WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ogarniasz dwa psy i dziecko? Czy ktoś Ci pomaga?

Reni daję jakoś radę a moje psy do małych nie należą ale mieszkanie mam duże,córka wychodzi z jednym ja z drugim.Mam dwie sunie.

efcia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a to jeszcze istnieje?????
    ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła

moja córa tylko FB
    ja tak samo

efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    a to jeszcze istnieje?????
    ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła

moja córa tylko FB
    No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.

efcia lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mam takie pytanie, dziwne ;-)
    Inwigilację przeprowadzam :-P

Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?

I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?
    Ja mam :) ale z aktywnością na bakier jestem, przeniosłam sie na fb :)

ComeToMeBaby, dorbie, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.

Ja wciąż mam tam konto . Przyznaję ,że nie pamiętam kiedy tam ostatnio zajrzałam. No ale konto istnieje

Mega, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Z tym to mój jest super :-) nawet jak siedze w domu, to nie zakłada, że będę gotować i jak mi się nie chce, to sam gotuje, albo zabiera mnie na obiad, czy przynosi jedzenie na wynos :-)
    A do tego w weekendy zawsze dostaje śniadanie do łóżka ;-)
    Bisca, te "jot" w obiedzie to celowy zabieg?

Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie :-)
    A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo ;-)

Musi obiad z objadaniem mi sie skojarzyl ;-)

Mega, Sabina, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kurcze, to juz naprawdę niedługo.... A jeszcze musze przygotować obiady na te pierwsze dni po porodzie. Teściowa raczej nie wpadnie na gotowanie ;)
    Naprawdę musisz je przygotować wcześniej? Mąz ci w razie co nie pomoże?

BISCA lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Ja niz mam i nie mialam, ale z fejsbuka tez bardzo niewiele korzystam.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

myśle ze NK to już przeżytek
    a chcesz jakąś reklame umieścić?

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ja tak jak dziewczyny: mam ale nie zaglądam i pewnie miałabym problem się zalogować bo nie pamiętam hasła

efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    myśle ze NK to już przeżytek
    a chcesz jakąś reklame umieścić?
    Rozgryzam temat. Jeszcze w 2013 roku byłoby to możliwe poprzez płatny profil komercyjny, potem nk zmieniło politykę wyświetlania reklam i skupilo się na grach i dochodach z nich od graczy. Rozkminiam, czy tam jeszcze mój target jest. Bo ze dwa lata temu jeszcze był.

dorbie, Mega, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZy wierzycie, że PIS uda się zlikwidować gimnazja od września?

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Moja koleżanka na powiedzmy około 25-30 metrowym mieszkaniu (2 pokoje i mikroskopijna kuchnia z prysznicem), WC na korytarzu ogarnia :
    - 2 dzieci,
    - 2 koty,
    - Siebie i męża (tak, nie potrafi się chłop czasem sam ogarnąć).
    Jest jej ciężko.

Koty a psy to inna bajka
    Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
    A z psem trzeba
    Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
    Z psem juz nie jest tak dobrze
    Cały czas rozważam co robić za i przeciw

P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów?

moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nk mam
    zagląda czasami, żeby sprawdzić pocztę i czy coś się dzieje, ale nic się nie dzieje
    Ludzie likwidują konta albo mają nieużywane
    Myślę, że umrze śmiercią naturalną

ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, efcia, kapturnica, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Koty a psy to inna bajka
    Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
    A z psem trzeba
    Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
    Z psem juz nie jest tak dobrze
    Cały czas rozważam co robić za i przeciw

P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów?
    Masz rację. Miałam raczej na myśli zobrazować przełożenie małej powierzchni w stosunku do liczby ogarnianych. Myślałam, że o to Ci chodzi.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie :-)
    A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo ;-)
    Kciałabym, ale u nas to nie takie łatwe. Po pierwsze od roboty jestem tylko ja i koleżanka. Za to mamy 2 szefów lup.gif Więc jak ja zniknę, to ona zostanie z tym bajzlem sama. Ja tak miałam w jej macierzyński i ona w mój. O sorki, stażystkę nam wtedy dają do pomocy, Przychodzi dziewczę zielone jak trawa w maju, jak jest dobra dziewczyna, to jest z niej pociecha, ale czasem, to Boże spuść nogę i kopnij niebogę! Żyć się nie da, a człek się tak umęczy, że wolałby wszystko sam zrobić /:

malgos741, moremi, efcia, sandra80, Mega, kapturnica, pierwiastka, Simba, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nk mam
    zagląda czasami, żeby sprawdzić pocztę i czy coś się dzieje, ale nic się nie dzieje
    Ludzie likwidują konta albo mają nieużywane
    Myślę, że umrze śmiercią naturalną
    już umarło

ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    już umarło
    No, wg megapanelu w 2015 czynnych 3mln użytkowników. Liczba ta dramatycznie spada. Czyli macie takie odczucia jak i ja. Ja się nigdy do nk nie przekonałam.

Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...
    Powiedz, że musisz leżeć w ciązy, a mąż czesto w pracy jest w niedziele

malgos741, ania.g, moremi, efcia, Mega, kapturnica, pierwiastka, Dziobak, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 11997 11998 11999 12000 12001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ