35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, no to powodzenia na wizycie
Chyba bym zdecydowała się na tabsy. Wkładki mnie przerażają i nawet obecne u nas dziewczyny opowiadały o wkladkach (wkładki są be). Plastry to jak naznaczenie, bardzo niekomfortowe,nie chciałabym żeby było widoczne - bo co to kogo obchodzi?
Mówisz, że te tabsy nie całkiem skuteczne? Tak naprawdę żadne nie gwarantują 100%. Tylko
..czy przy naszych problemach z zajściem należy się tym aż tak przejmować?.Te ktore pewnie zaczne brac , to mini pigulki one zawieraja tylko jeden hormon progesteron , ktory nie jest szkodliwy(podobno) przy karmieniu. A brac je bede tylkow tych miesiacach co moj bedzie zjezdzal.Wiec chyba jednak na te mini pigulke sie zdecyduje.
Widzisz Ania jest przykladem tego wlasnei ,ze bez staran sie zachodzi.A wczesniej tez jej zeszlo zanim maly sie pojawil.Wiec trzeba robic wszystko by sie zabezpieczyc.Nie dalabym rade sama przy dwojce maluchow.Brrr na sama mysl mi sie sexu odechciewaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:15
moremi, dorbie, pierwiastka, ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Kapta a nie lepiej gumke przy takiej czestotliwosci?
moremi, dorbie, ComeToMeBaby, krycha.stara, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Aniu G - zrob jak Bozia radzi. Dlaczego masz sciemniac. Jak powiesz ze dziecko chce a Wy niewierzacy to wiesz jaki pasterski sukces bedzie mial ksiadz. Czego tu sie bac?
moremi, dorbie, Kisiel lubią tę wiadomość
-
zeby tak o antykoncepcji od rana na forum dla staraczek! fstyd!
moremi, malgos741, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, krycha.stara, efcia, Kisiel, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jak czytam o tych koscielnych przejsciach, to mi sie noz w kieszeni otwiera- co slub rodzicow ma do komunii dziecka?
ania, a sama mloda chodzi do kosciola? bo jak chodzi, to ksiadz powinien sie rzyc pocalowac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:29
ComeToMeBaby, BISCA, Simba, krycha.stara, Bozia3, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Plastrów, nuvaring i innych nie możesz stosować podczas karmienia piersią, bo mają estrogeny.
Mi najbardziej nuvaring pasował, ale jak się Toto na swiecie pojawi, to będę karmić. Przynajmniej planuje. A później przecież o rodzeństwo się będziemy starać
Z tego co kojarze, to Ania.g będzie chciała też Julke ochrzcic, więc jak powie, że niewierząca, to raczej nikt później nie uwierzy, że się nawróciła.
Bry
Mam już przesyłkę od Yaseniiszybciej niż kurierem
dorbie, malgos741, kapturnica, pierwiastka, Sabina, Dziobak, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, krycha.stara, efcia, Kisiel, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:U nas dekiel =proboszcz nie chcial dzieciaka dopuscic do komuni bo rodzice nie mieli koscielnego tylko cywilny. Uj wie jak zareaguje.Ja bym sciemnila jednak ,ze chlop w niedziele pracuje a Ania w ciazy zle sie czuje.Ale to ja bym tak zrobila.
-
Bry z rana
gdzie te słońce się pytam... Kawa zrobiona i do dentysty na 9.40...
moremi, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:To nie rozumiem takiej postawy, nie wierzyc a chrzcic dzieci. W jakim celu?
przeciez ania pisala- nie chodzi o wiare, a o instytucje kosciola..kapturnica, moremi, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:To nie rozumiem takiej postawy, nie wierzyc a chrzcic dzieci. W jakim celu?
dorbie, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak w ogóle to witam się! Co prawda dobę zaczęłam wcześnie, ale z rańca się nie przywitałam
Od rana chodzę wkurzona, rozmyślam o pieniądzach, licze je w głowie, masakra, co ma być , to będzie
Ale młody mnie jeszcze wkurzył totalnie, chyba zabronię mu w ogóle grac, komp pójdzie do szafy i tyle. Wieczna zabawa u tego dziecka. Między treningami a szkoła wieczna zabawa z kumplami, już planuje nocowanie u kolegi. O,nie! A jego zadowolenie, że z klasówki dostał 3 a nie 1 nie zna granic. Zero ambicji.
A jak mnie rano wkurza jak miałczy, ze mam go podwieżć do samej szkoły, bo on ma dwie torby (jedna na trening) i nie może podejśc 300 czy 400m. A ja mam potem stać w korku jak wjadę w osiedle i starszy się spóźnia. A starszy musi iść na tramwaj i potem jeszcze od przystanku. Masakra z tymi dzieciami.
Ja mówie do Huberta, a on nie słyszy, słyszy wybióczo. Mówię mu wypuśc psa na ogród, nie wypuścił i pies nam uciekl z garażu na pole i dopiero zobaczyliśmy jak odjeżdzaliśmy. ja nie moge z tym dzieckiem. A to wina mojej mamy, ciagle go podjudza, że rodzicie sie nim nie zjamują, że jest taki biedny malutki, jak to ma chodzić z dwiema torbami to nie urośnie. Nie mogę, po prostu wpienia mnie totalnieania.g, Dziobak, Mega, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
dorbie, krycha.stara, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Aniu G - zrob jak Bozia radzi. Dlaczego masz sciemniac. Jak powiesz ze dziecko chce a Wy niewierzacy to wiesz jaki pasterski sukces bedzie mial ksiadz. Czego tu sie bac?
SolarPolar, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Ja tam wierzaca ale nie praktykujaca i tez chrzcze dzieci..I kurde musze kogos wyczaic co zapitala w kazda niedziele do kosciola by wysluchal kiedy w grudniu jest spotkanie rodzicow chcacych ochrzcic dzieci w swieta.Szlak !bo jakas nowa moda .Jak Dawida chrzcilismy to nic takiego nie bylo.
kapturnica, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Może parafia ma stronę internetową i tam są takie informacje
Ale dodatkowo moze Zoche(mame)wysle do kosciola bny sluchala heheh
Moremi Ty bedziesz chrzcila Toto ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:45
moremi, efcia, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość