35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce, to bym mogła góry przenosić, a tak to mogę jedynie przenieść dupę z jednej strony na drugą
BISCA, pierwiastka, anna maria, kapturnica, efcia, SolarPolar, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Z tym to mój jest superBISCA wrote:Natka, Twoj maz nie moze sie zajac objadami po porodzie ?
nawet jak siedze w domu, to nie zakłada, że będę gotować i jak mi się nie chce, to sam gotuje, albo zabiera mnie na obiad, czy przynosi jedzenie na wynos 
A do tego w weekendy zawsze dostaje śniadanie do łóżka
Bisca, te "jot" w obiedzie to celowy zabieg?
Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie
A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługo
Magdala, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, efcia, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, sandra80, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jezu. Babole no wezcie ogarnijcie te swoje stare dupy.

Narzekajo I narzekajo. Do starosci jeszcze Wam daleko.
No.
moremi, ComeToMeBaby, Mega, efcia, BISCA, nick nieaktualny, sandra80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Poszlam do sklepu po chleb, a wrocilam ze sledziami i pasta kawiorowa.
Drogie Bravo, czy moge byc w ciazy?
Zaniepokojona.
Magdala, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, Mega, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, sandra80, Reni, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Spokojnie droga czytelniczko.To tylko alzheimerDziobak wrote:Poszlam do sklepu po chleb, a wrocilam ze sledziami i pasta kawiorowa.
Zaniepokojona.
Magdala, pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122, nick nieaktualny, Mega, BISCA, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, moremi, caffe, nick nieaktualny, sandra80, paszczakin, Aasiula, satori lubią tę wiadomość

-
Dziobak wrote:Poszlam do sklepu po chleb, a wrocilam ze sledziami i pasta kawiorowa.
Zaniepokojona.
Moj mi dzis obiecal fasolowke.
Dostaje sms do pracy: Zjesz dzis pizze. Bylem w sklepie I kupilem wszystko na zupe oprocz fasoli.
Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Mega, BISCA, gosia7122, SolarPolar, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, Simba, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzizas, dzisiaj jest miedzynarodowy dzien czekolady?? Dlatego tort czekoladowy od rana chodzil mi po glowie! Intuicja.
Ide wbic sie w tabliczke czekolady.
efcia, nick nieaktualny, Mega, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, moremi, nick nieaktualny, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam takie pytanie, dziwne

Inwigilację przeprowadzam
Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?
I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?
Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzizas, dzisiaj jest miedzynarodowy dzien czekolady?? Dlatego tort czekoladowy od rana chodzil mi po glowie! Intuicja.
Ide wbic sie w tabliczke czekolady.
ja już to zrobiłam
wyciągnęłam pól tabliczki, a po chwili nie było już całej, czy to już nałóg ?
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka na powiedzmy około 25-30 metrowym mieszkaniu (2 pokoje i mikroskopijna kuchnia z prysznicem), WC na korytarzu ogarnia :Reni wrote:Ogarniasz dwa psy i dziecko? Czy ktoś Ci pomaga?
- 2 dzieci,
- 2 koty,
- Siebie i męża (tak, nie potrafi się chłop czasem sam ogarnąć).
Jest jej ciężko.
efcia, Mega, moremi, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mam takie pytanie, dziwne

Inwigilację przeprowadzam
Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?
I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?
a to jeszcze istnieje?????
ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła
moja córa tylko FB
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość