35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogladam zdjecia dzieci z ich pierwszych miesiecy...Musze powiedziec, ze Maksio jednak bardzo wyladnial.
Potwierdzam, ze matka po porodzie zaslepiona jestReni, Heretyczka, BISCA, Aasiula, dorbie, kapturnica, Bozia3, moremi, Magdala, ComeToMeBaby, Mimbla, Kisiel, SolarPolar, Sabina, paszczakin, Dziobak, Mega, gosia7122, efcia, ania.g, caffe, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To prawda - to juz wyglada na handel ludzmi. Maltanczyk, Hawanczyk, niedlugo bedzie Kubanczyk, Etiopczyk...
Syryjczyka nie chceHeretyczka, krycha.stara, Simba, kapturnica, moremi, Kisiel, SolarPolar, paszczakin, Mega, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ogladam zdjecia dzieci z ich pierwszych miesiecy...Musze powiedziec, ze Maksio jednak bardzo wyladnial.
Potwierdzam, ze matka po porodzie zaslepiona jest
co za potwarz!
spójrz na swoje zdjęcia sprzed maturyBISCA, Aasiula, Bozia3, Magdala, SolarPolar, Sabina, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hahahaha no teRa to hahaahhaah
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 października 2015, 20:11
krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Pule masz taka sama.
W prawidlowym cyklu z pulli rezerwowej fsh wyznacza nawet do 16 pecherzykow a dojrzewa jeden. Pozostale nie wracaja do rezerwy. W pco chyba rosnie ich wiele ale zaden nie peka.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Strasznie u nas z nieba sika. Takiej ulewy juz dawno nie widzialam. Pol dnia spedzilam za kolkiem. Autostrada przypominala wygladem rzeke. 70km/h
Witam sie jednak w dobrym nastroju
moremi, Mimbla, Mega, efcia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pojutrze obiecała rodzic
Brzuch wysoko, zero skurczy, zero kłucia... Jeszcze ze dwa tygodnie pochodze i wyjdzie na 11 listopada.krycha.stara, BISCA, Magdala, Mimbla, Kisiel, kapturnica, Sabina, Dziobak, Mega, efcia, malgos741, megan8, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Obiecanki cacanki. Zaplanowała. Ale i tak dupa z tego wyjdzie.
Brzuch wysoko, zero skurczy, zero kłucia... Jeszcze ze dwa tygodnie pochodze i wyjdzie na 11 listopada.
Co Ty, nie znudzilo Ci sie juz w tej ciazy chodzic ? Ilez mozna ?
Moze w terminie urodzisz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:09
krycha.stara, moremi, kapturnica, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Simba niestety Maltańczyka już nie ma
A pani oddaje westa, bo jednak chciałaby Hawańczyka
kuźwa muszę chyba się tym bliżej zainteresować i gdzieś to zgłosićkrycha.stara, Reni, moremi, Kisiel, kapturnica, Sabina, Mega, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Obiecanki cacanki. Zaplanowała. Ale i tak dupa z tego wyjdzie.
Brzuch wysoko, zero skurczy, zero kłucia... Jeszcze ze dwa tygodnie pochodze i wyjdzie na 11 listopada.
5go. Zobaczysz, ze 5go.moremi, dorbie, Kisiel, Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Jeszcze ze dwa tygodnie pochodze i wyjdzie na 11 listopada.
10 jest pięknym dniem
I jak się pije to 11 można wytrzezwieć
Wiem z doświadczeniakrycha.stara, moremi, BISCA, ania.g, Mimbla, Kisiel, Sabina, paszczakin, efcia, malgos741, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Co Ty, nie znudzilo Ci sie juz w tej ciazy chodzic ? Ilez mozna ?
Moze w terminie urodzisz ?
Albo, ze ja jestem stworzona do chodzenia w ciąży?
To pochodze jeszcze trochę
Poza tym:
szukam pani do sprzątania, bo staram się ogarnąć ten burdel i nic z tego nie wychodzi, a na dodatek ciotki forumowe są wredne.
Co uda mi się poprać i poprasować i pochwalę sie, ze mam gotowe ubranka do rozmiaru 68, to zawsze cos nowego mi wysyłają.
Dzisiaj dostałam paczkę i myślę "ki diabel?". Nic nie zamawialam. A to nasza Peppa przysłała pierdyliard bodziakow na 56
Dzięki Wam kochane nie będę robiła prania do rozmiaru 62
Peppa, ogromne buziakikrycha.stara, BISCA, Magdala, ania.g, dorbie, ComeToMeBaby, Mimbla, Kisiel, kapturnica, efcia, Sabina, Bozia3, paszczakin, Dziobak, Mega, malgos741, caffe, Simba, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Siedze przy marmurowym stole. Patrze i patrze i co widze? W marmurze zanurzone zwierzatka i takie odciski jak na muszlach. Fosils to sie nazywa.
Moze to byc?
Jak sie robi marmur?
Codziennie jem na trupach?!krycha.stara, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Kisiel, Dziobak lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny