35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Kurna olek mam stresa. Ksiądz wzywa mnie na rozmowę. Młodsza będzie miała komunię a on niezadowolony że do kościoła nie chodzimy. I teraz co mam mu powiedzieć bo jak powiem mu co o tym sądzę to mi dziecka do komunii nie dopuści...
ComeToMeBaby, Heretyczka, Bozia3, SolarPolar, paszczakin, macduska lubią tę wiadomość
-
Cześć wieczorem... lapka do naprawy musiałam oddać bo przycisk włączenia mi się zapadł i odpalić nie mogłam, dobrze że kumpel był jeszcze w pracy to załatwił na biegu
( dobrze mieć znajomości)...
coś się działo? bo jeszcze nie nadrobiłam?Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:O, holyłudowe żony
Ciekawe czy Helenka, czy jak jej tam, namówi swojego męża na kupno tego wielkiego domu01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Ania ale czemu chcesz posyłać córkę do komunii, skoro nie jesteście wierzący?
Sabina, malgos741, moremi, efcia, Mega, paszczakin, Dziobak, Kisiel lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:Mam takie pytanie, dziwne
Inwigilację przeprowadzam
Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?
I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja nk jeszcze mam ale rzadko zaglądam .. nie które osoby nie mają fb więc zaglądam co u nich słychać.. ;0
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
dorbie wrote:CZy wierzycie, że PIS uda się zlikwidować gimnazja od września?
Niezły dowcipmalgos741, efcia, dorbie, Mega, pierwiastka, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyTradycyjnie przysnęłam na kanapie, teraz żywczyk jestem
I właśnie popatrzylam, że skonczylam 30 tydzień70 dni do końca
megan8, sandra80, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, paszczakin, malgos741, ania.g, Dziobak, efcia, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam się z domu, bo nie wiem czy komp w robocie znów mnie nie przywita brakiem netu. Dobrze, że mam książki ściągnięte to w przerwach poczytam
Miłego dnia
dorbie, Mega, kapturnica, pierwiastka, moremi, BISCA, krycha.stara, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dzien bry ,sloneczny bardzo.
Nk toże posiadam ale rzadko ,wrecz prawie nigdy nie odwiedzam.Mysle ,ze powoli zdycha smiercia naturalna.A kiedys naprawde udalomi sie skontaktowac z ludzmi nie widzianymi od lat.Teraz wiekszosc sie przeniosla na fejsa wiec nk to relikt
Dzis po 14tej ide na przeglad generalny podwozia.Mial małz zostac z mlodym ale moja mama chce malego na ten czas.Warunek to butelka w ktorej bedzie pasza dla malego, z reszta sobie ma dac rade sama.
Mam nadzieje ,ze wszystko gra i buczy jak tzreba w piczkolandzie..Niestety
nadal nie zdecydowalam jaki rodzaj antykoncepcji brac.Kurde chlop co2,3miechy to szkoda walic na zastrzyki chyba ??I tak mysle o tabsach , ktore mozna brac przykarmieniu .Te dwadziesia pare zlotych dupy nie maja a zawsze cos.Tylko ,ze to podobno tez nie do konca dobrze zabezpiecza.Ehhh mam metlik w glowie.Myslalam o wkladce alejak widze ,ze dziewczyny maja plamienia itd to tez sie mi odechciewa a malo to kasiory nie kosztuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 07:40
ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, ania.g, krycha.stara, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Córka chce. I mi nie chodzi o wiarę ale o instytucję kościoła.
Sabina, SolarPolar, paszczakin, caffe, krycha.stara, efcia, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
Kapta, no to powodzenia na wizycie
Chyba bym zdecydowała się na tabsy. Wkładki mnie przerażają i nawet obecne u nas dziewczyny opowiadały o wkladkach (wkładki są be). Plastry to jak naznaczenie, bardzo niekomfortowe,nie chciałabym żeby było widoczne - bo co to kogo obchodzi?
Mówisz, że te tabsy nie całkiem skuteczne? Tak naprawdę żadne nie gwarantują 100%. Tylko
..czy przy naszych problemach z zajściem należy się tym aż tak przejmować?kapturnica, pierwiastka, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Pierwiastka czytałam Twój placek. Kusi oj kusi ale tyle przy nim roboty....
Czy któraś z Was ma jakiś przepis na ciasto z orzechami? Krem orzechowy? Mąż uwielbia, szukam natchnienia na torcik. Ale na razie bezskuteczniekapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość