35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Miejscowość to Raamsdonk

Niby jakieś 40 km od Bredy
I tyle samo do Antwerpii
A na ile to jeszcze nie wiem , zobaczy się
Może chłopaków ściągnę do siebie i zostaniemy
A może wrócę
Chce mieć holenderskie ubezpieczenie
Żeby w razie w , czyli jeśli zabronia u nas in vitro zrobić w Nl
Albo po prostu zarobić na komercyjne podejście
Reni, paszczakin, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, Dziobak, ania.g, nick nieaktualny, caffe, SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, Mimbla, Magdala, sandra80, Mega, gosia7122, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja wiem, ale Ty sie znasz skad brac, od kogo nie brac..
Nie chce takiej sytuacji jak z Iwone...
no tu akurat jest taka sytuacja, że pani jest trochę od śmigła i nie zna pochodzenia swoich zwierząt
więc wiesz jest ryzyko -
Kisiel wrote:Miejscowość to Raamsdonk

Niby jakieś 40 km od Bredy
I tyle samo do Antwerpii
A na ile to jeszcze nie wiem , zobaczy się
Może chłopaków ściągnę do siebie i zostaniemy
A może wrócę
Chce mieć holenderskie ubezpieczenie
Żeby w razie w , czyli jeśli zabronia u nas in vitro zrobić w Nl
Albo po prostu zarobić na komercyjne podejście
Sprawdziłam. Wyszlo mi 20,6 km. Toz to rzut kamieniem
nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, Aasiula, Kisiel, nick nieaktualny, paszczakin, gretka, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wymyślił ten co nie ma kominkaReni wrote:czas na prasę
a propos kominka - ciekawostka - GW Zdrowie
9 powodów, dla których nie warto siedzieć przy kominku
1. zawiera setki związków rakotwórczych - dym ogniskowy jest 30 razy bardziej szkodliwy niż dym papierosowy
2. szkodzi sercu - dym zwiększa ryzyko zawału, arytmii
3. powoduje kaszel
4. szkodzi uszom - dzieci częsciej chorują na zapalenie ucha środkowego
5. szkodzi dzieciom - częściej cierpią na chroniczne schorzenia dróg oddechowych
dym może powodować toksyczne uszkodzenie układu nerwowego i mózgu małych dzieci i płodów
6. zwiększa się ryzyko chorób autoimmunologicznych np. reumatoidalnego zapalenia stawów
7. przyspiesza starzenie
8. przyspiesza rozwój zaćmy
9. nie wydostaje się całkowicie przez komin - dym wraca do pomieszczenia podczas otwierania i zamykania drzwiczek kominka
Bozia3, kapturnica, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Majster mi stelaż do łózeczka przywiózł. Cholera, wysoko dziecko będzie spało. Skręci dopiero w piątek. Eeeech...
nick nieaktualny, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyAsia wez przestan , takie emocje to nic dobrego, podejdz na zimno, bedzie to bedzie , nie to nie, wtedy sa największe efekty, jak srasz żarem to zawsze zonkAasiula wrote:Powiem wam ,że ja to miekka faja jestem
Zryczalam się jak wyszlismy, nie wiem czemu
Ze szczescia ,ze strachu a moze z emocji
Qwa sama nie wiem
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A dlaczego ??Heretyczka wrote:Asia wez przestan , takie emocje to nic dobrego, podejdz na zimno, bedzie to bedzie , nie to nie, wtedy sa największe efekty, jak srasz żarem to zawsze zonk
Jak mi pomoglo .
Wywalilam to z siebie i lepiej mi teraz
Reni, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, moremi, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Bierz! Dla Twojego Dastii to idealna Sytuacja. Psy nie powinny byc w pojedynke bo to stadne ssaki. My tez za jakis czas chcemy miec drugiego.Reni wrote:4 msce west sucza
rozważam na razie - podopieczna mops-u nabrała zwierząt, a nie może się nimi opiekować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Fajnie, zes jest. I plan ambitny masz. Chyba mnie zainspirujesz do zmian w zyciu