35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce, to bym mogła góry przenosić, a tak to mogę jedynie przenieść dupę z jednej strony na drugą
BISCA, pierwiastka, anna maria, kapturnica, efcia, SolarPolar, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Natka, Twoj maz nie moze sie zajac objadami po porodzie ?
nawet jak siedze w domu, to nie zakłada, że będę gotować i jak mi się nie chce, to sam gotuje, albo zabiera mnie na obiad, czy przynosi jedzenie na wynos
A do tego w weekendy zawsze dostaje śniadanie do łóżka
Bisca, te "jot" w obiedzie to celowy zabieg?
Sabinka, wiem o czym mówisz. Ja dlatego walcze nawet teraz o przeniesienie mnie
A jak zajdziesz w ciążę, to będziesz mogła spokojnie iść na zwolnienie, a przynajmniej nikt Cię nie zmusi do nadgodzin. A to juz niedługoMagdala, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Sabina, malgos741, krycha.stara, sandra80, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jezu. Babole no wezcie ogarnijcie te swoje stare dupy.
Narzekajo I narzekajo. Do starosci jeszcze Wam daleko.
No.moremi, ComeToMeBaby, Mega, efcia, BISCA, Heretyczka, sandra80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Poszlam do sklepu po chleb, a wrocilam ze sledziami i pasta kawiorowa.
Drogie Bravo, czy moge byc w ciazy?
Zaniepokojona.Magdala, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, Mega, BISCA, Heretyczka, Sabina, moremi, krycha.stara, sandra80, Reni, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Poszlam do sklepu po chleb, a wrocilam ze sledziami i pasta kawiorowa.
Zaniepokojona.Magdala, pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, gosia7122, dorbie, Mega, BISCA, Bozia3, Heretyczka, Sabina, malgos741, moremi, caffe, krycha.stara, sandra80, paszczakin, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Poszlam do sklepu po chleb, a wrocilam ze sledziami i pasta kawiorowa.
Zaniepokojona.
Moj mi dzis obiecal fasolowke.
Dostaje sms do pracy: Zjesz dzis pizze. Bylem w sklepie I kupilem wszystko na zupe oprocz fasoli.Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, Mega, BISCA, gosia7122, SolarPolar, Sabina, malgos741, moremi, krycha.stara, Simba, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzizas, dzisiaj jest miedzynarodowy dzien czekolady?? Dlatego tort czekoladowy od rana chodzil mi po glowie! Intuicja.
Ide wbic sie w tabliczke czekolady.efcia, dorbie, Mega, BISCA, Sabina, malgos741, moremi, krycha.stara, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam takie pytanie, dziwne
Inwigilację przeprowadzam
Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?
I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzizas, dzisiaj jest miedzynarodowy dzien czekolady?? Dlatego tort czekoladowy od rana chodzil mi po glowie! Intuicja.
Ide wbic sie w tabliczke czekolady.
ja już to zrobiłam
wyciągnęłam pól tabliczki, a po chwili nie było już całej, czy to już nałóg ?Sabina, moremi, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ogarniasz dwa psy i dziecko? Czy ktoś Ci pomaga?
- 2 dzieci,
- 2 koty,
- Siebie i męża (tak, nie potrafi się chłop czasem sam ogarnąć).
Jest jej ciężko.efcia, Mega, moremi, krycha.stara, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mam takie pytanie, dziwne
Inwigilację przeprowadzam
Czy Wy posiadacie konta na Naszej Klasie? Jeśli tak to czy jesteście tam aktywnymi użytkownikami?
I pytanie dodatkowe: czy wasze dzieci (no, te nastoletnie) używają Naszej Klasy?
a to jeszcze istnieje?????
ja miałam, ale już od baaaaaaaardzo dawna tam nie wchodziłam - nawet nie pamiętam hasła
moja córa tylko FBComeToMeBaby, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość