35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Moremi jak znajdziesz ta pania daj namiary. Chcialabym ja tez wynajac dla rodzicow.
Za jednym zamachem obskoczylaby Ciebie i ich.
Gdzie szukasz. Online?
Ale jutro chyba poszukam.dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Ja jakoś tak myślę Morka, że urodzisz 6.11
Ciekawe, kto trafidorbie, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Żeby wynająć panią musialabym z grubsza ogarnąć. I z tym mam problem - chcę posprzatac dokladnie i robię większy burdel.
Ale jutro chyba poszukam.
E, ja tam nie chce żadnej pani, bo nie lubie jak któś mi w szafkach by sprzatał, a jakie to sprzatnie, jak różne rzeczy leżą w całym domu. Zagnac rodzinę trzeba, by chowali wszystko na miejsce, a im więcej rzeczy, tym gorzej.Przynajmniej do własnych pokojów.
Morka, Ty na pewno na małej powierzchni i z mężem tylko masz łatwiej, to możesz sobie pozwolić. U mnie masakra, wszędzie wszystko leży,toreb treningowych, basenowych, tornistrów full. Każdy coś suszy, coś czeka na włożenie i nie jest chowana torba, judogi po dwie się gdzieś suszą, wtedy torby do połowy wypełnione czekają na spakowanie. Masakrakapturnica, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Co ciekawe, to mi lekarz wyliczył z om 6, a i belly jakoś dziwnie liczy, bo w wyliczeniach po lewej stronie kalendarza pokazuje 7, a w samym kalendarzu 6.
Także traktuję 7.01 jako termin, a zobaczycie, że urodzę 2.01
efcia, moremi, ania.g, malgos741, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziś w robocie netu nie było, noż qrwa to jest niemożliwość jakaś, o szkodliwe podanie napiszę, żeby to w 21 wieku nie móc w neta wejść przez cały dzień!
Bry wieszczur !efcia, moremi, ComeToMeBaby, pierwiastka, BISCA, Sabina, malgos741, krycha.stara, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Dziś w robocie netu nie było, noż qrwa to jest niemożliwość jakaś, o szkodliwe podanie napiszę, żeby to w 21 wieku nie móc w neta wejść przez cały dzień!
Bry wieszczur ! -
Heretyczka wrote:czy to w związku z ambitnym podejsciem do pracy? nie zagladac do netu?
Bez przesady TP awarię miałaPoza tym odpuszczam ten temat, jak sobie przeanalizowałam plusy i minusy, to mi wyszło że plus jest jeden a minusów masa, a zryty beret mi przy staraniach zbędny
Heretyczka, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Morka, Ty na pewno na małej powierzchni i z mężem tylko masz łatwiej, to możesz sobie pozwolić. U mnie masakra, wszędzie wszystko leży,toreb treningowych, basenowych, tornistrów full. Każdy coś suszy, coś czeka na włożenie i nie jest chowana torba, judogi po dwie się gdzieś suszą, wtedy torby do połowy wypełnione czekają na spakowanie. Masakra
Jedna szafa to nasz sprzęt żeglarski i to co zabieramy na żagle. Druga szafa gospodarcza, a trzecia ubraniowa. Ciągle za małodorbie, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Myślisz, ze łatwiej? My nie mamy gdzie tego upchnąć
Jedna szafa to nasz sprzęt żeglarski i to co zabieramy na żagle. Druga szafa gospodarcza, a trzecia ubraniowa. Ciągle za małoPo pawlaczach się chodziło non stop plus piwnica.
Ale spokojnie zmienicie chatę na większą, a potem zobaczysz, że też jest za malo miejsca, zawsze jest za małoCzłowiek ma tendencję do magazynowania masy niepotrzebnych rzeczy, potem je wyrzuca albo nie, bo się przydadzą itd
Magda*, beates, Magdala, moremi, Dziobak, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Tak, wiem i rozumiem, bo tez tak mieszkałam. Najmniejsze mieszkanie mialo 18m2, potem 37m2 i 46m2 i tam się dzieci urodziły i w czwórkę było bardzo ciasno. Ścian na szafy za mało
Po pawlaczach się chodziło non stop plus piwnica.
Ale spokojnie zmienicie chatę na większą, a potem zobaczysz, że też jest za malo miejsca, zawsze jest za małoCzłowiek ma tendencję do magazynowania masy niepotrzebnych rzeczy, potem je wyrzuca albo nie, bo się przydadzą itd
te wszystkie przydasie są najgorszemoremi, Mega, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
moremi wrote:Żeby wynająć panią musialabym z grubsza ogarnąć. I z tym mam problem - chcę posprzatac dokladnie i robię większy burdel.
Ale jutro chyba poszukam.
Tobie nie pani do sprzatania, tylko ten taki life coach potrzebny. Hihi.
Przestan, nie sprzataj dla Pani do sprzatania. Taka osoba umie to ogarniac tylko pokazesz co gdzie idzie. Albo wszystko posegreguje, a Ty tylko upchasz.moremi, efcia, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Cześć,
Moremi, no ja myśle ze po święcie narodowym to my hurtem albo dzien za dniem sie rozsypiemy
Piorę, prasuje i narzekam na kręgosłup. Jeszcze sporo roboty. Dzis w ogóle mam dzien do D.... Od rana boli mnie głowa i ryczeć sie chceciążowe humorki.
Peppa, ja tez dziękuje za przesyłkę!
Z autem chyba do przodu choc wkurzylismy sie bo nasze ac nie finansuje auta zastępczego przy naprawach blacharskich co w ogóle jest durne bo przecież jak go wezmą to czym mamy jeździć a ze chłop panikuje to musimy wynająćw sobotę pakuje torbę, w niedziele zaciskam nogi
Kurcze, to juz naprawdę niedługo.... A jeszcze musze przygotować obiady na te pierwsze dni po porodzie. Teściowa raczej nie wpadnie na gotowanieBISCA, kapturnica, pierwiastka, Sabina, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość