35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Pula pecherzykow u kazdej na starcie to 400. Kiedys to tlumaczylam. Odejmuje sie po jednym na cykl razy ilosc cykli owulacyjnych od pierwszej @. To, co zostaje, dzieli sie pi razy oko na ilosc domniemanych cykli w roku. I wuala!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 15:06
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:To chyba nie tak, ze ich wtedy jest wiecej sumarycznie, tylko dojrzewa ich wiecej, szybciej i sa lepiej widoczne. Ale ja nie lekarz, ja se tylko suwaka menopowego sieklam, zeby wiedziec, jak bardzo mam srac zarem
Twoja teoria Krycha sie nie trzyma dupy eee kupymoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:
a to dlaczego z pcosem mają problem z zajściem
skoro jajec jest więcej i więcej dojrzewa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Krycha wyjasnij mi por favor co jest w twoim avatarze - seks z trupem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 15:18
krycha.stara, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Kaj Ty tam trupa widzisz?!
Qrwa teraz mi sie sernika zachcialo faken w dupen!krycha.stara, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, moremi, paszczakin, Mimbla, Kisiel, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba niestety Maltańczyka już nie ma
A pani oddaje westa, bo jednak chciałaby Hawańczyka
kuźwa muszę chyba się tym bliżej zainteresować i gdzieś to zgłosićSimba, ania.g lubią tę wiadomość
-
krycha- ta noga na pierwszym planie jest taka blada- tez mi się tak skojarzyła. i na takim małym zdjęciu to nie widać, ze to skarpetka- tylko porównując z tą drugą nogą.
bry- idę obiad robić.krycha.stara, Aasiula, kapturnica, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Boli mnie glowa, plecy od takiego lezenia, spania, ogladania TV, z przerwami na pasze dla dziecka i siebie przy okazji. Powoli zaczynam byc nerwowa. Chyba pojde po wino co by zgosic zapal do zrobienie czegokolwiek.
bez sensu tak marnować potencjał
wez czerwone bo białe usypia...z dwie butle od razuSolarPolar, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba niestety Maltańczyka już nie ma
A pani oddaje westa, bo jednak chciałaby Hawańczyka
kuźwa muszę chyba się tym bliżej zainteresować i gdzieś to zgłosićReni, kapturnica, moremi, Magdala, Kisiel, Sabina, paszczakin, Dziobak, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość