35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:a to jeszcze istnieje?????
ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła
moja córa tylko FBefcia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mam takie pytanie, dziwne
Inwigilację przeprowadzam
Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?
I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?ale z aktywnością na bakier jestem, przeniosłam sie na fb
ComeToMeBaby, dorbie, efcia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.
Ja wciąż mam tam konto . Przyznaję ,że nie pamiętam kiedy tam ostatnio zajrzałam. No ale konto istniejeMega, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Z tym to mój jest super
nawet jak siedze w domu, to nie zakłada, że będę gotować i jak mi się nie chce, to sam gotuje, albo zabiera mnie na obiad, czy przynosi jedzenie na wynos
A do tego w weekendy zawsze dostaje śniadanie do łóżka
Bisca, te "jot" w obiedzie to celowy zabieg?
Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie
A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo
Musi obiad z objadaniem mi sie skojarzylMega, Sabina, moremi, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Kurcze, to juz naprawdę niedługo.... A jeszcze musze przygotować obiady na te pierwsze dni po porodzie. Teściowa raczej nie wpadnie na gotowanie
BISCA lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:No właśnie zależy mi na informacji. Ponoć mają jeszcze ok 8mln użytkowników. Czytałam różne opracowania i analizy, ale interesuje mnie to pod kątem marketingowym. Jakby jeszcze się ktoś mógł wypowiedzieć.
Ja niz mam i nie mialam, ale z fejsbuka tez bardzo niewiele korzystam.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
myśle ze NK to już przeżytek
a chcesz jakąś reklame umieścić? -
efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
efcia wrote:myśle ze NK to już przeżytek
a chcesz jakąś reklame umieścić?dorbie, Mega, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Moja koleżanka na powiedzmy około 25-30 metrowym mieszkaniu (2 pokoje i mikroskopijna kuchnia z prysznicem), WC na korytarzu ogarnia :
- 2 dzieci,
- 2 koty,
- Siebie i męża (tak, nie potrafi się chłop czasem sam ogarnąć).
Jest jej ciężko.
Koty a psy to inna bajka
Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
A z psem trzeba
Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
Z psem juz nie jest tak dobrze
Cały czas rozważam co robić za i przeciw
P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów?
moremi, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Nk mam
zagląda czasami, żeby sprawdzić pocztę i czy coś się dzieje, ale nic się nie dzieje
Ludzie likwidują konta albo mają nieużywane
Myślę, że umrze śmiercią naturalną
ComeToMeBaby, dorbie, malgos741, efcia, kapturnica, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Koty a psy to inna bajka
Kot może zostać w domu na cały dzień, nie musi wychodzić
A z psem trzeba
Do kota można dojeżdżać podczas nieobecności właściciela
Z psem juz nie jest tak dobrze
Cały czas rozważam co robić za i przeciw
P.s. jak można nie ogarniać kota??? Kotów? -
nick nieaktualnymoremi wrote:Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie
A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługoWięc jak ja zniknę, to ona zostanie z tym bajzlem sama. Ja tak miałam w jej macierzyński i ona w mój. O sorki, stażystkę nam wtedy dają do pomocy, Przychodzi dziewczę zielone jak trawa w maju, jak jest dobra dziewczyna, to jest z niej pociecha, ale czasem, to Boże spuść nogę i kopnij niebogę! Żyć się nie da, a człek się tak umęczy, że wolałby wszystko sam zrobić /:
malgos741, moremi, efcia, sandra80, Mega, kapturnica, pierwiastka, Simba, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:już umarło
Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...
malgos741, ania.g, moremi, efcia, Mega, kapturnica, pierwiastka, Dziobak, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość