Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ogarniasz dwa psy i dziecko? Czy ktoś Ci pomaga?

Reni daję jakoś radę a moje psy do małych nie należą ale mieszkanie mam duże,córka wychodzi z jednym ja z drugim.Mam dwie sunie.

efcia, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a to jeszcze istnieje?????
    ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła

moja córa tylko FB
    ja tak samo

efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a to jeszcze istnieje?????
    ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła

moja córa tylko FB
    No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.

efcia lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mam takie pytanie, dziwne ;-)
    Inwigilację przeprowadzam :-P

Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?

I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?
    Ja mam :) ale z aktywnością na bakier jestem, przeniosłam sie na fb :)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.

Ja wciąż mam tam konto . Przyznaję ,że nie pamiętam kiedy tam ostatnio zajrzałam. No ale konto istnieje

Mega, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z tym to mój jest super :-) nawet jak siedze w domu, to nie zakłada, że będę gotować i jak mi się nie chce, to sam gotuje, albo zabiera mnie na obiad, czy przynosi jedzenie na wynos :-)
    A do tego w weekendy zawsze dostaje śniadanie do łóżka ;-)
    Bisca, te "jot" w obiedzie to celowy zabieg?

Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie :-)
    A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo ;-)

Musi obiad z objadaniem mi sie skojarzyl ;-)

Mega, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kurcze, to juz naprawdę niedługo.... A jeszcze musze przygotować obiady na te pierwsze dni po porodzie. Teściowa raczej nie wpadnie na gotowanie ;)
    Naprawdę musisz je przygotować wcześniej? Mąz ci w razie co nie pomoże?

BISCA lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Ja niz mam i nie mialam, ale z fejsbuka tez bardzo niewiele korzystam.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

myśle ze NK to już przeżytek
    a chcesz jakąś reklame umieścić?

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja tak jak dziewczyny: mam ale nie zaglądam i pewnie miałabym problem się zalogować bo nie pamiętam hasła

efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    myśle ze NK to już przeżytek
    a chcesz jakąś reklame umieścić?
    Rozgryzam temat. Jeszcze w 2013 roku byłoby to możliwe poprzez płatny profil komercyjny, potem nk zmieniło politykę wyświetlania reklam i skupilo się na grach i dochodach z nich od graczy. Rozkminiam, czy tam jeszcze mój target jest. Bo ze dwa lata temu jeszcze był.

nick nieaktualny, Mega, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZy wierzycie, że PIS uda się zlikwidować gimnazja od września?

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Moja koleżanka na powiedzmy około 25-30 metrowym mieszkaniu (2 pokoje i mikroskopijna kuchnia z prysznicem), WC na korytarzu ogarnia :
    - 2 dzieci,
    - 2 koty,
    - Siebie i męża (tak, nie potrafi się chłop czasem sam ogarnąć).
    Jest jej ciężko.

Koty a psy to inna bajka
    Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
    A z psem trzeba
    Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
    Z psem juz nie jest tak dobrze
    Cały czas rozważam co robić za i przeciw

P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów?

moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nk mam
    zagląda czasami, żeby sprawdzić pocztę i czy coś się dzieje, ale nic się nie dzieje
    Ludzie likwidują konta albo mają nieużywane
    Myślę, że umrze śmiercią naturalną

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, efcia, kapturnica, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Koty a psy to inna bajka
    Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
    A z psem trzeba
    Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
    Z psem juz nie jest tak dobrze
    Cały czas rozważam co robić za i przeciw

P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów?
    Masz rację. Miałam raczej na myśli zobrazować przełożenie małej powierzchni w stosunku do liczby ogarnianych. Myślałam, że o to Ci chodzi.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie :-)
    A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo ;-)
    Kciałabym, ale u nas to nie takie łatwe. Po pierwsze od roboty jestem tylko ja i koleżanka. Za to mamy 2 szefów lup.gif Więc jak ja zniknę, to ona zostanie z tym bajzlem sama. Ja tak miałam w jej macierzyński i ona w mój. O sorki, stażystkę nam wtedy dają do pomocy, Przychodzi dziewczę zielone jak trawa w maju, jak jest dobra dziewczyna, to jest z niej pociecha, ale czasem, to Boże spuść nogę i kopnij niebogę! Żyć się nie da, a człek się tak umęczy, że wolałby wszystko sam zrobić /:

malgos741, moremi, efcia, sandra80, Mega, kapturnica, pierwiastka, Simba, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nk mam
    zagląda czasami, żeby sprawdzić pocztę i czy coś się dzieje, ale nic się nie dzieje
    Ludzie likwidują konta albo mają nieużywane
    Myślę, że umrze śmiercią naturalną
    już umarło

ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    już umarło
    No, wg megapanelu w 2015 czynnych 3mln użytkowników. Liczba ta dramatycznie spada. Czyli macie takie odczucia jak i ja. Ja się nigdy do nk nie przekonałam.

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...
    Powiedz, że musisz leżeć w ciązy, a mąż czesto w pracy jest w niedziele

malgos741, ania.g, moremi, efcia, Mega, kapturnica, pierwiastka, Dziobak, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11997 11998 11999 12000 12001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ