caffe, BISCA, moremi, kapturnica, Alis, Mega, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Znowu rosnie mi tylek, bo sie na czekoladki rzucilam. Tym razem zdrowe, bo z nadzieniem owocowym!
I w zasadzie nic wiecej ciekawego do powiedzenia nie mam. Hmmm... Borze, borze, jakie to moje zycie jest plytkie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5b01b1ae763.jpgkrycha.stara, moremi, iwcia77, Magdala, ania.g, kapturnica, Alis, Mega, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Fajnie. Przechodze od tej pory na sama salate!
Edit: Kogo ja oszukuje? Na salate z alkoholem!
Krycha daj spokój, będziesz jeszcze bardziej sfrustrowaną frustratką.krycha.stara, kapturnica, BISCA, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Od salaty? No cos Ty, salata jest zdrowa!
ale niedobra, głodna będziesz chodzić to i wkurw i frustracja narosnom, nie wiem czy to dźwigniemiwcia77, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam.
Mam troche mniej czasu poniewaz dzieci sa w domu i musze naprawde sie nimi zajmowac.
Sandra, Ty pytalas o jajka? Zwyczajowo zaczynaja pekac od 20-22 mm. Powyzej 28mm jest juz ryzyko torbieli.
Wybory dyskretnie przemilcze aczkolwiek musze przemyslec moje plany odnosnie powrotu do Ojczyzny.moremi, iwcia77, ania.g, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ciao, ciao bo nie moge powiedziec dzien dobry
Simba- Paszczak tez sie cieszy , ze bedzie mial fajna sasiadke z ovu- super dziewczyny! jak wpadne do Brukseli to bede miala przynajmniej 2 w 1
ivo od 2 nocy nie spi. mial goraczka 40 stopni! jestem zombi! nie kaszle , nie ma kataru..mysle ze zeby...dzis w nocy nie mial tempki ale nie spal wogole tylko jojczyl ...wykonczy mnie
tesciowa byla u lekarza rodzinnego- powiedzial jej ze ma nowotwor , tesciowa jest dobrej mysli , ze uleczalny...w piatek onkolog a od 3 listopada pierwsza radio.
Malgos- ciesze sie ze wszystko rosnie jak nalezy
nie nadrabialam forum , wiec nic nie wiem co sie dzialo ale jak trzeba to scisne kciukasy
aha- zeby sie rozladowac ogladnela 1 serie serialu " na krawedzi" i wczoraj zaczelam 2podoba mi sie
Bozia3, krycha.stara, Bursztyn, BISCA, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Witam.
Mam troche mniej czasu poniewaz dzieci sa w domu i musze naprawde sie nimi zajmowac.
Sandra, Ty pytalas o jajka? Zwyczajowo zaczynaja pekac od 20-22 mm. Powyzej 28mm jest juz ryzyko torbieli.
Wybory dyskretnie przemilcze aczkolwiek musze przemyslec moje plany odnosnie powrotu do Ojczyzny.
dzięki Magda, czyli myślisz, że jak w czwartek było 20 mm to mogę dać Grażynie kilka dni urlopu?iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:obyś się doczekała, bo w piątek wieczorem, tuż przed ciszą wyborczą, Szydło powiedziała, że kryterium przyznania 500 zł to będzie m.in. 800zł/osobę, ale nie wiem czy przychodu czy dochodu.
Kryterium dochodowe od 800 zł dotyczy pierwszego dziecka - bo i taka jest wersja - że za pierwsze też, dla tych co mają po 800...No a cała reszta na drugie ma bez żadnego kryterium...
Normalnie jakie czasy idą - aż cary przechodzą i nic - tylko dzieci rodzić...
kapturnica, Alis, iwcia77, macduska, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:skąd ciasto? murzynek?
moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Oj tam oj tam z telefonu to tak się pisze .. Zawsze coś przekreci.. Chodziło mi o ciałko
malgos741, iwcia77, krycha.stara, BISCA, Mega, Aasiula, beates, gosia7122 lubią tę wiadomość