35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Ogarniasz dwa psy i dziecko? Czy ktoś Ci pomaga?
Reni daję jakoś radę a moje psy do małych nie należą ale mieszkanie mam duże,córka wychodzi z jednym ja z drugim.Mam dwie sunie.
efcia, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.efcia wrote:a to jeszcze istnieje?????
ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła
moja córa tylko FB
efcia lubi tę wiadomość
-
Ja mamComeToMeBaby wrote:Mam takie pytanie, dziwne

Inwigilację przeprowadzam
Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?
I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?
ale z aktywnością na bakier jestem, przeniosłam sie na fb
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.
Ja wciąż mam tam konto . Przyznaję ,że nie pamiętam kiedy tam ostatnio zajrzałam. No ale konto istnieje
Mega, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z tym to mój jest super
nawet jak siedze w domu, to nie zakłada, że będę gotować i jak mi się nie chce, to sam gotuje, albo zabiera mnie na obiad, czy przynosi jedzenie na wynos 
A do tego w weekendy zawsze dostaje śniadanie do łóżka
Bisca, te "jot" w obiedzie to celowy zabieg?
Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie
A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo
Musi obiad z objadaniem mi sie skojarzyl
Mega, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNaprawdę musisz je przygotować wcześniej? Mąz ci w razie co nie pomoże?Natka_79 wrote:Kurcze, to juz naprawdę niedługo.... A jeszcze musze przygotować obiady na te pierwsze dni po porodzie. Teściowa raczej nie wpadnie na gotowanie

BISCA lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.
Ja niz mam i nie mialam, ale z fejsbuka tez bardzo niewiele korzystam.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
myśle ze NK to już przeżytek
a chcesz jakąś reklame umieścić? -
ja tak jak dziewczyny: mam ale nie zaglądam i pewnie miałabym problem się zalogować bo nie pamiętam hasłaComeToMeBaby wrote:No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.
efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Rozgryzam temat. Jeszcze w 2013 roku byłoby to możliwe poprzez płatny profil komercyjny, potem nk zmieniło politykę wyświetlania reklam i skupilo się na grach i dochodach z nich od graczy. Rozkminiam, czy tam jeszcze mój target jest. Bo ze dwa lata temu jeszcze był.efcia wrote:myśle ze NK to już przeżytek
a chcesz jakąś reklame umieścić?
nick nieaktualny, Mega, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Moja koleżanka na powiedzmy około 25-30 metrowym mieszkaniu (2 pokoje i mikroskopijna kuchnia z prysznicem), WC na korytarzu ogarnia :
- 2 dzieci,
- 2 koty,
- Siebie i męża (tak, nie potrafi się chłop czasem sam ogarnąć).
Jest jej ciężko.
Koty a psy to inna bajka
Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
A z psem trzeba
Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
Z psem juz nie jest tak dobrze
Cały czas rozważam co robić za i przeciw
P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów?
moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Nk mam
zagląda czasami, żeby sprawdzić pocztę i czy coś się dzieje, ale nic się nie dzieje
Ludzie likwidują konta albo mają nieużywane
Myślę, że umrze śmiercią naturalną
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, efcia, kapturnica, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Masz rację. Miałam raczej na myśli zobrazować przełożenie małej powierzchni w stosunku do liczby ogarnianych. Myślałam, że o to Ci chodzi.Reni wrote:Koty a psy to inna bajka
Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
A z psem trzeba
Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
Z psem juz nie jest tak dobrze
Cały czas rozważam co robić za i przeciw
P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów? -
nick nieaktualnyKciałabym, ale u nas to nie takie łatwe. Po pierwsze od roboty jestem tylko ja i koleżanka. Za to mamy 2 szefówmoremi wrote:Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie

A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo
Więc jak ja zniknę, to ona zostanie z tym bajzlem sama. Ja tak miałam w jej macierzyński i ona w mój. O sorki, stażystkę nam wtedy dają do pomocy, Przychodzi dziewczę zielone jak trawa w maju, jak jest dobra dziewczyna, to jest z niej pociecha, ale czasem, to Boże spuść nogę i kopnij niebogę! Żyć się nie da, a człek się tak umęczy, że wolałby wszystko sam zrobić /:
malgos741, moremi, efcia, sandra80, Mega, kapturnica, pierwiastka, Simba, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No, wg megapanelu w 2015 czynnych 3mln użytkowników. Liczba ta dramatycznie spada. Czyli macie takie odczucia jak i ja. Ja się nigdy do nk nie przekonałam.Heretyczka wrote:już umarło
nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...Matka fantastycznej 4

-
nick nieaktualnyPowiedz, że musisz leżeć w ciązy, a mąż czesto w pracy jest w niedzieleania.g wrote:Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...
malgos741, ania.g, moremi, efcia, Mega, kapturnica, pierwiastka, Dziobak, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość